icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

viktoria04
autor
7. mar 2011

@nada1326 no aj ja som rada,že téma fičí,lebo ma fakt už nebavilo sa vtierať už do zabehnutých tém

lucka6666
7. mar 2011

Ahojte kocky my sme sa teraz vratili z vonku a ideme upratovat a pomaly chystat obedík🙂)

bublinkajasminka
7. mar 2011

no ja ficim v robotke, bola som moje krsniatko pozriet - byva tu blizko, 😉 do solarka k mami som skocila - ma tu salon tak mam vsetko poruke 🙂 🙂 🙂 vidim ze debatite 🙂 inak je dnes krasne 😎

lenka3007
7. mar 2011

@nada1326
@viktoria04 dobre ráno.. xixi, no milostivá sa teraz zobudila 😝 , ale vobec som nevedela v noci spať 😀 našťastie moje zlate dieťa si vie sám urobiť papať... no a teraz musim ist dobiehať, čo som zameškala, rýchlo kávu urobiť a pomeho do práčky ládovať, poupratovať a vobec neviem čo mam navariť? nemam ani šajnu.. Vy čo dnes varíte? poraďte niečo...pekný dník prajem 🙂 🙂 🙂

kawasaki17
7. mar 2011

ahojte kocky,
dnes sa mi akosi nic nechce, ale navarene uz nastastie mam a aj popratane po vcerajsej navsteve 🙂
jooooj uz mi chybala aj nejaka ina spolocnost 🙂

@lenka3007 no ja som akurat dorobila knedliky ku madarskemu, ktory sa zvysil od vcera, no a malemu som navarila polievocku....

lenka3007
7. mar 2011

@kawasaki17 no ty sa mas, nám zo včera zostala tak jedna porcia, takže dnes musim myslieť, ale teraz sa mi nechce, teraz tlačím krowky polske... mňami... malemu som nabrala polievku, tak len tak potajomky žužlem tie cukriky...musim ešte podlahy vytrieť, poskladať šaty a bude hotovo...inak ako mate na slovensku? teplo? čitala som, že vas tam čakaju zase vichrice, sneženie a zima jak v rusku...

bublinkajasminka
7. mar 2011

@lenka3007 dnes je pekne slniecko svieti 😎 je chladno ale pekne, ja mam rada taketo pekne jarne dni a o vichriciach neviem 😕

viktoria04
autor
7. mar 2011

@lenka3007 no fain si teda začala dník.Ja som dnes nevarila mali sme od včera.Tak veget.Upratané mám od výkendu,ale pri mojej dcére nie na dlho.A to si prosím ťa dokedy ponocovala?
@kawasaki17 ajoj...aká spoločnosť ti teda chýba??Hm??
@lenka3007 aj ja chcem krowky...mňam,,,,,mňam,,,mňam

kawasaki17
7. mar 2011

@lenka3007 mnam ja tiez lubim krowky 🙂 no uz sa mi zobudil maly, to by som asi vela chcela aby pospal dlhsie ako pol hodky 🙂
no tu na vychode pri Presove nemame bohvieake pocasicko, raz svieti slniecko a hned je pod mrakmi, joooj uz aby bolo leto 🙂

kawasaki17
7. mar 2011

@viktoria04 aj iny ludia, ako je moj manzel a drobec 🙂

viktoria04
autor
7. mar 2011

@kawasaki17 no,ale nám tá Lenka narobila chute...potvorka jedna.Tak malého máš hore,tak je po oddychu.Na leto sa už asi tešíme všetky,ale už je to len kúsok a začne sa nám oteplovať konečne a budeme spokojné. 😉

lenka3007
7. mar 2011

@bublinkajasminka
@viktoria04
@kawasaki17 no vy sa máte, ja upratujem každy den, moji zlatý chlapci nevedie co je poriadok, ale na maleho zaberá, ked sa postavím do dveri s velkým čiernym vrecom a hned su hračky upratane.
u nas je pod mrakom, vobec netušim, kedy tu zacina jar, myslim, kedy bude aspon nejakých 10 stupňou...
No v noci som pozerala filmy, mam to nejake vymenené, asi som už dlho doma, dufam že dnes už zaspím, lebo už ani neviem čo by som pozerala...

