Hrá niekto hru Hrdinská päťka na Martinuse?
Dnes lahke, Boh a starenka (jej najznamejsie dielo, aj sfilmovane, je starenka inak) z indicie velmi pomohli
Dnes prvýkrát na prvýkrát (ale som ja šikovná) 😉
Mega lahkeeeee
Dnes ľahké. Pomôcka - nedávno dávali o nej seriál, hrala ju Aňa Geislerová.
Kde sa dozviem o vyhre sobotnajsi bonus
Da sa aj niekde inde zistiť o popripadnej vyhre. Toho tajneho bonusu.
Dnes to bolo dosť ťažké nápoveda spisovateľ J.R.R.T
V googli hľadaj niečo okrúhle + názov knihy. Pozorne čítaj jeden z referátov a nájdeš 👍
Tak dnes to bol otras... 😂 Skoro hodina vypisovania všetkého možného z toho "príbehu".
Milujem tú trilógiu, takže za mňa dnes veľmi ľahké.
prečítala som referát a našla dík
Dievčatá ďakujem, bez Vás by som to nedala. Pre tých čo to nečítali, nevideli začína sa to na p.....r
Film som videl, knihu zatial necital ale som uplne v koncoch... mozete nejak pomoc?
je to ťažkééé dnes....zadajte si do googla - "Vidiace kamene pan prstenov" a hned prvy odkaz
@lilien1914 dakujem za napovedu .... Dnes by som to nedala, ani keby som mala doplnit co i len jedno pismeno v tom slove 🙈😁
@lilien1914 dakujem dnes velmi tazke
Dnes velmi tazke od rana az do teraz som to hladala Fuji fuska
@evuli1312 keby moj muz nemal zmaknuteho PP tak by som googlila este tyzden 😅
dnes sa vôbec nechytám ani podľa indícií ani podľa vašich rád baby .... nevidela, nečítala absolútne mimo môj žáner .... viete mi ešte niečím pomôcť?
Dnes detská kniha (resp. viac častí), cudzojazyčná, v názve "pamäti" inak.
Ak niekto videl môj predchádzajúci komentár (už zmazaný), neberte do úvahy 🙂
No dnes si musím počkať na ďalšiu napovedu 😊 možno dve 😂
Ahojte, v detských knihách sa moc nevyznám, ale táto je veľmi známa. Mne pomohla nápoveda z fb: tri slová. 1. niečo, čo sa píše každý deň; 2. prídavné meno charakterizujúce hrdinu, 3. veľmi ustráchaný človek. Je to séria detských kníh

Ahojte dnes naozaj ľahké, krásna nápoveda od Júlie, ak neviete: najznámejšia česká autorka, 19. stor.