icon

Hotel Paradise

ivanka85
7. mar 2012

ahojte🙂sledujete?

bambola
9. jún 2012

@labelo vsak ale ak bude vo finale (priklad) niekto typu lili alebo viktor, tak ludia co hlasuju tak to hadam sledovali a nedovolia aby vyhral niekto kto je neoblubeny, alebo koho malo videli, alebo ho vlastne nepoznaju...... chapes 🙂 do finale sa sice dostat mozu ale to je asi tak vsetko 😉

podla mna je nefer, ze sa "stari" zgrupuju a skupinkuju. ano zgrupovanie je normalne ale nie s tou argumentaciou, ze my sme tu stari a nikoho medzi seba nebereme. a potom to takto skonci. ty keby si prisla by si tiez vyhadzovala len novych? aby teba niekto o dva tyzdne vyrazil?

labelo
9. jún 2012

a ty by si poslala napr.hlas Lili ak by bola vo finále??? a začo?za to,že sa prihlasila do hry a nebolo ju tam vidno a povedala tam dokopy tri suvisle vety?podla mna je víťaz už dopredu určený aj ked bude hlasovanie na živo,chcela by som vidiet kto zisti kolko komu poslali SMSiek,aj keby dostala Nela 10 a Viktor 1000 smsiek a oni povedia,že nela dostala 1000 a Vitor 10 ako sa im to hodí, tak mi divaci nikdy nezistíme ako to bolo,ludia budu vyhdzovat za SMSky peniaze,ale toto je cela JOJka,kde vyrobit tam,niekde v zahranici tato ista sutaž končila,tak,že všeci,ktorí boli v hoteli sa vo finale vratili a rozhodli,ktorí pár vyhraje....to by sa mi páčilo viac,lebo vlastne celá suťaž bola o paroch

bambola
9. jún 2012

@labelo tak ja zaprve isto posielat smsky nebudem 😉 a za druhe necitas pozorne 🙂 lebo presne som napisala to co pises. jasne, ze ludia nebudu hlasovat za niekoho koho tam moc nevideli, ti co su tam kratsie maju proste neyvhodu tu, ze musia spravit nieco "velke" aby to stihli 🙂

labelo
10. jún 2012

davali uputavku na pondelok a Nikola už rumázgala za Nelou 😀

mamartinka
11. jún 2012

A Nela je vonku.

bambola
12. jún 2012

obavam sa, ze dlho sa tesit nebudem. nelu tam isto vratia. jednak je to oblubenkyna produkcie, jednak po vyhodeni nemala medailonik a urcite ma tym budu chciet nasrat 😀

jajka78
12. jún 2012

http://www.cas.sk/clanok/225672/cudny-vyhadzov-...
to snad nie, ziadne pravidla 😠
a este dnes vypadne asi gino

bambola
12. jún 2012

idioti. som presne vedela. Tak ako zachranili krk Viktorovi pred Mirkom, tak teraz zistili, ze spravili chybu.
Ja mam Viktora rada, paci sa mi jeho styl hry, ale je strasne prezierave, ze produkcia tam drzi jeho a Nelu.

A Lenka zacinam mat cim dalej tym radsej lebo zatajila svoj postup nielen spoluhracom ale aj produkcii a pekne im zavarila 😀 mali by to uz nechat tak. zase nasilu a okato sa nevyplaca nic robit

bodka13
12. jún 2012

prestávam rozumieť hre.....nemá už žiadne pravidlá 😒

mamartinka
12. jún 2012

@jajka78 mozno Rocky.

mamartinka
12. jún 2012
monika_123
12. jún 2012

myslim ze asi gino, v tej uputavke na bermudaku su uz len 9, bez viktora...

jajka78
12. jún 2012

ten mi bude chybat, ziadny iny chlap tam nie je taky vyrazny a potom uz netusim kto by to vyhral

labelo
12. jún 2012

takže scenar je takýto:
včerajšie vypadavanie bolo naplanovane,Nela vedela,že pojde preč,jej reakcie by boli uplne iné ak by o tom nevedela,v jednom momente, ked sa jej Nikola vešala na krk sa tak usmiala,akože keby si ty vedela,že ja sa vrátim...teším sa na reakcie ked ju tam vrátia,Lena mi je strašne nesympatická,chova sa akoby zožrala všetku ju mudrost sveta a to jej hystericke vystupovanie 😝 😝
Nela sa dala vyhodit lebo zistila,že je tehotna s Leom,čo by bolo pravdepodobné a ked sa dozvedela od Daji,že ma len tri mesiace,tak začala konať,aby to stihla,preto musela opustiť hotel.....
som zvedava kto pojde dnes,ale vyzera to na Viktora 😀

bambola
12. jún 2012

@labelo to je pekne prekombinovana volovina 😀

Lenka sympaticka rozhodne nie je ale aspon ma "gule", a ak ma ona hystericke vystupovanie, tak Rockyho vystupovanie uz neviem ako nazvat 😀

mamartinka
12. jún 2012

Baby nepatri to sem ale neviete niektora co bude na Markize Plaz33?Videli ste uz uputavku niektora?O com to ma byt?

labelo
12. jún 2012

@bambola
my sme každa na inej strane hracov 😀
lena je tam dva dni a chova sa ako hysterka,včera tam ziapala jak krava....a ako si myslela,že vyhodila Nelu,chcem vidiet jej ksicht ked tam Nelu vrátia 😀,ona si myslela,že je prvá,ktorá sa neboji vyhodit Nelu aka hrdinka,ale tým si vykopala pre seba hrob,lebo ju okrem Lili neznasaju....a myslim,že poleti ako prvá a život v raji si tam velmi neužije 😉
a to si ešte včera myslela ako si Mirka naklonila na jej stranu a dnes jej v uputavke Mirek povedal,že sa mu vobec nepací,že je nesympatická a asexualna a že si s nou nema čo povedat a že by radšej ako nu chcel nafukovaciu pannu

bambola
12. jún 2012

@labelo no ja niesom na nikoho strane 🙂 ale keby do mna hucal niekto iny tak veru mu odhucim spat. preco by som ja mala byt ticho ked do mna siju?
ak si si vsimla, tak uz kazdy jeden z nich nelu neznasal, len kazdy v inej casti hry.

podla mna nie je fer tam umelo a nasilu drzat ludi a niekomu nadrziavat. to je vsetko, ci uz je to nela a ci viktor. proste raz vypadol a finito. produkcia sama usila na nelu takuto budu a ak by nahodou to s tym tehotenstvom bola pravda, tak to len potvrdzuje bezcharkternost a pokrytectvo nely.

lauritka
12. jún 2012

ja sa tesim, ze isla konecne do prdele 😀 😀 😀

mamartinka
12. jún 2012

@lauritka manza dnes aj do joj pisal co vymislaju ju vratit naspet. 😀 😀 Tiez ju nema v laske a peni ked ju tam videl.

lauritka
12. jún 2012

patizon 😀