icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

kawasaki17
7. jún 2011

aj nam vcera prifuklo taku burku, a lialo ako z krhly...
zajtra ide svokra do nemocnice vyberat sruby z clenka, vrati sa az v sobotu ak pojde vsetko tak ako ma....

lenka3007
7. jún 2011

Ahojte babule, zas som vás nejako zanedbala, ale poctivo sa učim každý deň, vo štvrtok sme sa sťahovali, tak som zas mala zabitý týždeň najprv balením a potom vybalením... a už sa tešíme na leto domkov ešte 25 dni 😀 😀 😀
Ako sa tu mávate? pozerám, že pismenkujete o švagrinkách... tak to je škoda reči, moj brat čo mal prvú ženu, tá bola trafena, vobec s nami nekomunikovala, schovávala sa, ked sme chceli isť deti pozrieť, zakázala aj mojmu bratovi aby k nám chodil atd. No a teraz druha jeho žena to len mamon naháňa, sice s nasimi komunikuje, ale len ked chce, aby jej moja mamina napiekla alebo volačo zavarila a pod. takže žiadna výhra ani to.. Dokonca jak sa dozvedeli, že sa budem vydávať ona hned volala mojej mamine, že ale oni na svadbu nepojdu, lebo maly jej tam nevydrží (maly ma 4 roky) a že čo si má obliecť a bla bla. Pripomínam, že je to moj jediný brat a jeho ženuška rozhodla a konec... Inak ja som ju tam ani nechcela...
No mám pocit, že sme skoro vsetky na tom rovnako, uvidim ako to bude po svadbe s draheho sestrou, zatím vychádzame dobre (klop klop)

kawasaki17
7. jún 2011

@lenka3007 ahojky
a kde ste sa tahovali? neviem ci si to uz pisala alebo nie...
ach tie svagriny, ako aj ta moja bola od zaciatku fajn, kym si nezacala mysliet , ze sme naj kamosky alebo nieco take a chcela aby sme boli spolu neustale, ale uznajte ze sa to neda.... no a ako som uz spominala ta druha je super a navyse je kadernicka , takze mam uces kedykolvek aky sa mi zachce za balicek cigariet 🙂 alebo len tak z lasky... 😀 😀 😀 😀

lenka3007
7. jún 2011

@kawasaki17 do bytu druheho sme sa sťahovali, to je bytovka v takom lesiku, krasne a hlavne ticho je tu 🙂 No moja buduca svagrina je strašna nervaňa, ale takto 2000 km od seba sme si celkom blizke, a berem ju aj za svedka... tiež mi niekedy ide na nervy, hlavne teraz, ked sa bliži ta svadba, tak mám niekedy pocit, že organizuje az priliš, jak keby svoju svadbu, ale tak ja si urobim po svojom, takže jedným uchom dnu, druhým von....Ale takú čo striha by som prijala aj ja :D

katushka16
8. jún 2011

@kawasaki17 aj moja je kaderníčka vyučená ale v živote by som sa jej nedala ostrihať.ona vie akúrát nafarbiť vlasy a podstrihnúť ich a pardon ešte so strojčekom vie narábať🙂
@lenka3007 a prečo ste sa sťahovali?svadbu budete mať tu na SR až som dobre pochopila,takže si to takto zariaďujete na diaľku...a budete mať v kostole alebo na úrade?my sme mali na úrade,mne kostol nič nehovorí...malý je zdravý?

kawasaki17
8. jún 2011

ahojte...
svokra dnes mala ist vyberat tie sruby z clenka a nakoniec je doma, ze nic z toho lebo lekar je kdesi na dovolenke ci co. No uz to zacina , dovolenkova sezona 🙂

@lenka3007 takze ste uz prestahovany ako Vam je dobre... 🙂

@katushka16 tak to asi nieje velmi skusena kadernicka, ta moja svagrinka je moc sikovna, ide jej to ako po masle...

