icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

katushka16
19. mar 2011

@viktoria04 ahoooj,veeeľmi pekné 🙂

katushka16
19. mar 2011

Ahojte,dnes je super počasie,fúka ostošesť a ešte je aj dosť chladno,ráno sme boli v meste dokúpiť ešte pár vecí pre malé,ale to som sa len rozčulovala,Terezka je dnes jak z divých vajec....no teraz spinkajú,takže pohoda.asi volačo na mňa lezie,nejaká som slabá,dôfam,že to nebude chrípka :( nebývam vôbec chorá,naposledy som bola asi pred 10 rokmi.tak som si dala Theraflu/ však nemám čas byť chorá/ 🙂 a pijem vodu z kyslej kapusty,tak uvidíme.a vy ako?????

bublinkajasminka
19. mar 2011

@viktoria04 peknucke 🙂 🙂

katushka16
19. mar 2011

@kawasaki17 ahoj,no to ti nezávidím tú elektrinu :(
@viktoria04 bola som športovec 🙂 teraz sa mi nechce nič až sa čudujem ako je to možné,chodila som na tréningy-niekoľkokrát za deň,posilňovňa,sústredenia,kondičné tréningy.

viktoria04
autor
19. mar 2011

😉 ahojte kočky 😉 no toto počasie sa asi tak rýchlo nezlepší 😒 dnes nám tu strašne moc fúka 😠 Ako sa inak máte a čo porabkáte?Mne dala svokra za úlohu jeden recept čo našla tento týždeň v časáku,tak podla neho spraviť krojsanty,tak práve sa pečie prvý plech a uvydíme výsledok.Dúfam,že si dobre pomaškrtíme 😀 dnes som nevarila,varila svokra a ja som mala teda za úlohu piecť 😎 super 😎 lebo už neviem pomali čo variť 😒 a čo dobré ste varili vy dnes?? 😉 😉 😉

ivuss01
19. mar 2011

ahojte dievcence, mam velky problem, svokrovci oslavuju o tyzden zivotne jubilea 5O rokov aj jeden, aj druhy, a nevieme, aky dar im dat, skusali sme spolocnu fotku, ale nic nemaju take pekne, byt maju zariadeny v style pred 25 rokmi, tak sa im nic moderne nehodi, s liecebnym pobytom ma moj manzel zrusil, a uz ma nic nenapada, oslava klope na dvere, a my nic nemame...prosim poradte mi, dakujem,,,,,,
@viktoria04 ja som varila knedlu pecenu krkovicku, a dusenu kapustu, polievku ziadnu, lebo vzdy vyhadzujem

lenka3007
19. mar 2011

ahojte baby, ako ste sa mali cely den... ja som rano upratovala, potom som dala prat, potm som vybehla s kamaratom drahemu kupit darcek na meniny a teraz sedime a kecame... 😀
@ivuss01 ahoj, no neviem, skus nejaky krystal, obraz, pre svokru nieco do kuchyne, nejaky parny hrniec alebo nieco, alebo podla toho, co ju bavi aj svokra...
@viktoria04 ahoj ja som dnes nevarila, ale zajtra budem robit divinu a knedlu... inak ta kabelka je krasna, uz sa tesim, ze aj ja budem mat taku fajnu 😀
@katushka16 no u nas vcera snezilo 🙂 a dnes je tak teplo, ze som chodila v kozennej bunde... inak aj moj maly je dnes ako divy, ja ti nevim, co s nim je...

Ozaj baby, poradte mi prosim vas, moj maly ked bol mensi, v zivote neplakal ked sa mu nieco stalo, ale teraz ked sa len trochu buchne, alebo si oskre kozu tak mrnci asi hodinu v kuse, ako keby sa mu ruka zlomila... je to normalne? neviem ci je v takom veku, alebo co sa s nim deje...

o a pisem bez diakritiky, lebo sedim za susedovym PC a on ma len norsku klåvesnicu.. 😀 😀 😀

bublinkajasminka
20. mar 2011

pekné ránečko - včera sme navečer kotvili u našich, yasmi sa vybesnila s celou family, karolinka bola uzasna, kukala okolo seba, v hojdacke bola, prihovarali sme sa jej a ona to oplacala takymi zlatymi grimaskami a usmevikmi 🙂 🙂 🙂
doma sme kukli superstar vecer a idem zacat varit nedelny obedik 🙂 🙂
behneme dnes doobeda von, dufam ze bude lepsie ako vcera 🙂

@lenka3007 to ma asi neake obdobie, moja neter to robi tiez, ale to ich pre´jde 🙂

viktoria04
autor
20. mar 2011

😉 Ahojte kočky 😉
@ivuss01 ajoj.No,tak vás čaká oslava. 😉 No mňa momentálne nič nenapadá s nápadom na darček,ale ti určiťe čosi štílové vymyslíš 😉 potom daj avízo aký darček máte pre nich 😉
@lenka3007 k malému a jeho plakaniu:možno má teraz také citlivé obdobie 😔 skús ho viac sledovať a možno sama uvydíš,že to nič vážne neni len prechádza určitým obdobím 😕 No a teraz čítam,že aj bublinkajasminka má taký istý názor.

