icon

Hľadám osobu - biologický súrodenec, starý kamarát

mana85
3. okt 2013

Ahojte verím že nie som jediná komu chýba niekto blízky niekto s kým ste sa dávno nevideli a nemáte už na seba žiaden kontakt . Ak ste tiež ako ja skúsili rôzne sociálne siete aby ste sa dostali k informáciám o svojom "stratenom " a nepomohlo Vám to tak sa skúsme podeliť o svoje poznatky tu a snáď si budeme vedieť pomôcť navzájom 😉

Strana
z2
mama74
22. máj 2017

Hľadám osobu narodenú 22.3.1974 v pôrodnici na Bezručovej ul. v Bratislave

miroochto
12. dec 2017

Ahojte všetci potrebujem poradiť hladam svojich biologickych surodencov priezviskom. ( Cifra ) bol som adoptovany z kojeneckeho ustavu v košiciach. a neviem či mam surodencov je ťažke ich najst lebo ak boli aj oni adoptovany tak uš maju druhe meno a priezvisko no aspoň niekto kto pozna rodinu Cifrovu. Uš vopred dakujem

miroochto
12. dec 2017

Patram a boli ma srdce uš 9 rokov sa snažim zistiť viac o svojej bio. Rodinne mam 25 rokov a chibaju mi surodenci rodičov uš mam ale surodenec mi velmi chiba kedže som virastal ako jedinne adoptovanne dieťa prosim o pomo. Každa maličkosť mi velmy pomože

mana85
autor
17. dec 2017

@miroochto Ahoj mne poradili na urade prace soc. veci a rod. ísť na súd ak vieš ktorý mal Tvoje osvojenie na starosti a tam môžeš nahliadnuť do spisu v ňom su všetky informácie no treba súdne rozhodnutie o osvojeni a mať viac ako 18 rokov ja mám súdne rozhodnutie no ešte som nenabrala odvahu aj keď po súrodencoch túžim. Držím päste.

moni73
17. dec 2017

Krasna tema! Drzim palce, snad sa niekomu z vas zadari a budete mat pekne vianoce.👥❤🌲
Aj o tom napiste...

ladislav555
7. jan 2018

@miroochto tiež som adoptovaný mám 26 rokov viem len že som boll v kojeneckom ústave v Bratislave niekde na patrónke . chcem nájsť svoju mamu

miroochto
14. feb 2018

@ladislav555, skus sa hrabat v starich listinách ktore najdeš doma, vekšina ludi si papiere listy zo sudu predvolanky atd. hromadia v krabičke alebo v kabelke a podobne. tak držim palce

miroochto
14. feb 2018

@mana85 dakujem pekne za radu a dufam že to vide ešte raz dakujem

miroochto
14. feb 2018

z anglie mi pisal kamarad ktori mi poslal tuto fotku a vraj tento chalan na fotke sa vola Jaro Cifra ak si mislite že ho poznate alebo sa vam zda povedomi prosim pište, dakujem

lilke
15. feb 2018

@nikolcita jeden nepocujuci herec sa vola jozef rigo. divadlo tiche iskry.

miroochto
17. feb 2018

@lilke tak to neviem ale mislim si že Rigo stim nema nič spoločne ale dakujem pekne

guumenica
1. júl 2019

@mana85 ozvi sa mi volala sa mama Mária?

mana85
autor
2. júl 2019

@guumenica Ahoj , písala som správu

michala70
21. aug 2020

Som z detského domova

domci12
3. jan 2021

Rada by som našla svoju sestru ktorá sa narodila v galante 11.11 2011 mama mi zomrela keď som mala 11 rokov viem len to ze sa vola martinka nejaka rodinka si ju adoptovala neviem vôbec nič kde býva..

nikayla
3. jan 2021

@domci12 skús sa pridať a napísať na túto stránku https://www.facebook.com/groups/1297755570285610 . Celkom dosť ľudí pomohli nájsť.

Strana
z2