icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

viktoria04
autor
9. mar 2011

@lenka3007 čože?Vám sneží?No teda?Sranda

kawasaki17
9. mar 2011

@viktoria04 jeeeeeeeeeeeej ake su rozkosne, mne sa take veeeelmi pacia 🙂

lenka3007
9. mar 2011

@viktoria04 ozaj krásne kabelky, a to su pre nas? alebo pre male slečny, lebo mne sa tá biela veľmi páči....

lenka3007
9. mar 2011

@viktoria04 no sneži, rano pršalo, jak blaznivý apríl je to tu... ja chcem už teplo slniečko ☹

kawasaki17
9. mar 2011

@lenka3007 a kde to byvate? akosi mi to uslo 🙂
hm, ja uz mam navarenu zeleninovu polievku a pecu sa mi cetoviny :D rychle jednoduche a chutne 🙂

katushka16
9. mar 2011

ahojte,dnes trošku oneskorene,doobeda sme boli také ubehané,že mi moja princeznička skoro zaspala v kočíku,tak som ju rýchlo vybrala z kočíka a poďme peši,chúďa malé:( ale však teraz to dospinká.konečne je pekne,slniečko,už aby bola jar🙂 lebo mi lezú na nervy tie vetrovky,fusak...a to obliekanie!!!

lenka3007
9. mar 2011

@kawasaki17 v norsku sme...
@katushka16 hehe no to neznasam aj ja, moj mali ráno oblieka overal a už fňuká, že vyzerá jak "rambúch" 😀 😀

katushka16
9. mar 2011

@lenka3007 moje malé zatiaľ neprotestujú,tichučko "trpia" ale mne to ide už poriadne na nervy,pokiaľ sa vychystáme von to je aj 20min:(

kawasaki17
9. mar 2011

@lenka3007 iiiihaaa 🙂
@katushka16 och ja tiez neznasam, ked ideme von alebo len tak na prechadzku a obliekame sa pol hodiny 🙂 tesim sa na leto, jooj maly z bude mat rocik, tak ma tesi 🙂

ja mam teraz oddych, svokra sa mi bavi s malym, asi sa veeeeelmi nudi, sak ked uz je na marodke od novembra....

kawasaki17
9. mar 2011

ja mam dost ked obliekam jedno a place mi zive raty, este je maly tak nechape ze vonku je chladno a musi byt teplucko obleceny....

katushka16
9. mar 2011

@kawasaki17 no moja svokra tá veru neviem ako by sa mi zabavila s malými,tá sa s nimi nezahrá,nič,lebo ako povedala,ju to nebaví.bože,čo mňa všeličo nebaví

kawasaki17
9. mar 2011

@katushka16 ju to nebavi???? ani so svojim/i sa nepohrala? no aspon to stastie mam, ze ona sa s nim pohraje... a aspon ju nemusim vidiet 🙂

viktoria04
autor
9. mar 2011

@kawasaki17 dakujem za pochvalu.To sa mi konečne dnes uľavilo idú obe preč,lebo som ich mala asi 6 mesiacov spravené,,,,,táááák sa mi uľavilo 😉
@lenka3007 Leni tie kabelky sú normálne dámske na detské som ešte nedostala slinu,ale už mám dávno jeden nápad na takú detskú motýlikovú,ale kedy to bude reálne...to neviem 😉
@lenka3007 a inak máte zaujimavé počasíčko.Môžete sa ešte nakoniec aj sánkovať

kawasaki17
9. mar 2011

@viktoria04 tak ty si teda naozaj sikovnučka,
ja mam tiez rozrobenu kabelku , len ju sijem z látky, len neviem kedy ju dokoncim, lebo jak sa mi na zaciatku chcelo tak sa mi teraz nechce... ale ked dostanem chut tak to uz pojde raz dva 😉

lenka3007
9. mar 2011

@viktoria04 a to kolko trvá taká výroba? aká veľká je tá biela? som zvedava, ale sa mi veľmi zapáčila a by som chcela aj ja takú, a viem že to bude originál a nie od číňana a nebude ju mať každá druhá.... 😀

kawasaki17
9. mar 2011

uf, akurat stopkam mm derave ponozky 😝

viktoria04
autor
9. mar 2011

@kawasaki17 no ,tak aby si už dostala chuť....som zvedavá.A ti to teda šiješ?Určiťe bude čačaná.Potom daj avízo,ked ju spravíš. 😵
@lenka3007 Leni podľa toho či mi horia ( súria ) zákazky alebo nie,ale tú kabelku som robila ked som nemala zákazky a do 2 týždňov som ju zmákla a to som robila pomaly.Veľká bola asi:šírka....30 cm a výška 25 cm a správne si napísala,že je to originál.Ale aj tak vždy sa dohadujem na cene aby to vyhovovalo obom stranám.Navrhnem cenu a ak sa nezdá zákazničke snažím sa s nej trocha stiahnúť a zas ked robím už napr. dalšiu zákazku tej istéj dobe vždy pridám potom darček.Teraz práve finišujem jednu súpravu detskú a už len čiapku a konečne si vydýchnem ako si som sa dlho s ňou cickala.
@kawasaki17 no čo?Doštopkané?

lenka3007
9. mar 2011

@viktoria04 preto sa pýtam, lebo by som si potom aj ja taku prosila, dala by som ti vedieť skor ako pojdeme na slovensko lebo sem poštovne stoji 25 eur ...