lenka3007
9. jún 2011

@katushka16 ahoj, no lebo tu bytovku, kde sme bývaly, niekto odkupil a ide ju renovovať či čo, ale chvala bohu, lebo ak si pamatáte, oproti žili afgánci a čím dalej boli drzejší... tu je klidek (niekedy až príliš)
@kawasaki17 aj ja chcem taku šikovnu švagrinu,ja som zaťažena na svoje vlasy a tu tie kaderíčky su sakra drahe... moja švagrova (bratova druha žena) si urobila kurz na manikuru a pedikuru a ked som sa jej ponukla, že si može na mne nacvičovať, že mne by to nevadilo, aj keby musim nechty ostrihať, tak mi zahlasila že za 20 € mi urobí tie nechty... No sila, ved v salone odomna brali 12 € a to su cudzi...

kawasaki17
9. jún 2011

@lenka3007 ahoj....tak to je teda sila, rodina by mala drzat spolu a nie takto, sak aj keby si platila tak podla mna len taku symbolicku ciastku....Ja som mojej i davala peniaze, ale nikdy nebrala, radsej kupim cigi alebo na nieco pozvem alebo take nieco...
lenze su vztahy a vztahy....
ja som inak tiez zatazena na vlasy, staram sa o nich a chcem ich mat co najkrajsie, teraz ich mam priblizne po rebra, ale chcela by som dlzku aspon po pas alebo aj nizsie...pacia sa mi pestovanme dlhe vlasy a o to viac ked su kucerave a ja kucerave mam 🙂 🙂 🙂 🙂

lenka3007
10. jún 2011

@kawasaki17 no vidiš, to je škoda komentovať... juuj jak ti závidim vlnky, ja mám zas rovne, až priliš, každý sa ma pýta, kedy si to stíham žehliť a ja som tu žehličku na vlasy videla len raz aj to len v obchode... aj som si kupila natačky, dám tužidlo, dám lak a furt mi to po hodine padne... ale zas bez urobeneho učesu ani smeti nejdem vyniesť a ked bol Jurko malinky a musela som ich mať v gumičke, tak ma to hnevalo, lebo to neznesem... 😉 😉 😉

katushka16
10. jún 2011

Ahojte,tak dnes nám fúka,mm mi ráno volal z roboty,že idú do tej obce Píla,kvôli tým povodňam,pomáhať,tak budeme celý víkend samé:(ani sme sa nerozlúčili:( a tak som sa tešila,že budeme celý víkend spolu,tento týždeň sa mi dosť vliekol.no čo už.
@kawasaki17 mne sa veľmi páčia kučeravé vlasy,ale aj také rovné-vyžehlené.ja mám také sprosté,že sa mi s nimi nedá nič robiť,aj som si požičala od sestry žehličku ale kdeže by boli úplne rovné,no otras
@lenka3007 ja mám nosím najradšej vrkoč lebo mi rozpustené lezú na nervy

kawasaki17
10. jún 2011

ahojky...

@katushka16
@lenka3007
tak ja mam najradsej rozupstene vlasy, ale tiez sa to pri Emanuelovi neda, pretoze je este maly a stale ma taha za vlasy... Ale zas si az tak nepotrpim na ucesy, mne to nevadi ked idem do obchodu aj strapata, lebo kucery su predsa len raz kucery a mozem robit vzdy budem aj tak trochu strapata 🙂

lenka3007
10. jún 2011

@kawasaki17
@katushka16 ved toto, že kučery su kučery, ja ked si neurobim vlasy, tak ich mám ucapene, riedke, velmi jemne a vyzeram jak zmoknute kura...
@katushka16 a tvoj mangel čo robi? hasiča?

