icon

Hotel Paradise

ivanka85
7. mar 2012

ahojte🙂sledujete?

adelaida33
18. máj 2012

@labelo čauuu 🙂 🙂 🙂 dík, že tú píšeš infošky 😉 😉 😉 , ja to tu chodím poctivo čítať 🙂 🙂 🙂 . aké sú tie dve nové a ten šušlavý slovenský chlapec, čo už je tam pár dní??? ako sa prejavujú? normálne neverím, že jana musela odísť..., kto jú vlastne vyhodil? rovnako by som "neuverila", keby musela nela, niki a niko... už sú tam tak dlho, vlastne od začiatku. a z tých dvoch nových som videla len tú jednu - dominiku - z linku od @mamartinka.

labelo
18. máj 2012

@lenka3007
vsetko je mozne 😀 ja fandim niky a nele a dufam,že aspon jedna vyhra

labelo
18. máj 2012

@adelaida33
čauko no že aj niečo napises 😀 ja to tu kvoli tebe davam aj ked si pisem sama so sebou 😀
tie dve nove su otrasne škarede obidve 😀 a ta jedna blondyna vid link
http://www.cas.sk/clanok/223937/vitazka-noveho-...
ma velmi vysoke sebavedomie a povedala,že tam prisla aby vyhodila Nelu a potom Niky 😝 ten šušlavý Mišo mi lezie na nervy, ked začne hovorit vypínam zvuk,je mi strasne nesympatický nemožem ho ani vidiet ani pocut 😖 šak ho ani nikto nechce,teraz je s nim Natala tak jej treba,ale Rocky už nezvlada udržať vtaka na uzde a ide sa vrtait k natale,dnes dostanu vsetci moznost sa popremienat ako chcu, som zvedava ako sa sparuju....
jana bola v suboji s natalou lebo mali rovanko hlasov na vyhadzov a jedna musela odist a natala sa obhajovala,prečo tam ma ostat a Jana povedala že natala je jej kamaratka a že ona pojde namiesto nej domov,to sa mi od jany páčilo, čo povedala to urobila, kdežto ten slizon viktor povedal,že ak pojde Janka ide s nou,ale ani omylom,už si tam zase labuží,lebo už aj daniela sa akosi trepe do tej ich partie....tak je stastny
a ty už to nestihas kukat vobec? 😉

adelaida33
18. máj 2012

@labelo juj, dikes, si veľmi zlatá 😉 😉 😉 😉 😉 , strašne ti dakujem, že píšeš, a naozaj poctivo čítam,nepíšeš sama sebe 😀 . tak sa mi nedalo pozerať 😖 vlastne cca dva týždne či ako... ešte som videla ako došiel martin a s ním časti, ako si vybral dzigiterezu a odišiel vlado. no a potom som už videla len sem-tam, ale aj to iba útržky z nejakých dielov 😒 . vôbec som nevidela ako sa tam martin s terezou "zabýval", ani potom ako prišiel ten mišo (len som čítala, že je šušlavý a nevedela som meno 😝 ). A nevidela som s ním ani jednu časť, ani ako jana odišla a okolnosti okolo toho, ba ani tie dve opice nové...
😉 Ale! 😉 Dnes budem konečne pozerať!!! 🙂 🙂 🙂 Muž šiel do nočnej, malý azda bude pekne hajuškať a ja, dúfam, nezaspím 😅 😅 😅 .

mamartinka
18. máj 2012

@labelo Ten link uz tu je.

labelo
18. máj 2012

@mamartinka
už som ta minule upozornila, aby si ma neupozornovala na to,že je tu už link, ktorý si tu dala ty,ved tu nemáš výhradne pravo na dávanie linkov len ty,či??? 😀
prosim ťa nevšímaj si to,lebo ma to irituje ked ma tu upozornujes 😒

labelo
18. máj 2012

@adelaida33
aspon budeme moct diskutovat zajtra 🙂 ,dnes som citala,že to pojde ešte do koniec juna a zaciatok jula,normalne mi to bude chybat už som si na tých ludí každy den zvykla 😀

