icon

Ide Slovensko dolu vodou?

28. okt 2024

zijem dlhodobo v zahranici.
chcel som sa vratit domov, ale ked vidim, co sa u nas deje..
asi ani nemam chut.
to je to fakt tak vazne?

Strana
z4
dundulica
28. okt 2024

je

alkoholik
28. okt 2024

Zial povedzme ze sa to nezlepsuje.

autor
28. okt 2024

som na pochybach ci sa vratit. pritom mam domov rad.

guiseppinka
28. okt 2024

Tiez zijem v zahranici a vzdy, ked pridem na svk, tak si poviem, ze odist bolo naj rozhodnutie. A ked vidim tu tie ceny.. ved to je sialenstvo...

natalka13
28. okt 2024

Ak budes mat dobry prijem, nebudes podnikat a mas pevne nervy co sa politiky tyka vrat sa, inak sa nepriblizuj ani myslienkou0

riyadh
28. okt 2024

Ale vsak sa nevracaj, aj bez teba tu prezijeme😂len si pekne ostan kde si, nasa ekonomika sa bez teba zaobide😊si predstav

autor
28. okt 2024

@riyadh ty si sa zle vyspala? typicka slovenska reakcia.

martinkatinka
28. okt 2024

Nie je to tu spickove, ale zit sa da. Nepoznam situaciu v inych krajinach, no tiez to nikde nie je ruzove.

ceresnicka111
28. okt 2024

Áno je to u nás veľmi smutné, stačilo včerajšie porovnanie platov v rakúsku a u nás ale potraviny stoja u nás tak isto ako u nich😕 a keď počujem ze budeme uťahovať opasky keď už nieje pomaly ani z čoho tak mi je zle

terina25
28. okt 2024

Nevracaj sa

autor
28. okt 2024

@martinkatinka chapem ze nikde nic nie je na 100 % ..ale posledne co sledujem, som necakal, ze to je az tak zle.

vroni
28. okt 2024

@riyadh, nevrav. Keď z toho škaredého zahraničia, ktoré "vaša ekonomika" vôbec nepotrebuje prestanú chodiť dotácie (na ktoré prispievajú aj ti, co zo Slovenska odišli), treskne celá "vaša ekonomika" rovno na papulu. Takže by som skludnila hormón a podobne múdre výkriky si nechala pre intelektuálov v miestnej krčme, tam budú mať úspech.
@autorka, nie, nevracala by som sa. Aj na Slovensku sa dá pekne a dobre žiť, aj rodinné väzby sú dôležité, ale dosiahnuť ten dobrý a pekný život je rozhodne časovo a finančne oveľa náročnejšie ako v zahraničí na porovnateľnej pozícii.

riyadh
28. okt 2024

Ked myslis😊tiez som si nieco odzila "vonku" a nerobim sa za mudru

gribka1
28. okt 2024

Vrať sa, čím viac normálnych, tým skôr je šanca to tu dať do poriadku.

riyadh
28. okt 2024

@vroni a jeje dalsia mudra😂😊kto chce nech ide, kto chce nech ostane, kto chce nech sa vrati, nikoho tu s ovaciami cakat nik nebude😊a este zalezi ci predava v mekaci a je dolezity alebo ma co ponuknut z Profesionalneho hladiska 😊

lenkakravcova
28. okt 2024

Všade na svete sú zlí vládcovia. Opakuje sa to tak akosi v kruhoch. Slabá generácia buduje slabé časy a silných jedincov.. silná generácia buduje silné časy a po nich zase slabých jedincov. Teraz bola na Slovensku doba slabej generácie. Takže bude len lepšie. Iba si na to treba počkať. 🙂

ivka225
28. okt 2024

Najväčší problém ani nie je v ekonomike… Tam sú menšie alebo väčšie problémy takmer všade… Najhoršie je, že k moci sa dostali úplní hlupáci.

simca06022011
28. okt 2024

ono zalezi co ides porovnavat, vsetko ma svoje +-

martinkatinka
28. okt 2024

Ako vidim, kazdy druhy narieka, ze ake to tu je... Zaroven kazdy druhy sa snazim vyuzit system(nie dobry), aky tu je... Ved vyuzit pn, rodicak,, navysene materske to ano, ale platit na to dane, to uz nie 😉

natall113
28. okt 2024

@riyadh "nerobím sa za múdru" 🙈🙈 už keď chceš mudrovať daj si pozor na slovosled...

benimnadir
28. okt 2024

verim ti ze sa na to zle pozera, ja ked pridem na svk a pobudnem tam par dni, tyzdnov, tak si uvedomim ako by som tam nemohla zostat, nie kvoli sebe ale kvoli mojim detom..

riyadh
28. okt 2024

@natall113 dakujem za upozornenie😊to ten moj pobyt v zahranici😂

stanulienkat
28. okt 2024

Nevracaj sa, tu to dlho ešte bebude dobre. Sme primitívna krajina, plná primitívov, ktorí si neuvedomujú čo robia svojimi politickými rozhodnutiami a volením nesprávnych ľudí do čela štátu.

benimnadir
28. okt 2024

@stanulienkat toto si vystihla, nedavno sa ma manzelov kolega pytal, ze preco si toto ti ludia sami na slovensku robia. ja som nevedela co mam povedat 🤷

danica2711
28. okt 2024

je to ešte horšie, než sa ti zvonku zdá. Plány na návrat prehodnoť, každopádne aspoň s návratom počkaj

qrstxyz
28. okt 2024

@vroni aké dotácie? Eurofondy platíme aj my. V podstate dotujeme EÚ a oni nám časť z toho "veľkoryso" vrátia späť

pieksamaki
28. okt 2024

@guiseppinka veru tie ceny si hrozne.....porovnávam na nete ...letáky pre iné krajiny....a to si z nas fakt robia...

141117mmn
Autor odpoveď zmazal
benimnadir
28. okt 2024

@141117mmn velmi zavistlivy narod, coraz menej tam chodim lebo tam ludia zavidia aj marodku choremu cloveku.

petracandle
28. okt 2024

@autor ťažko povedať. Slovensko nie je ideálne a to čo sa teraz dostalo k moci je príšerné! Ale reálne sa tu pre veľa ľudí nežije zas až tak zle. Len Slováci zo všetkého najradšej sa sťažujú a porovnávajú sa len s výberom toho naj. Čím však rozhodne nechcem tvrdiť, že je to tu dobré, ale že mnohí slovenskí sťažovači by sa mali rovnako zle aj v zahraničí.

Ale ak si v zahraničí spokojný a máš tam domov, kariéru tak sa určite nevracaj. Len som chcela povedať, že existujú spokojní alebo relatívne spokojní ľudia aj na Slovensku 😃

Strana
z4