ivuss01
10. jún 2011

ahojte dievcence, tak citam, ze tu sa vlasy rozoberaju 😵 ja nosim ako mam naladu, niekedy rozpustene, niekedy v gumke, mam najlepsiu kamosku kadernicku, chodi ma farbit domov a za par supov, tak som rada, teraz mi robieva na odrastene melir, ak to mam este lacnejsie, aj manzela mi zadarmo ostriha, aj malej mi upravuje vlasky 😀 vlasy mi robi uz 6 rokov, z toho 3 roky doma, tak som v kadernictve nebola dlho, naposledy pred svadbou...
inak uz mame kolace napecene, pokrajane, a nejake aj v mraznicke, a niektore v brusku, tak sa tesim na nedelu jooooooj 😵 😵 😵

katushka16
11. jún 2011

@lenka3007 nie,mm je profesionálny vojak,ale neni žiadna guma🙂
@ivuss01 a čo máte v nedeľu?

kawasaki17
12. jún 2011

ahojte
dnes som dostala faaaaaaaaaaaaajnovu migrenu, ide mi puknut hlava a uz normalne neviem co so sebou. je to sialene, dufam, ze to rychlo prejde, najradsej by som bola kebyze som sa rano uz zobudila bez nej ☹

inak sme mali dnes na dedine velku akciu...bola spojena na den matiek, den deti a den otcov dokopy, takze sme boli v sale, kde vystupovali deti z umeleckej skoly, bolo to celkom pekne...a potom sme mali pohostenie, nejake to obcerstvenie a nejake chutovky na zahryznutie a deti mali sutaze, takze celkom sranda. Emanuel tiez v jednej sutazi bol, hadzal tenisove lopticky do vedra 🙂 strasnu radost z toho mal 🙂

@katushka16 tak to asi manzel nemas casto doma....

@lenka3007 tak ja zas niekedy nadavm, ze nemozem tie svoje kucery skrotit ale v celku som spokojna, ze mam vlasy kucerave a aj vela ludom sa to paci 🙂

@ivuss01 a na co ste piekli kolace? akosi mi to uslo a nepametam sa ci si pisala alebo nie 🙂

lenka3007
12. jún 2011

Ahojte baby, ako sa mávate? my sme dnes boli na výlete, vyšlapali sme si taký riedne strmý kopec k vodopádu, nohy ma bolia jak koňa, ale bolo pekne, veľmi sa mi páčilo a aj Jurko to zvládol, čo som sa bála, že bude mrnčať po 200 metroch... Dnes sme si zarezervovali trajekt, tak prvého jula ideme domkou, už sa nevieme dočkať... Inak som v strese z tej svadby, aj mrcha sa mi nie a nie pustiť a to ma ešte viac znervozňuje....

@katushka16 jaká "guma" čo to je? asi som fakt blond, ale neviem čo to znamena, pre mňa je vojak vojakom...

@kawasaki17 Maly je už jaký šikovnučky...juuj musel byť zlaty štuplik ked hádzal tými malinkými ručičkami....
@ivuss01 a čo vy dnes oslavujete? čo som prešvihla?

ivuss01
13. jún 2011

ahojte divcence,
@lenka3007
@kawasaki17
@katushka16 vcera sme mali birmovku, mm bol za birmovneho otca 🙂 tak moj najmladsi brat sa stal uz "krestansky dospelym" bolo dobre, co dobre, paradne, stretli sme sa cela rodina dokonca aj moj otec prisiel, co som ho videla naposledy pred cca 5 mesiacmi, domov sme isli az o 21.00, aj to uz mala bola taka unavena...lebo sa vyhrala s kmotrinymi detmi, kmotra je zaroven moja sesternica...a v piatok nas cakaju svagrove statnice, tak sa zasa tesim, myslite si ze tam musia byt vsetci chlapi v saku? moj ked pozeral predpoved pocasia na piatok, zistil, ze bude v Kosicach 28°C, staci, ak si oblecie tenke bezove nohavice a koselu s kratkym rukamom? ale to sa ani na statnice moc nehodi, vsak ???

katushka16
13. jún 2011

@kawasaki17 býva doma často,občas nejaké cvičenie alebo hotovosť,napr.ako teraz kvôli tým povodňam.
@lenka3007 no,tak sa hovorí vojakom,hlavne tým väčším hodnostiam lebo sú total vymletí,aj policajtom,však poznáš tie vtipy o policajtoch...

