Hudba z mladosti
Žienky, 30-40 ročné, ktorou pesničkou sa okamžite prenesiete do detstva / mladosti? Zostavujem si playlist, ďakujem za tipy 😊😉
Napr.:
Anastacia - I´m outta love
Red Hot Chilli Peppers - Californication
Gigi d´Agostino - Bla-bla-bla
Hore háj - dolu háj
dvadsaťpäťku počúvaj!
Hitpáradú nášu! 😂
O-Zone Dragostea din tei 😄
Za mňa - detstvo -
https://www.youtube.com/watch?v=XvJcSNOqDBYBritney Spears,Christina Aguilera, Alicia Keys,Mariah Carey,Natália Oreiro,Thalia,J.Lo,Shakira,
Vanilla ice, ice ice baby a aicha/khaled
Intrak, milovali sme hlavne tieto dve pesničky 😍
Backstreet boys, britney , aguilera, spice girls, ale aj lucka vondrackova atlantida. Destinys child .mala som neskor aj discman a tam cedecka vymienala,sluchatka take cez hlavu makke bože. juuuj mileee spomienky
Hanson, backstreet boys, spice girls, nsync, Peter andre, all saints, fun factory, moffatts (pamätáte si na nich?) aqua, boyzone, new kids on the block...
Hečkovci - Taliánsky muzikál
To bola naša hymna
Don't worry, be happy... skoro každé ráno, pri raňajkách a pred odchodom do školy... hrali v rádiu.
Stačí ak ju počujem, zavriem oči a prenesiem sa o 30 rokov do minulosti. Je to také veľmi živé... skoré zimné rána, pri hrnčeku kakaa a vianočke v kuchyni... toto jediné vo mne vyvoláva silné spomienky na detstvo. 😉
Kaoma-Lambada🤣
Ešte westlife, take that
sasha- I feel lovely, bon jovi, blue- you make me wanna..(neviem presne), gareth gates-everyone us(tak nejako), B3- (to aio, aj jaj jaj aio)😃, Lobo-narodeniny,alebo zuzana uz neviem presne, skupina Colonia, Scooter, Bomfunk MCs-freestyler, Lunetic, backstreetboys, NSync, joooj akoby som v brave listovala 😃
Mandarínka Darinka 😅
Rick Astley,
Jason Donovan,
New Kids on the Block,
Ocean, Shalom,
Lada Krizek - Vzdalena
Odpadnem, aké vlákno 😆
Za mňa je toho naozaj veľmi veľa ale na moje veľké počudovanie ako prvá mi pri tejto otázke napadla Enigma - Return to innocence. No zamýšľam sa ďalej a kľudne môžem pokracovat - napríklad Depeche Mode, Nirvana, Cure, U2, REM.. Fakt kvantum hudby, ktorú naozaj stále počúvam.
A mne hned napadla Miska Pastekova - sprayer frajer.
Zjavne som stara... :D to, co tu vacsina pise bolo vsetko nedavno, ake detstvo..
Las ketchup-asereje😅😅😅😅
Ja si pamätám ako som to dokola počúvala a hovorila si, že tak toto nikdy nič neprekoná 😅😅😅😅
Lambada 🤣 nedavno som zacula v radiu a tak som si povedala, ze to je asi jedina pesnicka s hromadnym taneckom, ktora je fakt dobra a nie trapna.
Toto je super.
Veľa som si tu pripomenula 😂.
Mne sa ozvalo Scatman 😂 Spice girls 😂.
Ak nie si moja
Lovesong od Haberu. ♥️♥️♥️
Balíček kariet...
@jana_eyre_2 ears.... dobre sa jej pada?
CC Catch, Dalibor Janda...
@hrabovo Jasné, že pamätám, aj keď asi len jednu pesničku, ktorá bola niekedy dávno v nejakej hitparáde, Eso alebo Deka, lebo iné som nepozerala 😂 Miss you like crazy 😊 To som si spievala vo vlaku cestou na prázdniny k babke, v otvorenom okne, keď ma nebolo počuť.
Možno to neni starina, ale toto je krasna pesnička..vzdy mam husiu kožu..Pači sa ešte niekomu?
@ukulela áno, to bola taká ich najznámejšia a potom ešte "zlá".. ale úplne najkrajšiu pesničku mali "flintu do.zita" bohužiaľ ju už nikde neviem nájsť.. pozerala som rok vydania je 2000, príde mi neuveritelne že 22rokov to už je..
Asi tu už odznelo všetko, možno by som pridala Aqua (Barbie girl, Doctor Jones, My oh my).. a keď ste tu niektoré,čo viete po maďarsky, tak všetky sialenosti z HU z 90. tych rokov 🙈

@drakvak presne Julo Viršík..aj ja som nahrávala ostošesť, ešte mám kazety kdesi v šuflíku u rodičov 😎 a letelo vtedy Bravo a veľké plagáty, to som mala olepenú celú izbu