icon

Hrala to Jankovská, keď išla na súd?

19. aug 2022

Čo si myslíte ? Hrala to Jankovska ked isla na sud? Podľa mňa to bolo zahrane pred kamerami, že je v zlom psychickom stave..

Strana
z2
rude_baby
19. aug 2022

Ved keď berie silné lieky, tak by ju nemalo klepat, ne? 🤔 Skončí jak Milan...

zuzanka.zuzu
19. aug 2022

tak ja ju poznám osobne, máme aj dosť spoločných známych, nevidela som ju aj 5 rokov (čiže neotocila som sa jej teraz chrbtom) a poviem vám že za dnešok dávam za herecký prejav 8/10, treba to ešte pocvicit 😉

čo sa týka prezumpcie nevinny - právne áno, je nevinná. morálne už veru nie. takže netreba sa hrať na papezskejsieho než pápež 😉

slovakboy
19. aug 2022

@sasa1310 nepreceňuj súdy. Po právnej stránke máš pravdu ale reálne mám právo si o nej myslieť čo chcem. Ani ja nie som za verejný lynč. No ak by média tieto veci nevytiahli na svetlo sveta Jankovska Fico Kocner Trnka by tu stále bačovali. Proste ten systém sa z vnútra nedal rozložiť. Museli zomrieť ľudia a iní vyjsť na ulicu.

slovakboy
19. aug 2022

@zuzanka.zuzu ty brďo vážne ju poznáš? Čo si o nej myslíš alebo si si aj pred tým myslela?

matogato16661
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
19. aug 2022

@sasa1310 ale ona nie je len obvinena. Sud uz dal za pravdu Janickovi, ktoremu 20 rokov!!!! nicila zivot, vzala mu majetok, dostala ho nepravom do basy a chcela mu nasit trestny cin!!! Zda sa ti to ok?? A to Janicek bol obycajny, aj ked solventny clovek. Vieš si predstaviť, že s týmto mafiánskym systémom v súdnictve by si bojovala ty, ako obyčajný človek?? Skončila by si bud v base-neprávom, alebo na psychiatrii. Zda sa ti to úplne v poriadku?? Tých obvinení je na ňu niekoľko, takže nie je to tak, že by si to niekto vycucal z prsta. Vládla za mafiánskeho režimu, počas Ficovej vlády, v takej vznikli Kočner, Harabin, Kaliňák, Počiatek a x ďalších mafiánov a zlodejov. Alebo si myslíš, že aj Harabinovi sa samozbúral dom? To je tiez bohuzial celny predstavitel justicie. V normálne demokracii by títo ľudia všetci sedeli 20 rokov natvrdo. Pociatek ma niekllko miliard na ucte. Aj ty si tam poslala. Toto je len na Slovensku možne, pretože mnoho ľudí zmýšľa tak ako ty. Hádam si ešte nemyslíš, že chudinka je v tom nevinne.

kamatopo
19. aug 2022

Aj ja by som sa zrútila keby z paničky je zrazu obyčajná úplatkárska opička

oli18
19. aug 2022

@benit To nie jej svokor, ale svat. Jej nevesty otec, alebo inak jej syna svokor.

drimonna
19. aug 2022

Vysvetlí mi niekto, že o čom je reč?

mondolina
19. aug 2022

@drimonna
Jankovská dnes mala mať súd a keď zbadala novinárov tak sa začala triasť a klepať🤦‍♀️. Herečka

mondolina
Autor odpoveď zmazal
drimonna
19. aug 2022

@mondolina
Teraz som si to pozrela... Možno so mnou niektorí z vás nebudú súhlasiť, ale podľa mňa to 100% hrala. Herečka by z nej nebola...

lenusiatko
20. aug 2022

Ked beha v Bratislave po obchodoch, tak sa netrasie. Poznam ju, ta zena narobila omnoho viac zla, ako vyplavalo na verejnost. Lieky na nervy uzivala uz ked bola vo funkciach, predsa len zvladnut tolko svinstva, da zabrat. Ona je ciste obludne zlo, ktore bude hrat do poslednej chvile.

liusa82
20. aug 2022

Ja som ani nevedela kto je to Jankovská, až ked sa to začalo v tv rozoberať.Politiku,súdy a veci okolo toho absolútne nesledujem.Len sa čudujem že je v tom ženská takto zamotaná, takéto machinácie mi skôr pridu že robia chlapy v takýchto funkciách.Ja by som to nezvládla robiť a to si myslím že nie som ani nejak extra citlivka.Nech jej len naparia ale pochybujem aj ja že dostane spravodlivý trest.Ale tiež ma hned napadlo že to bolo hrané

drimonna
20. aug 2022

@liusa82 Aj ja to mám tak...

zorkahorka
20. aug 2022

Podla mna nehrala. Je na dne, kamery ju psychicky este viac zdeptali. Ten sud, vysetrovanie a obvinenie psychicky nezvladla. Polozilo ju to

zuzulka558
20. aug 2022

Ja si myslim ze ano, manzel mi vravi ze moze byt, najprv bola nedotknutelna peniaze mala kolko chcela a odrazu padla na dno,, taky to tazko znášajú

cacianka
21. aug 2022

Keď kráčala po parkovisku, keď kráčala po prechode už videla budovu súdu, aj novinárov, to ju netriaslo.ake akonáhle položila nohu na chodník pred súdom, tak asi zapli kravsky ohradník - šup traslavka ako hrom.
PS. Keď nosila drahé kožuchy, značkové handry, a snovala zločinecké siete, to ju netriaslo... ktovie prečo ten rozdiel., asi vie čo ju čaká za mrežami a ako to chodí, keď sa medzi "bežné " väzenkyne dostane policajt,sudca...

zojkaaa
21. aug 2022

@lenusiatko a ked beha po obchodoch snazi sa aspon byt nenapadna alebo je arogantna ako z cias slavy? Ci aspon trosicku si vedia taki ludia vstupit do svedomia 🤔

maciatkolulu
21. aug 2022

@sasa1310 tak ak by ten sudn yproxes mal viesť niekto podobný ako ona... Nejako neverím súdnictvu a jeho záverom....

Strana
z2