icon

Hovoríte deťom "ľúbim ťa"?

15. máj 2020

Ahojte hovoríte to svojim deťom každý deň? Alebo s nimi proste trávite čas a nejak predpokladáte že to vedia. Ja svoje deti zbožňujem ale hovorím im to zriedka lebo mi to príde neprirodzene keďže som to sama v detstve nepočúvala. Ako prejavujete deťom svoju lásku? 🙂

1veverica
16. máj 2020

Ja to malej hovorím každý deň. Minimálne raz keď ide spinkať. Ale aj veľa krát cez deň.💞

dusankomoj
16. máj 2020

@evkars moja mama hovorí, že však sme vedeli, že nás ľúbi. Áno vedeli,ale niekedy to treba aj priamo počuť. Ja som neporodila médium, takže som to začala deťom hovoriť a chytali sa všetci 🙂 Vtedy rodičia menej prežívali takú tú citovú stránku, dôležité bolo, aby sme boli najedené, čisté, slušné, naučené do školy.....

katkalubkova
16. máj 2020

nehovorim to detom kazdy den, skor oni ku mne pridu a povedia, mam Ta rad mami. A vobec si nemyslim, ze je na tom nieco zle, ked su domacnosti, v ktorych sa to slovo casto nehovori. Mozno je to o to vzacnejsie, ked sa to povie sporadicky.

sasi_timi
16. máj 2020

Anooo kazdy den a niekolkokrat 🖤 ja som to doma pocula ako mala len zriedkavo co si uvedomujem az teraz ako velmi mi to chyba/lo
Moju dceru objimam a davam pusy stale a nieje nic krajsie ked mi to opätuje 😍 sice male objatie, ale nekonecne vela lasky

deniska14
16. máj 2020

Každý deň❤️aj 10x za den ..veľmi často im to vravím ...a aj staršia dcérka 5r nám povie hocikedy že nás ľúbi ❤️

elumina
16. máj 2020

Každý deň, niekoľkokrát. A vždy, keď je aj oduta. ☺️ Že aj, keď bude hnusná, oduta, nahnevaná stále ju budem ľúbiť a bude moje srdiečko 🤩

lubica638
16. máj 2020

Tiez som tom to v detstve mala zriedkavo vyjadrove slovne ale u mojich stvorrocnych dvojiciek je to denne velakrat.
A najlepsie bolo nedavno ked mi dcera povedala ze som najlepsia mama na svete aku mame doma 😃

majulino
16. máj 2020

Mam 6 a 8 rocnych a kazdy den si to hovorime. Aj my im ako rodicia a aj oni hocikedy pridu k nam a povedia.

vanilka83
16. máj 2020

Kazdy den vecer pri uspavani a prave preto ze u nas sa laska takto v rodine slovne nikdy nevyjadrovala aj ked sme jej mali dostatok mne to celkom chybalo tak prave preto to chcem robit ja a hovoriť to svojim synom a neprirodzene mi to vazne nepríde su to nase deti a vzdy budu aj ako 30 rocni 😉 tak skuste to dnes aj vy dajte svojim deťom pusu na dobru noc a povedat lubim ta v dospelosti budu mat aj oni potom mensi problem hovorit to ostatnym podla mňa to uci deti dobru.Modliť sa s nimi bozkat ich povedat lubim ta pohladkat popriat pekne sny tulkat sa objat blaznit sa

lolazmola
16. máj 2020

hovorim im to kazdy den az si pripadam otravna😀 ale im to teda nevadi 😀

snehulienka99
16. máj 2020

každý deň, veľakrát 🙂

7nikusik7
16. máj 2020

Ja jej to hovorim vkuse😍❤️Pride mi to take prirodzene, niekedy aj 3x za hodinu😅😅

mamcotka
16. máj 2020

@katkalubkova nesúhlasím . Ale tvoje deti tvoja vec

bianca11
17. máj 2020

Ja im to hovorim niekolkokrat denne, aj pusinkujeme sa stale, prave kvoli tomu, ze mne to hovorili malo a tuzila som po tom. To iste aj s pohladenim, objatim, bozkom. Moji rodicia boli stale v praci... mne to chybalo v detstve velmi. Moje deti kedykolvek pocas dna pribehnu, objimu a povedia mamicka lubim ta.

borihh
17. máj 2020

Stále stále stále aj 100x za deň 🙂) a ako veľmi ma poteší keď mi dcérka potom sama od seba povie milujem ta alebo ľúbim ta ❤️

november1111
Odpoveď bola odstránená
evkars
17. máj 2020

@katkalubkova neviem ci prave toto ma byt vzacne, skor normalne a prirodzene ale sto ludi sto chuti

