icon

Ide to tu dole vodou

3. mar 2023

Všimli ste si,že to tu ide dolu vodou (aspoň podľa mňa ). Urážky,žiadna podpora,pochopenie (čo ako ženy potrebujeme, väčšinou sa tu idú vyrozprávať a dostanu iba samé rady a urážky ako čo robia zle a žiadne pochopenie,ľútosť). Vymyslené témy. Baví vás ešte modrý koník ?

Strana
z2
taminka1986
4. mar 2023

Na stupidne otazky stupidne odpovede,co ti poviem😅Som tu uz 10 rokov s 3tim nickom,za ten cas som uz zabudla hesla,tak mam treti😂🤭Ak mam cim prispiet tak prispejem. Temy ako 2 ciarky na teste a podobne hovadiny ignorujem lebo tam ma nebavi sa dohadovat,diskusia zbytocna. Ked mam lepsi den tak nehejtujem,poradim ak viem alebo normalne skomentujem🤗 Su tu vsak aj dost poucne temy obcas,napr.co sa tyka dedenia ci darovania,vyzivneho,rada si precitam len pre info,toto sa ma zatial netykalo a je dobre vediet 🙂

mircalla
4. mar 2023

@vroni Presne

lauricka
4. mar 2023

väčšinou sem chodia ženy, čo majú menšie deti. Keď podrastú, už nepotrebujú riešiť toľko vecí, menej sem chodia. Ja som už určité obdobie aj zabudla, že existuje MK. Ale keď potrebujem niečo konkrétne kúpiť, tento bazárik mi vyhovuje, tak som sa sem vrátila. A občas, keď ma zaujme niečo a hľadám na to názory iných, tak tu nájdem. Ale skôr je to už len odporúčaniach na výlety, hotely atď. Inak zmena v komunikácii a správaní sa udiala v celej spoločnosti, nielen tu.

autor
4. mar 2023

Ja si aj tak myslím že tu majiteľom ide iba o prachy za reklamy, a kvôli tomu chcú sledovanosť,kliky.

zuzanockamt
4. mar 2023

Ja som tu 15 rokov zaregistrovaná, ale s tým MK, ktorý bol na začiatku sa to porovnať nedá. Veľmi vidno zmenu generácií registrovaných matiek.

mircalla
4. mar 2023

@autor Prosim ta, napis majitelom, ci adminom, ze im ide o prachy. A najma napis pod svojim nickom. Nikto by sa tu nemal hanbit za svoje nazory, tak nech si identifikovana s tymi nazormi pod realnym nickom aspon. @vroni ti napisala ten rozdiel.

lesana25
4. mar 2023
viestta
4. mar 2023

Ano, mas pravdi. Tato stranka zije z reklamy, rovnako z reklamy ziju vsetky verejne fora a socialne siete. A ano, cena reklamy sa odvija od poctu klikov. Ak sa na tom obchode podielat nechces, nemusis.

Strana
z2