Idem chudnúť....nájdem parťáčku?
Ahojte,už dlho som sa na toto pripravovala a prišla jar, pre mna pizitivnejšie podmienky tak idem na vec... konečne, budem štihlejšia a šťastnejšia 😁... mamina 3 detí.
Pomohlo by mi keby niekto bol na tom podobne ako ja a keby som mala s kym vymeniť skúsenosť, porovnať výsledky, priznať si zlyhania atď.
Ahoj ja by som do toho aj sla len teraz kojim a nechvem prist o mlieko nebolo by to teraz vhodne..ale rozhodnuta som ist do toho od septembra najskor detoxom🙂
@lovasovaandrea61 ahoj, aj pri kojeni môžeš cvičiť a nejesť sladké, mastné a blbosti 🙂 aj ja kojím a v januári som rodila pred pôrodom som mala 52kg pred pôrodom až 72 :/ z pôrodnice som prišla 69 a teraz mám 62 a jem normálne, mlieka mám tiež dosť a cvičím minimálne, možno raz za týždeň polhodinu lebo nemám veľmi kedy nemá mi kto dať pozor na malú. Takže sa sa chudnúť aj pri kojeni 🙂
@reni666 ja po prvom porode cvicila som flowin a mlieka sa mi tvorilo menej..teraz druhy porod pred nim som mala 50 kg pribrala som na 62 kg vsetko som dala dole ako som zacala kojit tak zase hore na 57kg som sla a teraz ked pijem cajik od forever a geliky pijem dala som cosi dole na 53,3kg teraz mi to caj strazi tuto vahu..ja ani blbosti ako sladke nejem fakt v malom mnozstve mastne nejedavam raz za mesiac asi tak lebo mi to nechuti odkedy mam aloe stravujem sa zdravom len ja som este dost zavodnena tak sa odvodnujem..cvicit chcem aerial hop uz mam doma kruh uz ho len zavesit.pocas tehu som chodievala cvicit aerial hop len sa toho bojim tak zacnem od maja ked budem prikrmovat uz
@lovasovaandrea61 takže teraz máš 53 a ešte chces chudnúť ?? :O koľko chces mať kg?
@reni666 ano teraz mam 53,3kg vysku mam asi 158 cm no chcela by som na 50kg az 47 kg ..aspon brucho spevnot lebo sa hybe ako huspenina 😃a sestra sa mi smiala pocas tehu a po porode ze prst na rukach mam ako drevorubac a na nohach tiez..nuz ked som zavodnena
@lovasovaandrea61 ale ty nepotrebuješ chudnúť ale tvarovať a to môžeš aj teraz a nič ti neuškodí ani mlieko sa ti nestratí
@reni666 no mne chyba malo hlavne spevnit vsak kym bude leto mam tam neake mesiace
ja som na tom horsie,mam 99kg,hrozim sa trojcif. čísla....to som mala počas tehotenstva. Meriam 178 cm a pred prvym tehu som mala 70kg....o tom ani nesnivam, ale 20 kg dole je teraz môj dlhodobý cieľ
@lovasovaandrea61 nájdeš veľa na nete aj pre kojace matky prípadne až by sa ti dalo tak pár.krst zbehnúť do fitka za trénerom ukáže ti ako správne cvičiť 🙂
Mozem sa pridat aj ja? 😊 8 kg by som potrebovala schudnut, len nejako chyba motivacia 😕
@lovasovaandrea61 ja som sa tiež bála cvičenia kym som kojila a ako som prestala kojit som pribrala a to sa mi stalo pi každom dietati, pidla mna hormony sa so mnou zahrali
Mozem sa pridat aj ja? 😊 8 kg by som potrebovala schudnut, len nejako chyba motivacia 😕
@ifsi fu, no ja som uz skoro 30 schudla 😀 a este 8 treba. ale to pocitam aj porod, mladsi syn ma 2 roky. ked som cakala starsieho syna, pribrala som do 30 kg a tie boli po porode do polroka prec. druhykrat som pribrala vyse 30 a ide to teda velmi pomaly. tak budem to tu sledovat, ako sa vam dari, hlavne "ako na to" 😉
@ifsi ja už chudnem od februára nejem sladké a pečivo.snazim sa chodiť do fitka minimálne 3x do týždňa chodím večer inokedy sa mi nedá schudla som 15kg môj cieľ je ešte 20kg

@ifsi ja sa pridávam :D