Hľadanie pomoci pri pocitoch beznádeje a samoty
ahojte nemám nikoho nevladzem nikde chodiť nič ma nebavi nikoho nemám žijem sám a aj aj umriem sám minule som sa skoro zabil a to nebolo prvý raz psychiatričke chodím ale lieky nezaberajú ja už fakt neviem ale ta bolesť je horšia a horšia
@stellariaaqua
@stellariaaquatica presne tak ja som si každého vždy vypočul a snažil sa ich pochopiť lebo viem ako je to byť psychicky na tom zle ale keď to nejaká žienka s modrého koníka nezažila múdra je jak rádio pod slnkom ale bodaj by to zazila každá potom nech výprava že to není med lízať
@miso209 no vidíš, ako si hneď ožil 🙂
@vyrovnanaosoba ja hlavne ozijem keď niekto pinda a ma nepozna
@miso209 Skus SA zacat prihovarat k Panu Jezisovi... Zacni sa modlit... Nech Ti da citit Jeho lasku voci tebe.. A zacnes naberat ine myslienky... Najdi Si modlitby Na nete.. Jezis to ukaze smer... To co Ty prezivas son ja prezivala cez 10 rokov.. Neprosila som Pana Jezisa.. Tam som spravila chybu.
@vyrovnanaosoba Už ho nechaj na pokoji, pls. Toto dráždenie je len krátkodobé, dlhodobo mu to nič nepomôže. A dúfam, že si už spokojná, keď si sa dozvedela ako prišiel k bytu.
Kks, toto je fakt na hlavu - človek sa sem príde po sťažovať a namiesto empatie aby vysvetľoval ako prišiel k bytu.
@vvvvb ale ved mňa nezaujíma ako prišiel k bytu, pýtala som sa aj na iné veci, co súvisia s jeho stavom, neodpovedal.
@vyrovnanaosoba
@vyrovnanaosoba ale nepovedz podľa mňa ten byt ta nasral najviac že ako môže mať 20 rocny človek byt keď ty si naň robila dlho dlho vsak to je nemožné 😂 ale je to možne a môj stav je taký že musím zmeniť lieky aj psychiatrickú podľa mňa za inú a aj psychológa nájdem toľko ktomu a sex vsak mám pár ľudí ale nehovorím že su kamaráti skôr známy a preto som aj myslel tak že nikoho nemám lebo kamaráti a známy je rozdiel
@miso209 teraz si písal, že asi som panna a zrazu potrebujem 3x denne. 🙂 Nevadí, idem sa ja venovať svojmu panenstvu a ty sa venuj svojej diagnóze.
@autor Začínam mať dojem, že si proste v tom Nemecku vyhorel. Respektíve, možno si si myslel, že keď si zarobíš na vlastné bývanie tak budeš šťastný, lenže to tak nemuselo byť. Proste to nebola Tvoja skutočná náplň života.
Najlepšie by bolo nájsť to, čo Ťa baví, čo Ťa robí šťastným. Hlavne sa neporovnávaj s ostatnými, každý z nás je originál.
Vieš, kopa ľudí si myslí, že keby mali to, čo majú tí druhí, keby sa venovali tomu, čomu sa venujú tí druhí, tak budú rovnako šťastní ako aj oni. Nie je to pravda.
Druhá vec je, že tí druhí majú niekedy tendencie vnucovať nám čo je správne a čo nie, ako by sme mali žiť. Doteraz som neprišla na to, prečo to robia, načo im je dobré komusi diktovať život. Ani kde vôbec berú vedomie, že zrovna oni sú tí oprávnení komusi linkovať život.
Jedno ale viem, že je dobré sa voči takýmto ľuďom vymedziť, aj keď sú to častokrát ľudia na ktorých na najviac záleží. O to je to horšie, že im veríme a oni to zneužívajú, aby v podstate povedali, že takí akí sme, nie sme dosť dobrí, dosť správni, že takí nemôžeme byť.
Vieš, myslím si, že si veľmi rýchlo dosiahol niečo na čom iní pracujú dlhé roky. Ale pocit šťastia jednoducho neprišiel. A ďalší plán, ďalší cieľ, ktorým by si sa zamestnal, už nemáš. Tak prišiel pocit márnosti, zbytočnosti.
A ver mi, že ani priateľka by ťa nenaplnila, len na chvíľu.
Ale práve toto je ten pravý čas, aby si našiel svoje skutočné hodnoty, svoje skutočné ja.
Nedostatočne som sa vyjadrila - Ty si prišiel rýchlo k cieľu, máš byt, máš finančné zabezpečenie.
U ostatných to dlhšie trvá než splnia cieľ, do toho príde rodina, takže nezažijú ten pocit prázdnoty, prepadu. A keď už, tak možno okolo 40 - 50, to býva tá kríza stredného veku 😀
Jednoducho, tá tvoja kríza je úžasný dar, lebo nemusíš toľko času venovať niečomu, o čom by si neskôr mohol ľutovať ako zbytočne prežitý život.
@vvvvb áno môže to byť ono ďakujem urobím všetko preto aby som sa vrátil na staré koľaje aby som sa zase začal usmievať a strašne nerozumiem tomu prečo ľudia proste hneď povedia že vyplákava ale to není vyplakavanie to ten človek chce byť len vypočutý alebo pochopený a potrebuje pomôcť a ja by som bol radšej keby mi to niekto hovoril a ja by som mu vedel pomôcť potom ako keby to mal držať v sebe a niečo si spraviť a najlepšie to chápu ľudia ktorý si tým prešli a snažil som sa tu dajakeho nájsť že čo povie na to a ďakujem tým ktorý mi poradili normálne a nie ako unudene mamičky alebo baby na modrom koňovi čo si zväčšujú ego nad tým že môžu niekoho zhodiť lenže narazili na nesprávneho take som ja už zažil aj na Slovensku aj nemecku a este vela zažijem ale tak to sú ludia hlavne nech sa všetkým darí a sú štastny to prajem každému
@miso209 Určite začni od psychológa. Neviem, či Ti psychiatrička aj stanovila diagnózu, ale jedine psychológ s Tebou bude aktívne na zlepšení pracovať. Postupne koníčky, kde môžeš stretávať a spoznávať ľudí a určite neveriť všetkému na IG. A dobré by bolo mať niekoho, komu sa môžeš vyrozprávať.

@vyrovnanaosoba a ty si vyštudovala čo keď si zjedla múdrosti zemegule ja sa snažím riešiť ako viem a čakal som že ma aspoň niekto normálny alebo nájdem dakoho kto má podobný problém a netreba mi tu teba čo nemáš k veci čo povedať nabudúce nič nepiš lebo akoze mňa nasrať už nemôžeš ani psychicky zničiť takže tak