Hodíme sa k sebe? - ako vám to vyšlo?
Ahojte,
robim si taky sukromny prieskum - ako vychadza vo vztahoch astrokompatibilita - cize ona a ona su narodeni v nejakom dni a roku a kolko percent kompatibility im vyjde v ramci vztahu. Zadala som snad vsetkych vo svojom okoli, o ktorych som vedela ich datumy narodenia plus to ako na tom su vo vztahu a musim povedat, ze kazdy vztah kde to bolo 60% a menej uz bud neexistuje alebo je tesne pred rozpadom alebo ziju spolu len kvoli detom. Naproti tomu vztahy 70% a vyssie maju celkom vysoke sance na prezitie.
Mozete prosim vypisat udaje dolu v astrokompatibilite a uviest v tejto diskusii ako vam to vyslo a do akej miery je to pravda podla skutocnosti?
http://www.astrotouch.com/astrologia/index.php
nam vyslo 50 % - sme spolu zatial len 11 rokov (z toho 6 manzelia) a zatial sa nenudime 😀
mojim rodicom , ktori su uz pomaly 20 rokov uspesne rozvedeni vyslo 60 %
a skoda ze je to az od roku 1921, rada by som videla co by vyslo mojim starym rodicom, ktori su spolu uz cca 65 rokov 😀
Tu davam vysledok 😀 No ta posledna veta hovori za vsetko 😉
Vzájomná zhoda: 70 %
--------------------------------------------------------------------------------
Popis:
Dobrá kombinácia. Priateľský vzťah bez zásadných rozporov. Čo z toho sľubného potenciálu vyťažíte, to je však už na vás.
Vzájomná zhoda: 100 %
Popis:
Gratulujeme! Takýto súlad je naozaj zriedkavý. Partnerský horoskop hovorí, že pozície Slnka, aj Mesiaca, sú v najlepšom možnom vzájomnom postavení - tvoria trigóny. Tento vzťah je plný prirodzenej harmónie. Ak nezaspíte na vavrínoch, súzvuk bude doživotný.
:D :D :D
Mne vyšlo 70% a rozišli sme sa popol roku 😀 Tak akosi to nevyšlo 😵
@miika - no nam vyslo 60%, poznáme sa 6 rokov, manzelia 3,5 roka a byvame spolu 2,5 roka 🙂))) vztah na medziludskej urovni super, na sex. trosku pokrivkava
Mojim rodkacom vyslo 50% a oni su 35 rokov spolu. Neviem si predstavit vyrastat v lepsej rodine.
Dokonca mojim starym rodicom vyslo 60% a to tento rok na jesen, ak doziju, budu oslavovat 60 rokov, co su spolu - diamantova svadba ci ako sa tomu vravi.
nam vyslo 60% 😝 sme spolu 7r, uz bolo vselijako aj velmi velmi zle ale ustali sme to, tak hadam vydrzime aj nadalej 😎
mojim rodicom vyslo tiez 60% a ziju spolu skoro 35r 🙂
nam vysla zhoda na 80% a sme manželia 6 rokov bude teraz a mame pohodkovy vzťah 🙂 🙂 🙂
nám vyšla zhoda 30%. Sme spolu desiaty rok a v máji sa berieme 🙂
Aj keď spočiatku to môže vyzerať inak, nádej na harmonický dlhotrvajúci vzťah je malá. Ste dve úplne odlišné bytosti. Dobrý vzťah však často nie je nič iné, než výsledok pevného rozhodnutia dvoch zrelých osobností. Ak vám nevadia rozdiely a ste pripravení na kompromisy, potom to môže fungovať.