katushka16
13. jún 2011

@ivuss01 ahoj,no pokiaľ si nedá tenisky tak to je podľa mňa ok.veď nohavice bude mať elegantné.

ivuss01
13. jún 2011

@katushka16 ahoj, tenisky ani botasky, ani nic podobne, k tomu svadobne topany 😀 myslis, ze na statnicach nie su vsetci v saku? nikdy som na takejto udalosti nebola, tak neviem, ako to tam chodi 😢

katushka16
13. jún 2011

@ivuss01 bývajú v saku hlavne tí,čo majú štátnice,príbuzní tiež ale nie vždy.už to neni ako volakedy, je to také voľnejšie,veľa príbuzných nechodí v oblekoch.mne mamina hovorila,že oni chodili aj na skúšky v kostýmoch a chalani v oblekoch.keď som ja chodila na skúšky,tak oblečení normalne ako bežný deň.

ivuss01
13. jún 2011

@katushka16 ale to bude pruser, ak zasa iba my budeme ti ini 😝 ale ked si zoberes, tak v piatok ma byt riadne horuco, a chudata chlapi v tych sakach...

katushka16
13. jún 2011

@ivuss01 nebude to prúser,neboj,tam ide hlavne o tých,čo majú štátnice,oni sú tí hlavní.a ako som napísala,nie všetci bývajú v sakách a keď ma byť tak teplo,tak určite sa nebudú zbytočne potiť

ivuss01
13. jún 2011

@katushka16 tak idem mm potesit vo stvrtok, ked sa vrati 🙂 dakujem,

katushka16
13. jún 2011

@ivuss01 neni zač 🙂

kawasaki17
13. jún 2011

ahojte kocky,
tak dnes ma boli hlava uz ovela menej, treba mi upratovat celu spalnu, lebo maly sa dnes vyznamenal a narobil taky neporiadok, kvety mi povysypoval, veci zo skrin tiez povyberal, a to stihol len kym som varila.... pretoze mm, svagor a este dalsi dvaja, teraz buraju dom a bude sa tam stavat, tak maju na zburanie tyzden takze makaju ako fretky, no akedze ten dom je asi len 50 m od bytovky kde byvame, tak chodia papat ku nam 🙂
nakupili mi potraviny a ja vyvaram 🙂 🙂 🙂 🙂 a samozrejme sa mi svokra do toho miesala, tak som ju musela kus uzemnit

kawasaki17
13. jún 2011

@ivuss01 mojej kamaratky rodicia isli tento piatok tiez na statnice, bola som ju ucesat a aj namalovat, no a na druhy den mi hovorila, ze malokto bol z pribuznych elegantne obleceni, skor take sportovo-elegantne oblecenie, cize nic extra....

ivuss01
13. jún 2011

@katushka16
@kawasaki17 tak uz som hovorila mm o tejto volbe a suhlasil aj sa potesil, tak som rada, esteze vas mam dievcence... dakujem

kawasaki17
14. jún 2011

ahojte kocky
a mame tu zase super pocasicko, ten dazd mi uz liezol na nervy a navyse uz som aj strach mala aby sa mi uroda neznicila, alebo nespliesnela, clovek nikdy nevie ked len prsi a prsi. no nastastie je uz teplo...

@ivuss01 no nemas zaco, aj nabuduce 🙂

katushka16
15. jún 2011

ahojte,aj my máme teplúčko len poobede občas spŕchne.mm príde už konečne v piatok domov,tak sa strááááááášne teším.a to tam mali byť len 3 dni.včera som trochu žehlila a umývala dlážky,dnes mám pokoj🙂doobeda sme boli v meste na trampolíne,prišli aj kolotoče,tak sa malá potešila a Terezka sa určite poteší tiež.prajem vám pekný slnečný deň