Hľadám si dobrú kamarátku v Bratislave
Ahojte 🙂 Som 30.rocna zena, byvam s priatelom kratko v Bratislave a chyba mi tu uprimna a pozitivne naladena kamaratka na volne chvile, zajst von sa len prejst, do kina, na kavu, na vinko, na vylet, chyba mi tu jednoducho uprimna, pozitivna kamoska na vsetko 🙂
Nemam deti, nie som zatial zial ani tehotna.
Takmer celu rodinu, priatelov, známych mam doma na strednom SR, tu v BA sa citim sama po babskej stranke...
Budem rada, ak sa ozve niekto, kto sa v mojich pismenkach nasiel 🙂
moze byt, kavu mam rada, a kde v Petržalke alebo niekde inde, kde to mas blizsie ?
@paulinsone vieš co som nejaka nachcipana odložime to radšej? mozme cez tyzden napriklad
@ceresnovci ahoj uz ste nasli ?
@nistika v pohode, na buduci tyzden budem moct
@paulinsone super 🙂
@simka44 dobre tak sa dohodnime na nejaký den už všetky 🙂 ja môžem celý týžden okrem stredy
@paulinsone
@simka44
@paulinsone tak za mňa utorok teda by to šlo alebo na dnes ak by sme sa stihli dohodnúť
@nistika mozme v utorok, dnes nestiham
@paulinsone
@simka44 dobre a o kolkej teda a kde? ja sa prisposobim len nech sa tam da parkovať 🙂
@paulinsone som za Petrzalku, ale o 16.00 to ledva dojdem z prace, takze mozno budem meskat 🙂)
@simka44
@paulinsone
poslala som vám správy 🙂
@simka44 tak to mozme posunut na 16:30, alebo na 17:00 ako vam to vyhovuje 🙂
@paulinsone ok 16.30 je celkom ok
Baby uz ste sa stretli, dlho som tu nebola, takze som vasu stretavku zmeskala 🙂
tak napiste, keby sa znovu stretavate 🙂
Ahojte. Tiez by som si rada nasla super kamosku (DNV+okolie). Mam 27rokov,byvam v BA sice cely zivot,ale niektore kamky sa po najdeni frajerov zmenili, a uz to nieje co byvalo, uz to nieje o tom pokeci,ledva sa stretneme raz za polroka,atd. Rada by som si nasla vernu uprimnu kamosku,ako som ja-Co si mysli,to povie..Byvam s priatelom,chodime do fitka, s nasim havom na prechadzky,...Nehladam z dovodu vyplnenia volneho casu,ten si viem po praci vyplnit aj sama(upratovanim,varenim,atd vzdy sa nieco doma najde ved to poznate 😆) len mi chyba kamoska,s ktorou by som mohla pokecat o vsetkom,ist spolu na kavu,do fitka, al.sa pridat na nejaky ten wellness,atd...prip.parik,ktory je na tom podobne 🙂 psika mame zatial ako take nase dieta 😆 ale od tohoto roka sa zacneme pomalicky snazit o realnejsie dieta 😂 vek tlačí 🙈 Dakujem 😊
@vlasulienka aj ja byvam v PK 😉
Ahoj, ja síce nie som z Ba, ale kúsok od Tn, rada si nájdem novú kamošku... len tak pokecať 🙂
@sylvia002111 ahoj uz si si nasla nejaku kamosku,tiez hladam niekoho mam 48...budem rada ked napises som z Petrzalky
@andreavita aj ja si hladam dobru kami v Bratislave som pristahovana 3 mesiace, mam 40 rokov, dieta dospele. 🤗
Ahojte baby ja som tiez priatahovana do BA, hladam kamosku tak okolo 35-45 rokov. Mam dospele dieta, a chyba mi v Ba nejaka kamoska vsetky mam daleko ☕🤗🧁🍰

kava? jazero? kava pri jazere?