Hodíme sa k sebe? - ako vám to vyšlo?
Ahojte,
robim si taky sukromny prieskum - ako vychadza vo vztahoch astrokompatibilita - cize ona a ona su narodeni v nejakom dni a roku a kolko percent kompatibility im vyjde v ramci vztahu. Zadala som snad vsetkych vo svojom okoli, o ktorych som vedela ich datumy narodenia plus to ako na tom su vo vztahu a musim povedat, ze kazdy vztah kde to bolo 60% a menej uz bud neexistuje alebo je tesne pred rozpadom alebo ziju spolu len kvoli detom. Naproti tomu vztahy 70% a vyssie maju celkom vysoke sance na prezitie.
Mozete prosim vypisat udaje dolu v astrokompatibilite a uviest v tejto diskusii ako vam to vyslo a do akej miery je to pravda podla skutocnosti?
http://www.astrotouch.com/astrologia/index.php
nám vyšlo: raz na 60%, v inom na 80%,v ďalšom na 86,32% 😉
poznám sa s mojím mužom od 10rokov 😲 😕 😀
chodili sme spolu od mojich 16-tych 😕 😅
keď som mala 23 sme sa zobrali 😎
a mám 35-a sme spolu 😵
a raz hore a raz dolu 😉 ako všade 😉
takže-ja horoskopy nečítam,číslam neverím-i keď nepopieram,že v tom čosi je 😉
skrátka-bez snahy nie je nič.....
nam vyslo 80 %
50% - ale tazko povedat. su lepsie a su horsie obdobia. vo vseobecnosti si vsak myslim, ze sa v mnohom doplname a zivotny styl mame velmi podobny. cas ukaze 🙂
@norikk wau, to je úžasné! A aká kombinácia znamení, ak sa môžem opýtať? Mne totiž najviac (80%) vyšlo so sestrou a naj kamoškou, ale s nikým 100%.
S manželom máme 40% (on Lev + ja Škorpión) a vzťah čistá katastrofa, sme spolu 23 rokov, stále sa ľúbime, ale VÔBEC spolu nevychádzame.
Mne 50% a moji rodicia70%, su manzelia52r

nám vyšlo 40 aj ked som prehodila dátumy tak zas 40 , a sme spolu už skoro 7 rokov, a tri roky manželia