icon

Hovoríte deťom "ľúbim ťa"?

15. máj 2020

Ahojte hovoríte to svojim deťom každý deň? Alebo s nimi proste trávite čas a nejak predpokladáte že to vedia. Ja svoje deti zbožňujem ale hovorím im to zriedka lebo mi to príde neprirodzene keďže som to sama v detstve nepočúvala. Ako prejavujete deťom svoju lásku? 🙂

tajkoska
16. máj 2020

Ľúbim ťa, milujem ťa, hovor končíme lafjú💕

magdusaaa
16. máj 2020

Ja mam tri deti ,dve uz samostatne ,byvaju same a jedno doma 7 rocne..a kazdy den im to hivorim

v_alika12
16. máj 2020

Kazdy den. Mne to mama nikdy nepovedala. Ani ja jej. I ked vztahy mame dobre. Paradoxne mojmu synovi, svojmu vnukovi, to vravi pri kazdom stretnuti

tamvtme
16. máj 2020

Tiež si nepamätám, že by som to doma počula, možno keď som bola úplne malička... Ale čo mi pamäť siaha, žiadne ľúbim ta, som na teba hrda/hrdý, si šikovná, ty to zvládneš alebo niečo podobné.... Malej to hovorím denne, aj keď je ešte babatko, ale určite hej svoju lásku budem dávať najavo stále, aj moju podporu 😉

jana_eyre_2
16. máj 2020

Vravím im to každý večer pred spaním, nejako mi to patrí k tomu, dobrú noc, pekné sny, moc ťa ľúbim.. alebo keď je proste taká situácia keď sa mi to žiada, nepočítam, nerozmýšľam ci to je veľa alebo málo..

Starší už zväčša.len tak odpovedia "aj ja teba" ale najmladší niekoľko krát do dňa pride, objíme má a povie "mám ťa rád, si najlepšia maminka na svete" to je strašne zlaté..

chrisencore
16. máj 2020

Dcérka bude mať 7 rokov a príde mi absolútne prirodzené hovoriť jej to niekoľko krát denne. Tak isto jej to hovorí manžel, a my dvaja sebe navzájom. Hovoríme si milujem ťa, odpoveď aj ja ťa milujem ❤ čakáme bábätko a malá chodí hladkať bruško a hovorí že už teraz sestričku miluje najviac na svete. Neviem si vôbec predstaviť takéto krásne a prirodzené slová nepočuť a nehovoriť.

siska53
16. máj 2020

No..doma som na to neboal zvyknuta..a le.okrem.toho, ze aj ked teraz dost menej, predtym som.s nimi travila veeela casu, tak im hovorím, ze ich lubim alebo mam rada kazdy den aj viackrát a oni tiez.. naucil nas to moj priatel. A mala ma.vo zvyku často kreslit srdiecka pre niekoho z nas. A ja im.obcas necham v peracniku pekny odkaz.

dusankomoj
16. máj 2020

Ani u nás sa to nehovorilo veľmi,keď som bola malá,ale ja som to svoju dcéru naučila a najskôr to hovorievala iba mne a potom sa naučili aj moji rodičia. Aj oni to totiž chceli počúvať! A pri synovi to šlo automaticky a ten to už začína aj trochu zneužívať vždy keď niečo vyvedie. Vtedy ma strašne "uuubi,,

samrolka2019
16. máj 2020

Ano hovorim mu ze ho milujem najviac na svete, mnoho krat za den 🥰 a on mi to hovori tiez.

mamcotka
16. máj 2020

Stokrát denne. 🤷😀 18 ročnému to ide jedným uchom dnu a druhým von a malá to vníma svojim spôsobom , má 7 mesiacikov ❤️😀

fopardi
16. máj 2020

každý deň im to hovorím , aj keď sú dni keď ma vedia pekne nahnevať nejdeme spať bez toho aby sme sa o tom porozprávali a povedal im že ich ľúbim

strigonn
16. máj 2020

Svoje deti milujem nadovšetko a vyznávam im lásku asi 20 krát denne 💕🤣💪 keď niekoho lubite, dajte mu to najavo slovami, skutkami ci kvetmi.. Nikdy neviete kedy budete ľutovať že ste lásku nevyznávalu a nedávali najavo 💕🍀🍭

misatko89
16. máj 2020

Ja obom dcéra niekoľkokrát za deň ta staršia povie aj ja teba alebo dobre ale aj ta príde raz za deň, že ľúbim ta a ta mladsia mami aj ja teba ubim a mimujem neviem kde na tak slovo prišla, keďže doma hovoríme, len ľúbim ta ale je to od nej pekne.. Ale ta mladšia mi to hovorí aj 10x do dna

vinetuu
16. máj 2020

Ja som to tiez v detstve nepocuvala, ale detom to hovorim x krat denne. Je to pre nas dolezite. Oni same tiez za mnou prijdu a povedia: Mam, ta rada maminka. Tak to je taky krasny vztah 🙂

katarinka289
16. máj 2020

Viackrat denne a kazdy vecer pred spanim.Aj ked som na ne nahnevana,lebo neposluchali

sapetka
16. máj 2020

@deti95060810 to asi srandujes?😁

katarinka289
16. máj 2020

@deti95060810 no to im teda pomahas 🙄👎

ketrinka21
16. máj 2020

@slecnabe ja tak isto.. myslim ze som to nikdy ani nepocula...moje deti to pocuju kazdy den ❤

fergiea
16. máj 2020

Nášmu Patkovi to hovorím aj niekoľkokrát denne. Príde mi to úplne prirodzené. Co ma najviac teší, vníma to a používa to často aj on. Ľúbim ta maminka mi povie tiež niekoľkokrát denne, aj mužovi. To nás vždy až zahreje pri srdci 😁

tatisna
16. máj 2020

Každy deň aj viackrát.ze ich ľúbim najviac na svete😊

marion09
16. máj 2020

@kkkatkaaa presne

hisinfernalmajesty
16. máj 2020

Hovorím im to stále mám 3 dcérky ja som to v detstve nepočula nikdy myslím si že je to dôležité keďže mne to chýbalo.milujem ich tak ja im to aj poviem

zuzanocka11
16. máj 2020

Každý deň, aj častejšie hovorím skoro 11 ročnému synovi, aj on mne. Alebo si hovoríme iba :najviac na svete a mame také naše zmurknutie k tomu. Mne to rodiča nehovorili, aj keď viem, že ma ľúbia. A ešte synovi často hovorím, že som veľmi rada, že práve on je môj syn. 💟

evkars
16. máj 2020

A preco myslite ze nam to nehovorili, alebo si to nepamatame? Bola taka doba? Alebo preco

evajt
16. máj 2020

@evkars mne napr mamka nehovorila že "ľúbim ťa" zato mi vždy povedala andelku môj.... A ja som vedela že na ľúbi ❤️

kakakina
16. máj 2020

@pininka1 môj má 12 a hovorím mu to denne,aj on mne.Ja som v detstve tie slova nepočula,a veľmi som túžila ich počuť .

karinnka
16. máj 2020

Kazdy den niekolko krat🙃😍

kattka1111
16. máj 2020

Ja to môjmu malému 3r4m (detský autizmus) každý deň aj 10x (minimálne). A verím, že mi to raz povie aj on, zatiaľ je neverbalny.

juliagregor
16. máj 2020

Kazdy vecer, ked ideme spat 🙂

tatiana1329
16. máj 2020

Kazdy den. Niekedy aj viackrat denne. Ja som to ako dieta nepocula ale chcem aby to moje deti poculi kazdy den... 🙂