3petka
17. máj 2020

Ja som to tiež v detsve nejak nepočúvala. Ale nejak prirodzene to pri mojom dieťati zo mna ide. Každý deň aj niekoľko krát mu to poviem. A následne je aj syn taký že hocikedy príde a povie mi že má lubi alebo má postiska, a tak isto aj manžela...

pimpa12
17. máj 2020

Každučký deň a rovnako každý deň ich aj objimem.

nikka055
17. máj 2020

Mne to rodicia nikdy nepovedali.... Ja to mojmu malemu hovorim kazdy den niekolkokrat ☺️ a on mne tiez 😍

aaandrea89
17. máj 2020

Kazdy den, niekedy pocas dna len tak : Ja ta tak lubim, a vzdy pred spankom , tak isto to hocikedy to pocujem ja od dcerky , nic krajsie za den, sa mi nemoze stat

gabrielapatrik
17. máj 2020

Denne im to vravím, úplne kedykoľvek, taktiež som v detstve moc nepočúvala....
Sedíme pozeráme rozprávku a ja im to poviem, varím oni sa hrajú ide okolo poviem, sme na zahrade, pomôže mi a poviem ako velmi ju ľúbim ako mi pomôže. Syn mi uvarí kávu 12 ročný, poviem ľúbim Ťa tá káva je božská.....

betka226
17. máj 2020

Ja si to z detstva tiez velmi nepamatam. Mam 11 rocneho syna, som so synom sama a mozno by si niekto myslel, ze taty pomaly pubertiak nepotrebuje pocut ako ho mamina lubi. Ale opak je pravdou, potrehuje to odomna pocut 1000× za den a 1000× za den povie on mne ze ma lubi. A samozrejme bez silneho objatia a boztekov sa mu to nerata. 😚😚💑💜💛💚💟

silesias
17. máj 2020

Nepamätám si že by nám to rodičia niekedy vraveli, tak isto my im. Napriek tomu ja to svojim deťom vravím niekoľko krát denne a naučila som to aj manžela ( kedysi mu to prišlo neprirodzené no už sa to naučil ) máme tri deti a najstaršia má 17 a vravíme si to navzájom. Pri každom odchode, bozku, objatí. Tiež mi prišlo neprirodzené povedať to mojej mame no teraz to poviem a vediem k tomu aj deti. Postiskat, dať pusu a povedať ľúbim ťa. Majú ich radi takže ich nenutim 😂

eliska13
17. máj 2020

Ja som toto rozoberala u psychologicky žiaľ boli sme generácia, ktorá to nepocula od rodičov a práve preto sa tak k deťom správame a vieme ich pohladkať, polubit.A to si myslím, že som mala pekne detstvo, ale bez objatí, citov psychologicka staršia pani od mojej mamy povedala, že naši rodičia to nepočuli od svojich a tak to nevedeli dať dostali sme starostlivosť nie lasku.Je to smutne koľkí sme to nikdy nepočuli mne to vždy chýbalo a vždy som závidela kamarátke ako sa aj v dospelosti stíska s mamou.U nás bol taký zvláštny odstup.Moj má skoro 13 a hovorím mu to často aj on mne a tak to má byť😀

merrymajer
17. máj 2020

U nás tiež každý deň aj viackrát ... Podľa mňa je to dôležité aby to tie naše ratolesti počuli často . 😉

ianka94
17. máj 2020

Hovorim to syncekovi 2rocnemu denno denne aj x krat do dna. Zvlast teraz ked sme sa s manzelom rozviedli a nechcem aby mu nieco chybalo ci laska alebo objatia,bozky. Milujem ho najviac a je premna cely svet takze ja si to uzivam a maly tiez 🥰

conquestor
17. máj 2020

denne 100000x starsia 7,5r mi to povie tiez aj 10x za den,da pusu obime....pyta si aby sme sa polubili😍 a dvojrocna kedzeto vidi tak to iste,pride,obime a povie Luuubim...a ja musim odpovedat aj ja tebaaa...niekedy si odpovie aj za mna...a aj sestricky si to vravia navzajom❤

lenqua_12325
17. máj 2020

@kittykat22 potom raz bude aj on hovoriť ako teraz my, ze to hovorí svojim deťom, lebo on to nikdy od jeho matky nepočul.

slavomiraaa
17. máj 2020

Ja aj viac krát za deň. Aj lásky moje ich volam.