adelaida33
18. máj 2012

@labelo 🙂 istotne 😉 , popíšem konečne už aj ja, ako na mňa pôsobia a čo si o ich "činoch-výčinoch" myslím 😀 . čiže ešte nejakých 5 týždňov by to malo ísť? azda sa mi už podarí dosledovať to so cťou 😝 😀

adelaida33
18. máj 2012

@labelo a ďakujem, že ti tu chýbam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

strawberry17
18. máj 2012

kde si mozem pozriet to video s kuframi, chcem pozriet kto je tam a kto nie je 😅 kedze je to predtocene tusim 3 tyzdne dopredu tak do balenie kufrov mali byt este asi 3 vyradovacky, ci? 😝

ullala
18. máj 2012

S kym sa Martin okrem Nely este bozkaval? Preco mu ona stale predhadzuje pred oci, ze pri flaske sa aj on bozkaval s kde kym, ked on tam v tej dobe ani nebol? Neviete niekto?

ullala
18. máj 2012

Miene nechapem tomu upozorneniu pre Martina. Nela ho vymkne v noci, streli mu tri facky a on jej chyti silnejsie ruky nech sa uvedomi a prestane ho fackovat a upozornenie dostane Martin????? A po tomto vsetkom je prekvapena,ked jej povie, ze s nou nechce byt...Este mu ta blbka ide aj diktovat, co ma on komu hovorit. Dufam , ze ju vymeni za tu Dominiku 🙂

ullala
18. máj 2012

Trochu ma stve, ze Nika strasne malo ukazuju poslene tyzdne. On mal strasne zlate a vtipne uvahy :D

labelo
19. máj 2012

@ullala
dnesa Niko zase zavalil,že "zajtra musime cvicit aj keby hovna z neba padali" 😀 on ma super hlasky,ja sa rehocem este teraz

labelo
19. máj 2012

@adelaida33
vcera som zaspala jak drevo 😀 kukala som teraz ,ale nic sa tam neudialo nuda 😖

strawberry17
20. máj 2012

ja vcera vecer cakam na nete, cakam, uz straassne unavena, ale este som chcela ze pozriem novu epizodu, nedockava...a potom som zistila, ze je sobota 😝

mamartinka
21. máj 2012

Dnesny video diel a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin... Inak tu Dominiku kde vyhrabali des a hruza dievca. 😝

strawberry17
21. máj 2012

kto vypadol???

bodka13
21. máj 2012

@strawberry17 ešte nikto

lauritka
22. máj 2012

tak Nela urcite zas nevypadne, uz si spracovala Dominiku 😉

jajka78
22. máj 2012

fuu, Niky sa dajako zahladela do Michala, hormony pracuju 😀

lauritka
22. máj 2012

@jajka78 myslim, zeby porusila svoje presvedcenie, ze ziadny sex v raji 😉 .... staci par drinkov.. podla mna sa to stane skor ci neskor. 😀

lauritka
22. máj 2012

btw, mal sexy orange spodne pradlo- Michal 😀

jajka78
22. máj 2012

@lauritka no mozno sa nevyspia spolu ale je vidiet ze ju pritahuje, asi to suslanie 😀 kdezto s nikom mi to stale pride na kamarat.urovni 🙂 aale sak treba zmenu
tie oranžiky som nevydela, ja len uplne koniec kuk 😉

lauritka
22. máj 2012

@jajka78 😉 no uvidime, ako sa to vykristalizuje. aspon nejake "vzruso" zase 😝

labelo
22. máj 2012

@jajka78
čo Niky sa zahladela do Michala? 😝 idem to kuknut,no mne je strasne nesympaticky 😒 a to by som netipovala,že Niky sa bude pacit

labelo
22. máj 2012

ta Dominika to je riadne psycho 😖 ,ja stale nechapem z čoho má táááku hlavu ako ukazuje 😀 má len smolu,že sa nikomu nepáči a nikto ju nechce,som zvedava kto vypadne,mam pocit,že to bude Niky 🙂 a ten Viktor nemám slov,to je hajzel.... 😀 a tá druha nová ani neviem načo tam došla je tam od štrvrtka a bola v zabere 1x a to tak pol minuty