icon

Hygienické minimum - skúšky

drobec_l
25. mar 2018

Ahoj . Prosim vas bol niekto prednedavnom na skusky z hygien. minima ? Ako to prebieha.

lenadka
9. feb 2019

@mamula2 áno, testy sú všeobecné, tam sa nerozlišuje či bude skladník, kuchár alebo predavačka... alebo bude rozvážať pizzu...

mamula2
9. feb 2019

@lenadka dakujem

jajuskajana
16. mar 2019

Dievcata prosim vas tie testy su formou kruzkovania odpovedi A B C ?

laki
16. mar 2019

@jajuskajana u nás áno, najprv testy, potom ústne tri otázky

jajuskajana
17. mar 2019

@laki dakujem za odpoved

nikolkanitra
Autor odpoveď zmazal
rehabe
12. apr 2019

ahojte, je tu niekto kto robil skušky v Žiari nad Hronom?

rehabe
25. apr 2019

@rehabe tak už to mam uspešne za sebou🙂

mmmisa
27. apr 2019

Ahojte dievčence,ja mám pred sebou tiež skúšky a vraj to funguje tak že dva dni kurz a tretí skúšky.Dá sa to všetko za takú krátku dobu naučiť?koľko je otázok na teste?mám strašnú trému ešte som ani nezačala.

rehabe
27. apr 2019

@mmmisa ahoj my sme mali školenie 2 týždne pred skuškami.

mmmisa
27. apr 2019

@rehabe ahoj,no mne na červenom kríži povedala že to nieje až také hrozné ale za dva dni sa to naučiť?...a ešte keď nepracujem v danej oblasti.testy boli tažké,koľko otázok bolo?

rehabe
28. apr 2019

@mmmisa no podla mna boli tazke testy, boli chytáky, Ale ustne boli lahké. Tam davali vačšinou otayky čo je inkubacný cas, faktory prenosu, čo je dezinfekcia, salmoneloza.

mmmisa
28. apr 2019

A koľko otazok bolo v teste?dostali ste nejake podklady?my si vraj máme len zapisovať a dobre počúvať.nedostaneme žiadne podklady.niečo som hľadala na nete len sa mi toho zdá dosť veľa.

rehabe
28. apr 2019

@mmmisa bolo 30 otázok, podklady sme nedostali, stiahla som si materiál zo stránky RUVZ.

mmmisa
28. apr 2019

Ďakujem Vám za odpovede snáď to nejako zvládnem.🙂

rehabe
28. apr 2019

@mmmisa určite, ked ste mali školenie, tak tam bude to čo hovorili a zdoraznovali na nom.

mmmisa
28. apr 2019

Našla som materiál na ruvz a je tam a dosť záznamov s rôznymi nariadeniami čísla a dátumy.Boli v teste aj tie čísla nariadení alebo nejaké paragrafy?

rehabe
28. apr 2019

ano, bola aj taká otázka, týkala sa zákona o potravinách.

nela82
20. máj 2019

@rehabe je to len taká "formalita"?

rehabe
20. máj 2019

@nela82 určite si to treba minimalne precitat, aby clovek vedel o čo ide. A na ustnych dávali vacsinou tie iste otázky všetkým, také hlavné otázky co je inkubačná doba, infekcia, mechanizmy prenosu infekčných ochorení atd.

nela82
22. máj 2019

@rehabe daju prejst kazdemu?

rehabe
22. máj 2019

@nela82 ak clovek spraví test, tak ano. U nas nespravil asi len jeden, ale ten naozaj nemal ani páru a neviem či nebol aj pod vplyvom.

lula118
Autor odpoveď zmazal
lula118
25. jún 2019

@rehabe ahoj mohla by som Ti napísať súkromnú správu?

rehabe
25. jún 2019

@lula118 jasne

viktoriada
25. júl 2019

Ak by este niekto potreboval info o hygienickom minime, tu je to pekne zhrnute:

https://www.youtube.com/watch?v=FDtElyfiefI
viktoriada
Autor odpoveď zmazal
wewulka
30. júl 2019

Ahojte, potrebovala som poradit ohladom odbornej sposobilosti. Mam doma podklady, ktore sa snazim naucit, ale nejako mi to nejde do hlavy. Ak som spravne z diskusie pochopila tak testy su formou abc ?
Mozem niekomu napisat ss a popytat sa viac ? Dakujem

rehabe
30. júl 2019

@wewulka kludne sa ozvite

viktoriada
30. júl 2019

@wewulka Ahoj, kludne napis, venujeme sa hygiene uz viac ako 20 rokov. Tuto je k Hygienickému Minimu viac info

https://www.youtube.com/watch?v=FDtElyfiefI