kawasaki17
20. mar 2011

ahojte kocky
no vcera to s tou elektrinou bolo brutalne, 5minut sla a o dalsich 5 minut zas nic, a tak dookola to islo asi az do tej tretej poobede,
na volejbale bolo vynikajuco, super som si zahrala a uz nemam dokonca ani modrinky po rukach od odbijania lopty 🙂 @ivuss01 my sme svokre na 50 kupili sijaci stroj, kedze ho velmi chcela, ale neviem naco aj tak ho nepouziva 😒

inak dnes som robila segedin, jedno z mojich naj jedal 🙂 a Vy?

kawasaki17
20. mar 2011

manzel isiel pred chvilou hrat futbal... och uz to zacina, futbalovanie 😒 niekedy mi to neskutocne lezie na nervy, ale aspon sa prislubil, ze dnes bude kupat maleho on 🙂

ludkaol
20. mar 2011

Ahojte môžem sa k vám pridať?

kawasaki17
20. mar 2011

@ludkaol ahoj...jasnacka... 🙂

ludkaol
20. mar 2011

vy ste tu z jedneho mesta? či z celého Slovenska?

kawasaki17
20. mar 2011

@ludkaol z celeho slovenska, a lenka3007 byva v norsku 🙂

ludkaol
20. mar 2011

@kawasaki17 Ja bývam v Spišskej Novej Vsi ale pochádzam z východu Veľké Kapušany
Som vydatá a mám 3 ročného synčeka,už by sme chceli aj druhe ale sa nám nedarí

kawasaki17
20. mar 2011

@ludkaol ja taktiež pochadzam z vychodu...teraz byvam v dedinke v okoli ppresova, predtym som zila vo vysnych ruzbachoch

ludkaol
20. mar 2011

@kawasaki17 vyšne ružbachy su pre mna známe,kedže moj tatko bol rodák zo Starej Ľubovne,,a doteraz sme chodili sa kupať do kráteru,,,Stará Ľubovna je moja srdcovka,je to mesto mojich snov kde by som raz chcela dožiť

kawasaki17
20. mar 2011

@ludkaol no tak to tam poznas 🙂
mne sa velmi stara lubovna nepaci...alebo skor terajsi ludia, ktori v nej ziju....Mam tam rodinu a oni tiez z vlastnej skusenosti mozu potvrdit, ze teraz sa tam najme mladi spravaju akoby zili v New Yorku 🙂 a aj niektore rodinky, ale to je asi tak v kazdom meste...

bublinkajasminka
21. mar 2011

ahojte - ja som už v robotke ale všetci sme nascipaní prvý bol majušo, potom yasmi včera sa mi zdala soplavá a dnes sa aj ja cítim divoko yasmi išla do školky, ráno nemala teplotku, povedala som majovi nech jej dávajú lieky a ak by bola teplotka nech volajú zajtra má yasmi narodky dúfam že bude školkovať lebo na tie gratulácie sa hrozne teší ak by náhodou bola chorá tak dám tie čokoládky ked príde do školky - nech si to užije s detičkami ja behnem k homeopatovi s majušom cez obed lebo antibiotiká nechcem pokiaľ by som nemusela a zase cítim akurát nos chuchmavý tak uvidím

vonku je pekne užite dník vonku

ivuss01
21. mar 2011

dobre ranko,
@ludkaol vitaj medzi nami 🙂
@bublinkajasminka dufam, ze to nebude nic vazne, pocasie sa az priliz strieda, jeden tytden horuco, druhy zasa mrzne, a to da organizmu riadne zabrat...tiez nam nadchu, ale mala je zdrava, to je hlavne...

manzel na tie 5O vymyslel vysavac svokra ma taky s tepovacom 20 rokov stary, a ked vysava, tak z prizemia ide hluk az po 7 poschodie a ziadny vykon, no neviem, ci sa bude niekto ochodny skladat, stoji cca 200 eur, ja ho mam uz 2 roky a som s nim max spokojna,,,ale nie je to hlupost??

bublinkajasminka
21. mar 2011

@ivuss01 dakujem budem informovat ako mi je - zatim sa da 🙂 🙂 a vysavac - osobne by som to ako darcek k 50tke nedavala .....skor nieco osobne - ale to je moj nazor 🙂

ivuss01
21. mar 2011

@bublinkajasminka ked to je na tom to, ze svokor zobral svokru do zlatnictva, aby si vybrala niejaky prsten retiatku nausnice, vybrala si a na druhy den sa jej to uz nepacilo, a isla to vratit...ziadne moderne vazy sa jej do bytu nehodia, lebo je zariadeny v style 25 rokov dozadu..., daj niejake typy na osobny dar 😉 mna nic nenapada...
ale peniaze do obalky je tiez hlupost, nie?