kawasaki17
7. mar 2011

@viktoria04 to hej.... no teraz je este taky rozospaty , kludny... nakrmim ho, dam kvapky a uvidime ci sa bude hrajkat sam :D

kawasaki17
7. mar 2011

@lenka3007 ja v podstate tiez upratujem kazdy den, ale zatial to nie je az take strasne a mm je taky dobry, ze si poprace za sebou aj niekedy sam, ked uz vidi, ze som nahnevana , ze je zase neporiadok 😀

lenka3007
7. mar 2011

@kawasaki17 tak ked sa už aj ja nahnevam, tak tu lietaju jak stevardky, ale ked sme bývali ešte na slovensku, tak bol viac poriadkumilovný, veci pekne do stlpčekov poukladal a tu to hodi na stoličku a ja mam z toho nerv, a ponožky pod stoličku 😀

katushka16
7. mar 2011

@viktoria04 no,však aj som tu nová a vy ste tu už také zabehnuté,tak ťžšie sa mi pripája a tak do "debaty",inak nedeľa bola nudná,neboli sme vonku poobede,fúkal severák🙂 aj dnes veru ešte viac,malú mám v škôlke,druhá malá sladko spinká ešte tak mám chvíľku pre seba🙂 ožehlené je aj poumývané dlážky tak pohoda.

katushka16
7. mar 2011

@kawasaki17 tak nech sa hnevá🙂 ja nemám taký problém so svokrou,my sa vídame úplne minimálne a to bývame v 1 meste,oni moc záujem nemajú o malé,iba ak by sme my chodili k nim,a to teda nie! tak mám akotak pokoj🙂

kawasaki17
7. mar 2011

@lenika3007 no moj robi to iste, kde sa vyzuje tam hodi ponozky a najlepsie je, ze ked mu ich idem dat do pradloveho kosa, tak si ich skryje a obuje dalsi den 🙂
@katushka16 tak to mas fajn, my byvame v jednej domacnosti a povem Ti , ze je to niekedy naozaj o nervy, najme pri takej zene ako je moja svokra, ktora vsade bola, vsetko videla, vsetko pocula a samozrejme vsetko vie 😠

katushka16
7. mar 2011

@kawasaki17 no ja mám takú mlašiu sestru,s ktorou bývame,hlavne keď ide vychovávať moje deti,tak to je super a tie jej názory!

katushka16
7. mar 2011

@kawasaki17 no my keby bývame so svokrovcami,tak ich asi zabijem alebo oni mňa,ktovie kto by to stihol prvý 🙂

lenka3007
7. mar 2011

@kawasaki17 no moj zas dojde z roboty, pracovne veci našťastie nechá na chodbe, lenže veci z posilovne si dobreže nedá po vankuš, upotene fuj... no čo už s nima, ale hlavne že su dobrí na deti 😀 inak ja nemam taku svokru, ale moja babka je taka, inšie ti nepovie, len volakedy toto volakedy hento, našťastie sa mi do výchovy a starostlivosti nikto nikdy nestaral a to sme najprv bývali u našich a potom u svokrovcou, lebo sme to mali bližšie do práce. Pekne som im hned vysvetlila, že ked budem potrebovať poradiť alebo pomocť, tak sa spýtam alebo poprosim, na to mam usta...

kawasaki17
7. mar 2011

@katushka16 no u nas je uz k tomu velmi blizko 🙂

@lenka3007 jaaaaj to teda hej, chlapi su chlapi 🙂 a s malym sa vie super pohrat, len neznasa ked ho ma obliect 🙂
no my sme svokre tiez vysvetlovali, ale ked sa neda po dobrom.... neda si povedat a stale ma obstastnuje jej uzasnymi napadmi a recami a co je najhorsie ze sa mi stara do roboty a potom mm hovori, ze nic nestiham a leniva som 🙂 🙂 🙂 🙂 my uz sa len nad tym zasmejeme 🙂 taky mini priklad... rano 5 hodin maly sa mi zobudi, idem mu zrobit mliecko, pridem do kuchyne a ona uz ma pomaly dovarene 🙂 umyty riad a uz a do pracky dava Emanuelove veci prat, supne ku nim ciernu ponozku a vsetky plienky a biele veci som mala zafarbene... pride domov muz a uz mu referuje, ze som pradloí pofarbila 😠 😠 😠 😠 no koho by to nenastvalo????

