Hudba z mladosti
Žienky, 30-40 ročné, ktorou pesničkou sa okamžite prenesiete do detstva / mladosti? Zostavujem si playlist, ďakujem za tipy 😊😉
Ty vole, ja ked tu citam, ze The Rasmus, Offspring, Linkin Park a pod su pre niekoho hity mladosti, citim sa strasne staro... ved to bolo len par rokov dozadu 😳 ach jaj, nacase zacat rozmyslat nad dochodkom 😬
Detstvo: "Majdalenka, Apolenka..." 😀, Lojzo, Bukasovy masiv, muzikal Na skle malovane, Abba...
Puberta: Depeche Mode - Black Celebration, Music for the Masses,101, Monte Rosa, M. Jackson - Thriller, Madona True Blue a potom popiny: Terence Trent D´Arby, Belinda Carlisle, Mill Vanilli, France Gall, Sandra... Jaj tusim si nieco z toho dnes pustim 😀
Michael Jackson ❤
Sean Paul Ft. Blu Cantrell - Breathe
Pre mňa je to asi Queen. Mala som 6 rokov a pamätám si, že sme si to strýkom púšťali na gramofóne a ja som si pri tom stavala Freddyho Mercuryho zo štipcov. A už potom taký tínedžerský vek:
Luna - Bailando
Thalia - Regresa a mi
Pán Prsteňov všetky OST.
Dneska aom akurat pocula v radiu Every breath you take ❤️
Nirvana - heart shaped box :D
@diewcatqoo áno lebo sa pýtala na 30 ročné, Linkin Park sme počúvali odkedy som mala 12
@reni666 ano, autorka urcila rozmedzie pre 30-40 rocne. Ide o to, ze som v tom rozmedzi a pride mi to, akoby to bolo nedavno... 🙂
Napr. The offspring: Kids aren't allright
Britney Spears a Madonna: Me against the music
Avril Lavigne: Sk8ter boi
Bon Jovi: It's my life, Have a nice day
Team: Reklama na ticho
Evanescence - vsetko 😃 a pocuvam dodnes
Daj si Miro Žbirka - Zažni !
@sense 2 unlimited, na toto si pamatam vtip: babicka, a nevadi vam, ze zijete vedla diskoteky? no, no, no-no, no, no, there´s no limit, ... 🙂
NKOTB, Verona Nejsi sam, Paula Abdul rush rush,
Prečo krava nenosí žiadnu kravatu ... 😀
@aileen_mt bože avril ❤️😁
Aj kesha tik tok
the verve bitter sweet symphony 🙂 moja obľúbená.. inak čokoľvek od blur, Oasis, smashing pumpkins, radiohead, garbage, U2.. moje obľúbené kapely čo som počúvala spolu s najlepšim kamosom, lebo kamarátky počúvali Lunetic a Backstreet boys 🤣.. dnes je to môj muž 😅
Inak slovenské som mala najradšej ears, ale to si takmer nikto nepamata..
Coco Jamboo
Squeezer Tamagotchi
Ale snáď naj je Aqua Barbie Girl 👍
Je ich mnoho ďalších spomienkových...
Pecka bola Garcia Bamboleo
Spice Girls - Wanabe, Hocico od BSB, Lunetic, Kelly family, MC Erik a Barbara, Celine Dion, Mariah Carey 🙂
detstvo 🙂 Kotvald&Hložek - Holky z naší školky😁
mladosť Lambada 😁
len tak narýchlo - New kids od the block, East 17, Take that, ...
a úplne milujem Nároční od Teamu
a ešte ma napadla Makarena :-😎
Blue - You make me wanna
Black eyed peas - where is the love
Eminem - Lose yourself
Nelly a Kelly - Dilema
@jana_eyre_2 ja si to pamätám, "Dobre sa jej padá, čučoriedka mladááá"
Áno, áno to je ono 🙂 mala som celý album, napálil mi ho môj bývaly priateľ.. mali tam super pesničky, bohužiaľ som to už nikde nenasla, len ich novšie..

Hanson - mmmbop
Linkin park- in the end
The Rasmus- in the shadow
Gigi D agostino- The riddle
MC Erik a Barbara- Sen, Anjel
Lobo- ty si moja láska 🙈
BSB a takmer všetko od nich
Lunetic samozrejme 😁
Colonia- oduzimas mi dah
Karma- sedam dana
Him- join me in the death
Kelly family-viac skladieb od nich