lenka3007
21. mar 2011

Ahojte kočky, tak Jurko odovzdaný v školke, som sa smiala, lebo ma takeho mladeho učitela a ten mi hovoril, že už všeličo videl, ale 5 ročne dieťa v posilovni ešte nie (asi sa stretli ked tam bol jurko s tatom) 😀 Ja idem upratovať, potom šupnem do truby rýchly obedik, spravim pangasa zapečeneho so syrom, a už tu na mňa žmurká taká veľká horda šatstva na skladanie a žehlenie,ufff sa mi nechce... mi sme tu mali v sobotu nadherne počasia a včera aj dnes je pod mrakom, mam pocit, že na mňa ide jarna unava, neviete čo na to funguje nech som neni jak mátoha?

Pekný dník prajem 😉

bublinkajasminka
21. mar 2011

@ivuss01 to je co za divne moresy ze na druhy den sa jej to nepacilo?????? 🙄 🙄 🙄 to by som nekupila asi nic 😀

katushka16
21. mar 2011

ahojte,tak včera som sa cítila pod psa,mala som aj ráno teplotu,ale dala som si Paralen a teplota zmizla,len som mala takú ohučanú hlavu,že som musela len ležať,lenže dá sa to pri 2 malých deťoch????mm sa celkom snažil ma obremeniť,tak mi je dnes lepšie,bez teploty,len mám hrozný kašel :( dala som si sirup,tak dúfam,že zaberie 🙂 dnes je krásne slnečno,konečne je tu 1.jarný deň 🙂 a vy ako?
@ivuss01 ahoj,ja by som osobne nič také nedávala ako spotrebiče do kuchyne alebo vysávač,tiež skôr niečo osobné,ale nič ma nenapadá :( písala si,že fotky nie,ale možno by bolo dobré dať urobiť šálky/hrnčeky -podľa toho z čoho pijú kávu/čaj a na ne spoločnú foto.

ivuss01
21. mar 2011

@katushka16 ked ta spolocna foto je velky problem, nic pouzitelne nemaju 🙄 tak by som ani na tie hrnceky memala aku fotku dat....uz mi len napada karton startiek.... 😀 😀 😀
@bublinkajasminka no to ona ma ake moresy, to je u nej normalne, moj manzel mi hovoril, ze si kupila do obyvacky koberec a cely mesiac spekulovala, ci je dobry a ci nemala zobrat radsej iny,,,alebo minuly rok si v nabytku objednala novu sedacku, a na druhy den ju zrusila...a je este vela prihod...

kawasaki17
21. mar 2011

Ahojte kočky...
tak dnes mame krasny teply slnecny dnik..mam z toho aj lepsiu naladu po vcerajsku...svokre vcera asi sibalo... mala nedobru naladu, tak len na kazdeho vrcala...dnes chvalabohu sla niekde do mesta ci kde, asi k lekarovi...

ja uz mam navarene, aj ked sme si s malym trosku prispali 🙂 a teraz si oddychjem na nete pocuvam latino piesne a mam celkom dobru naladku po ranajsom dvihnuti tlaku....predstavte, si ze mi prisla faktura za internet skoro 50 E, a to mame neobmedzeny internet mesacne za 9 E od T-mobile...To uz sa nam stalo druhy krat a to mame net len od decembra od nich...Ze vraj za znovupripojenie internetu, zas im tam budem musiet volat, som zvedava na co sa budu tentokrat vyhovarat. Keby som vedela aki su nezodpovedny, tak na ten net kaslem a berieme si od inej spolocnosti.

Aspon, ze vecer ma caka zumba.Dnes beriem aj svagrinku 🙂 minule sa tak zapotila, ze potom ledva chodila 🙂

kawasaki17
21. mar 2011

@ivuss01 no tak to mate naozaj tazke co jej kupit, ked je taka vyberava...Ja by som asi tiez vysavac nekupovala...Hoci my sme svokre kupili sijaci stroj, ale ona ho veeelmi chcela...povedala, ze nic ine jej netreba 🙂
Jednym znamim na 50 ich deti dali namalovat jednemu maliarovi ich svadobnu fotku...maloval s uhlikom a je neskutocne nadherna.... 🙂
ja som napr. dostala od svokra na vianoce nadherny darcek...namaloval moju podobizen z jednej fotky tiez uhlikom a je to neskutocne krasne...moj svokor vie prenadherne kreslit...nieco neskutocne naozaj...

bublinkajasminka
21. mar 2011

@ivuss01 myslim ze darkovym kosom nic nepokazis - to kupujem vzdy ked uz neviem co....sladkosti sa vyberu, kazdy si da co ma rad 🙂