Je pravda, že sme dosť odlišní a fungujeme hlavne vďaka kompromisom 🙂
my sme spolu 11-ty rok, vyslo nam 50%, moji rodicia su spolu 35-ty rok a vyslo im tiez 50% 🙂
realne verim ze o tych 50% vztahy aj su - neverim v lasku bez snahy na cely zivot - akurat ak su obaja partnery nenormalne lenivi a pohodlni mozu byt podla mna dlhodobo spokojni vo vztahu bez stipky snahy... inak je to o praci na vztahu, niekedy nestaci ani obrovska laska a vztah sa rozpadne... a su vztahy ktore zachrania partnery len svojou obrovskou snahou...\
miika, vacsina dobrych vztahoch je o tolerancii - a tolerancia do urcitej miery vedie ku kompromisom. To do akej miery ludia vedia byt tolerantni asi zavisi aj od miery lasky a snahy... Samozrejme ak sa clovek citi nestastny vo vzahu a na druhej strane nie je ziaden zaujem nieco zmenit, tak asi nema vyznam v tom vztahu zostavat a neustale ustupovat ( lebo to uz nie je tolerancia a kompromis )
nam vyslo 60% a to buduci vikend oslavujeme 11 rokov co sme spolu a v lete bude 3 vyrocie svadby.sme velmi stastni a rozvod je v dalekom predalekom nedohladne 😉 takze ja aj napriek pomerne nizkemu percentu sa o moj vztah ani v najmensom nebojim 🙂
aj nam vyslo 60% a tiez tento rok oslavujeme 11 rokov co sme spolu resp. spolu zijeme a byvame 🙂 a 7. vyrocie svadby...ale celkom sa nam hodi ten komentar 😀 ...je to celkom zaujimave, len by to este potrebovalo doplnit, v akej oblasti je ta zhoda (citovej, rozumovej,sex...atd. alebo je to brane priemerom?..)...taky jeden testik s percentami a nazvom "ma tvoj sucasny vztah dlhodobu perspektivu?" - na pobavenie je aj tu, len skoda, ze tam nie je komentar...
http://irelax.sk/partner-meter
ivett1, podľa stránky čo si sem dala nám vychádza zhoda 95,1 % 🙂
Vzájomná zhoda: 70 %
Popis:
Dobrá kombinácia. Priateľský vzťah bez zásadných rozporov. Čo z toho sľubného potenciálu vyťažíte, to je však už na vás.
a od ivett1 nam vyslo: sa k sebe hodia na 51.52 %
sme za 50%takze je to nadejne 😀 a zvysok uvidime neskor.
ahojte,
dala som mojich rodičov do oboch "testov". v prvom im vyšlo 80% a v druhom 79,44%. manželstvo na jedničku.
mne s bývalým vyšlo v prvom 70% a v druhom 76% a po desiatich rokoch spoločného (ne)fungovania sme to zabalili. ale priatelia z nás zostali. 😎
tak sa pripojim do prieskumu 50 percent. ta rutina k nam uz prisla. aj ked som sa snazila. takze u nas to funguje, pomaly to tahame k rozchodu...
my sme 50%ný 😀
naši 70% ný 😉
svokrovci 50%ný - rozvedený 😉
Zaujala ma tato tema, lebo prave prechadzame vo vztahu po 6.tich rokoch krizou. Vyslo nam 40% ☹
prvý mi vyšiel 70% a druhy od ivet 87,61% 🙂
Ja som si nahodila seba a byvaleho a vyslo nam 100% 😀 😀 😀 Tak tu slzim od smiechu, lebo skutocne nepoznam cloveka, ktory by mi bol (svojou povahou) vzdialenejsi nez on (byvaly nie je ziadna zruda, ako kamarat je fajn, ale tusim neexistuje tema, na ktoru by sme nazerali rovnako ci aspon kompatibilne......) 😀 😀 😀
podla prveho linku 40%
podla druheho linku 52,16%
tak ako si rozumieme?
90%
mne vyslo...60%...zijeme spolu 2 roky bolo to uz aj zle aj zaujimave tak uvidime...
a text vysiel...Máte veľa spoločného. Na tom je možné vybudovať spokojný, dlhotrvajúci vzťah. Nepôjde to ale samé od seba, musia chcieť obaja...
:D mojim rodicom vyslo 90% a to boli uz par krat na pokraji rozvodu a mne s priatelom vyslo 40%- ale je pravda, ze mame veeelmi temperamentnu a hlucnu domacnost 🙂 uvidime, ako to dopadne cele :P
No, je to riadná debilina!!! Veď všetko záleží nad povahami párov....... ich vlastnosťami a rozhodnutiami!
100% Gratulujeme! Takýto súlad je naozaj zriedkavý. Partnerský horoskop hovorí, že pozície Slnka, aj Mesiaca, sú v najlepšom možnom vzájomnom postavení - tvoria trigóny. Tento vzťah je plný prirodzenej harmónie. Ak nezaspíte na vavrínoch, súzvuk bude doživotný.
No nám vyšlo 50%, ale úprimne dúfam, že v skutočnosti to bude aspoň 85 😀
nám vyšlo 60% - a to sme spolu už 23 rokov 😀😀😀

jeeej, nam vyslo toto
Slnko v Rybách, Mesiac v Levovi
Slnko v Škorpiónovi, Mesiac v Levovi
Vzájomná zhoda: 80 %
Popis:
Veľmi dobrá kombinácia! Aktívne, dynamické spolužitie plné porozumenia. Nuda vylúčená!
VERIM, ZE SI BUDEME ROZUMIET ROKY ROKUUUCE