kawasaki17
9. mar 2011

@viktoria04 oki dam, sijem ju z latky, a na prednu stranu som si predkreslila take kvety a tie som vysila.....
kto ta naucil tak krasne strikovat? i ja ceeeeeeem 😀, ja viem akurat tak nejaky sal a nic viac ☹

bublinkajasminka
10. mar 2011

ahojte - ja som dnes uz v robotke, idem podokoncovat vyplaty 🙂
vcera yasmi zacala dost soplit, uvidime co sa z toho vykluje 😒 sestricka v skolke hovorila ze ju nahrievali aj inhalovala tak snad nebudu volat zeby teplotovala alebo co....dnes na vizite ju pozrie doktorka v sanatoriu 🙂 tak uvidim co bude 😒
vcera navecer sme skocili do centro, chcela som yasmi vybrat nieco k narodkam, este nemame darcek, v hrackarstve ukazovala kadeco ale neviem co vybrat - nieco vymyslime 😉 😉
dnes je zamracene ale zase teplejsie 🙂

viktoria04
autor
10. mar 2011

@lenka3007 ok,kľudne sa ozvy ak budeš mať záujem
@kawasaki17 tak už sa teším na fotku kabelky.A kto ma naučil pliesť?Babka mi dala základy a potom už sama som sa učila.Inak pletiem odmala
@bublinkajasminka no,tak aj vám sa blížia narodky?Moja Viki tiež bude mať a neviem darček vymyslieť.Bola som včera v dráčiku,ale nič ma tak neoslovilo.Ale mám už jeden nápad,že jej spravím na šu-šu bábiku súpravu a potom ešte čosi dokúpim,ale neviem čo konkrétne ešte

bublinkajasminka
10. mar 2011

@viktoria04 TA SUPRAVICKA JE SUPER darcek 🙂 🙂 🙂 jaaaj babule v blave na centrale nam vcera vykradli firmu - trezor vsetko zmizlo 😒 😒 😒 😒 a kedze je to firma mojho tatka dost sa ma to dotyka 😒 😒

viktoria04
autor
10. mar 2011

@bublinkajasminka ved už rozmýšlam ,že ju aj začnem robiť,lebo to môžem robiť,len ked je malá v škole,ked chcem aby to bolo prekvapko,ale myslím,že to bude dobrý nápad.A to musí biť strašné,že vás takto vykradli.Najhoršie je,ked všetky dokumenty zmiznú,tak nezávydím vám vo firme takúto nepríjemnosť.Dúfam,že tých blánov čo to spravili aspoň chytia 😒

ivuss01
10. mar 2011

ahojte, ale ste sa rozpisali 🙂
@bublinkajasminka tak to mi je luto, neboj, zlodejov var chytia,
@viktoria04 tiez si myslim, ze suprava je super napad,
@bublinkajasminka moja mala mala teraz meniny, my sme jej kupili ten detsky notebook, stale sa s nim hra a naucila sa uz aj niejake pismenka, k tomu oblecenie, sladkost...

viktoria04
autor
10. mar 2011

No kočky dostala som super nápad pre Viki darček k narodkám na tú chou-chou bábiku čo jej spravím,takže:biele pančušky+sukňu na traky marhúlkovú asi+tričko s 3/4 rukávmi+svetrík...no uvydíme aké to bude v realite.
@ivuss01 no už mám teda aj nápad na to oblečko pre bábiku ako som tu hore napísala,už len zrealizovať a my sme tiež Viki na vianoce kúpili detský notebook a tiež sa rada s ním hrá+si precvičku písanie slov na ňom,lebo jej ukáže slovo a potom sa to slovo schová a ona ho má napísať a je to super vec+ tam má aj príklady atd. takže super darček si volila Dnes som poslala fotku súpravy ( dávam foto ) čo som robila jednéj kočke pre dcérku....no dúfam,že sa jej bude páčiť ešte sa mi neozvala+dávam sem fotky mojej Viki čo mala karneval pred týždňom.

bublinkajasminka
10. mar 2011

no díky babule za povzbudenie 🙂 🙂 dnes sa to riesi v celej firme 😒 😒 inak mám oki dník, robím výplaty takže robotky akurát

ivuss01
10. mar 2011

@viktoria04 moja mala zasa rada doplna pismenka, ale tak, ze slovo jej precitam, poviem, ake pismenko tam chyba, a ona ho len doplni...tiez tam ma priklady, slovnu zasobu, aj anglictinu a kadeco ine....
Viki je krasna je...a blondinocka...
oblecenie je krasne...

kawasaki17
10. mar 2011

ahojte, no pravda ze dnes vonku fajne teplo, len je pod mrakom.... mne sa konecne podarilo uhajkat maleho....dufam, ze si posppi aspon pol hodiny.... neviem kde to mrna berie tolko energie 🙂
@viktoria04 zlate dievcatko 🙂
@bublinkajasminka to mi je luto, ze vas vykradli....dnesny svet je strasny, same kradeze a pod., dufam, ze tych co to spravili cim skor chytia a zatvoria...

viktoria04
autor
10. mar 2011

@ivuss01 a inak sa s tým aj dieťa zabaví. Naša Viki sa moc sama nevie zahrať a aspoň s týmto sa niekedy dosť fain zahrá.

viktoria04
autor
10. mar 2011

@kawasaki17 no tak si vychutnávaj chvíľu pokoja pokiaľ malinký buvká. 😉 U nás je tiež počasie také,že zamračené a pred 30 minútami som bola vonku na dvore a aj snežilo+pršalo.No to je počasíčko.Inak zamračené máme.