Hľadám pani, čo som poslala peniažky na účet za tenisky Adidas za 15€
Ahoj zmazal sa mi účet neviem či ti tam ostala adresa ak nie napíš mi prosím.
@laurita1234567 ja sa pýtam ..a áno ak tu máš viac profilov je to proti pravidlám...však @berenika39 ?
Do nadpisu si mala dať tvoj pôvodný nick pod ktorým ste si dopisovali aby si to dotyčná skôr všimla.
@klarissa25 tak určite nie je jediná čo má dva či viac profilov. a? aj ja som mala, priznávam. tento môj profil nie je anonymný, mám tu foto, info o mne, niektorí ľudia ma osobne poznajú. a keď som potrebovala radu alebo sa vyrozprávať, používala som iný nick. boli to chúlostivé veci a vtedy nebola možnosť prispievať anonymne. a mala som ho roky. už ho nemám, ale mala som. nič zlé som nerobila, tak neviem aký je v tom problém.
@klarissa25 ty čo stále riešiš ?? Trestné a pod.? Chod spinkať moja zlatá nik není zvedavý na tvoje vyjadrenia,a ja vôbec pretože som chcela nájsť iba tu mamičku nič viac,a keby mám aj 100nikov,teba do toho akurad vieš čo.
@klarissa25 ach, no teraz ma zabite. vážne ty dodržuješ všade všetky pravidlá?
chýba ti akékoľvek pochopenie druhých, hlavne že pravidlá...
@huxy vážne? Len preto aby sa dodržiavali pravidlá? Ako myslíš.. keď porušujes pravidlá tu, je jasne ze ti to nerobí problém aj inde
@klarissa25 trepeš jedno cez druhé. drž sa tých pravidiel ako chceš. absolútne nechápeš, čo tu človek napíše. potrebovala som poradiť a nemohla som verejne pod svojím nickom. ale tak zlý a zákerný človek ako ty, to nepochopí. a vôbec ma nepoznáš, ja sa práveže držím pravidiel v bežnom živote, v realite.
@huxy nerozumiem prečo sa nevieš opýtať pod svojim nickom? Hanbis sa? Aj mňa tu ľudia poznajú a nemám problém sa opýtať...pravidlá ci tu i v bežnom živote dodržiavam, nemám s tým problém...
@klarissa25 ano, predstav si, hambila som sa. ale ako píšem, taký človek ako ty, to nepochopí.
😄😄😄😄 Klariská alebo ako ti je,tebe asi chýba poradný k**** pravidlá ?? Ty si myslíš že kto dodržiava pravidlá ?? Asi tak 20% zo 100% ty si jedna z nich, počítam že si už aj zaočkovaná pretože tam tiež sú nejaké tie pravidlá a Klariska ich musí dodržiavať 🤣🤣
@laurita1234567 keď budem musieť... a bez toho nebudem môcť ísť do práce, pripadne dieťa do škôlky. Tak nebudem mat na vyber..
@laurita1234567 mne sa to tiez stalo , pozeraj ulozene v bazari a skus dat neaktivne (alebo vymazane) ! Ja som to tam nasla.
@maskotka812 len problém že mne sa zmal účet od druhého niku ten som používala nie tento.