lenka3007
7. mar 2011

@kawasaki17 ty kokso no Ďakujem pekne za takú svokru, by som to hnala kade lahšie. Moja nepovie nič (inak ešte to nie je oficialna svokra) lebo ona ma tak lenivu dceru, že strach. dievča bude mať pomaly 30 rokov a nevie po sebe ani riady umyť, nie to ešte hodiť do práčky alebo nedaj boh žehliť, ked jej svokra dačo povie, tak hučí jak zmyslov zbavena, ale zas ked sme tam byvali, svokra mi vyslovene zakazala upratovať po jej dcerenke alebo žehliť, už ledva čaka kedy sa odsťahuje... Inak sa divím, lebo moj drahý je jej "macinko" mamičkin maznačik, tak som sa bála, že bude robiť podobne ako tvoja svokra, aby sa ma zbavila, ale vobec nie, dufam že to nenastane po svadbe 😀

lenka3007
7. mar 2011

no baby ak mňa dnes nešľak trafí, tak nikoho, malemu sme v sobotu kupili takeho balonoveho panaka naplneneho mukov, no a teraz mu praskol v izbe na posteli... porazí ma 😠

viktoria04
autor
7. mar 2011

jedinéééé??? Vy ste sa tu,ale rozpísali za tú chvíľu,tak idem si vás najprv prečítať čo máte nové. 😉
@lenka3007 inak aj u nás zaberá vreco,ale modré.Je to osvedčený prostriedok aj našu Viki.
@lenka3007 neporiadok?Treba ísť do izby mojej Viki.Má tam stan a tam zašíva všetký špinavé veci a + aj s čistými a potom ,že nech ma s nej nevykotí.A to je už veľká koza.
@katushka16 aj my sme tu nové,neboj.Ved táto téma je čerstvá.Všetky sa tu ešte medzi sebou zoznamujeme,tak kľudne sa pripájaj.Nech nám je tu veselo.
@kawasaki17 vydím,že so svokrou sme na tom rovnako,ale čo už?Sme hlúpe,neskúsené a atd.bolo by to písanie na dve strany. 😉 😉 😉 😉 😉 No kočky akosi sme sa tu dnes rozbehli v téme SVOKRA.No ktovie aké budeme my?Potom o pár rokov si popíšeme o tejto téme trocha inak,čo poviete?

lenka3007
7. mar 2011

@viktoria04 hehe no ale taky stan je dobrý, raz nam mala dojsť na navštevu moja tetka, ktorá dokazala zkritizovať aj to čo neni a vadili jej aj hračky na zemi (ako keby nemala deti) tak som rýchlo všetky hračky nahadzala do toho stanu, dokonca ja paplon 😀 zacapila som ho a bolo... nenavidela som jej navštevy, a tie mudre reči... tu mam pokoj od otravných navštev...

bublinkajasminka
7. mar 2011

ahojte micky - my sme mali pekne poobedie - bolo super prisli susedia s 2 mesacnou kockou tak bolo veselo 🙂 🙂 aj som ju odfotila, spinkala u nas, teraz isli kupkat, ja sa pohram s yasmi - kuka rozpravky a pojdeme sa kupkat 🙂 🙂

nada1326
7. mar 2011

ahojte 🙂 u nas bolo dnes krasne, slniecko, aj ked trosku zima 😝 zacali ste temu svokra... hm, ja so svokrou vychadzam v pohode, ale byvat by som s nou veru nechcela 😝 😝 😝
@katushka16 jeeeej, ty mas skoro tak stare deturence ako ja 🙂

lenka3007
7. mar 2011

baby prosim vás, aký mate prehliadač internetový, ja som si urobila nový album, dala som tam asi 30 fotiek a je tam len jedna, cez operu mi to nešlo a explorer mi zamrzol, nemam na to nervy 😠 😠 😠

ivuss01
7. mar 2011

Ahojte, rada by som sa k vam pripojila, tiez tu chodim citam vela tem, ale ked som do temy prispela, bola som max ignorovana....
@lenka3007 ja mam prehliadac Mozila Fire fox a som max spokojna, opera mi isla strasne pomaly, a explorer mi tiez mrzol...