icon

Idem chudnúť....nájdem parťáčku?

ifsi
29. apr 2019

Ahojte,už dlho som sa na toto pripravovala a prišla jar, pre mna pizitivnejšie podmienky tak idem na vec... konečne, budem štihlejšia a šťastnejšia 😁... mamina 3 detí.
Pomohlo by mi keby niekto bol na tom podobne ako ja a keby som mala s kym vymeniť skúsenosť, porovnať výsledky, priznať si zlyhania atď.

emma_932
15. máj 2019

ale inac snazim sa aj ja. nakupila som v update a po dlhej dobe mam ploche brucho. neverila som vlastnym ociam. tak snad to pojde 😎

smile31
15. máj 2019

Ahojte baby 😃 tak po druhom pôrode chudnem aj ja...pred pôrodmi som mala ledva 57 kg... po 2 pôrode 75 :/ začala som s javorovou detoxikačnou kúrou je to dosť náročné.... rozdelila som si ju na 2 týždne tento pondelok som začala další týždeň po mesačnej pauze...a som na váhe 60 kg 🙂 je to fakt zázrak 😃 nemam na cvičenie vôbec čas pri tých mojích šibaloch.... ale toto mi poradila kamoška a fakt to zaberá... len treba pevnú vôľu.... javorový detox bol zriadený kvoli zlcníkovým kamenom no posobi celkovo na cele telo na take ocistenie 🙂 predtym som sa venovala fitku na 110 % chodila som 5x tyzdenne, dokonca som aj pracovala vo fitku.... ale ked sa inak neda kilecka mi idu dole aj takto pekne 🙂

silvia851
16. máj 2019

@enya00 ďakujem pekne vyskúšam.

ifsi
autor
21. máj 2019

@silvia851 ako sa darí, nevzdala si to ešte?

silvia851
21. máj 2019

@ifsi ahoj, nie ešte som to nevzdala, stále pokračujem, len už nemám toľko času na MK. V sobotu som si dala sladké ale inak dodržiavam všetko, cvičiť sa mi darí iba 2krát do týždňa ale cítim sa lepšie, tak to nevzdávam. A ty?

ifsi
autor
21. máj 2019

@silvia851 ja sa nevzdavam, ale cez vikend som veru kadečo pojedla, ale ani som si to moc neužila, lebo som mala výčitky 😁 Ja necvičím, ale snažím sa veľa hýbať, chodiť.

silvia851
21. máj 2019

@ifsi Super, ja sa tiež nevzdávam a tiež som jedla aj zmrzlinu, aby malá mala aspoň kornútok, lebo na zmrzlinu ešte je zima pre ňu, potom do mňa pchala medvedíky - kŕmila ma... tak povedz nie... Mne už len chôdza nestačí denne prejdem cca 3hodiny a váha stále rovnaká...preto cvičím, ale vidíš vychádza mi to tak 2krát do týždňa. V nedeľu chcel manžel rezne, ale odolala som aspoň tomu... To ma zase veľmi potešilo, že som odolala.

tatmamina
21. máj 2019

@ifsi som na Tom podobne

ifsi
autor
21. máj 2019

@tatmamina.... to je blbé 😁(v dobrom samozrejme) musíme bojovať

ifsi
autor
21. máj 2019

@silvia851 tak to ja by som menšiemu rezniku neodolala, ani by som sa nesnažila, dala by som si ho s kopou zeleniny a pohoda, či? 🤔

tatmamina
21. máj 2019

@ifsi mám síce o 7 kg menej ako vy, ale skoro o 20 viac ako som mávala

silvia851
21. máj 2019

@ifsi no len ja som viac na sladké, takže ak by si mi dala na výber kúsok čokolády a kúsok rezňa vy beriem si čokoládu 🙂 A potrebujem schudnúť do leta, ideme na dovolenku, tak som si vybrala na vešiak plavky a stále keď sa na ne pozriem prejde ma chuť... Urobila som kuracie mäsko na prírodno aj malá ho jedla a k tomu som si dala zeleninku.

ifsi
autor
23. máj 2019

@tatmamina noo škoda že tie kila išli hore tak prijemne a rychlo a dole pravý opak... ale pyšne možem povedať že idú mi tie kila dole.... tak možno už nemáte o 7menej 😁😉

ifsi
autor
23. máj 2019

@silvia851 juuj to aj ja sladke je moja závislosť, teraz som ako abstinent a keď raz začnem, bude problém sa ovládať...jej to je super motivácia, ale aj ja by som sa chcela už toto leto okúpať 😁

evinku
23. máj 2019

@1gabriela13 ahoj... Prosím ťa, aké intervaly si malamedzi jedlom?.. Jedlá si pravidelne raňajky, desiata, obed, olovrant a večera?... Ja som začala 15.5 s cvičením a 21.5.aj zo stravou..
Mohka by si mi prosím dat nejaké rady, tipy?... Vylúčila som sladkosti a sladké jedlá, či vody... Mlieko,.. A pečivo len na raňajky, aj to nie vždy... Pridala, syr, zeleninu, tuniak, ovsené vločky.. Varím ba vode, bez smazenia... Kedy si videla rozdiel? Na vahe? Ci skôr v objeme?... Ďakujem

lenkajurgova
23. máj 2019

@lovasovaandrea61 intenzívne cvičím vo fitku (nabrala som 30kg) a o mlieko som neprisla 🙂

lenkajurgova
23. máj 2019

@silvia851 tvaroh s orechami a skoricou, fajne je zaliat proteinom

silvia851
23. máj 2019

@ifsi no som na tom podobne. Už ani nechcem vedieť čo máme doma sladké, manžel to dáva tak aby som to nevidela a neláka ma keď neviem že mame 😀 A kúpať sa chcem chceme malú naučiť plávať, tak nechcem sedieť na brehu...držím palce.

silvia851
23. máj 2019

@lenkajurgova ďakujem za tip, ale ja orechy nemôžem iba mandle a pistácie iné nie...

lenkajurgova
23. máj 2019

@silvia851 mandle mozu byt, len nie prazené solené. a bez medu

silvia851
31. máj 2019

@ifsi ahoj, ako Ti to ide? a prosím Ťa piješ kávu?

silvia851
31. máj 2019

Tie čo chudnete pijete kávu? Ak áno tak aj s mliekom a cukrom? Ja odkedy som zistila, že som tehotná som kávu prestala piť, potom kojenie tiež som nepila, tak už skoro 2apol roka som kávu nepila, ale teraz by som už aj začala piť, ale keď chudnem neviem, či je to vhodné. Ďakujem.

sunsflower
31. máj 2019

@silvia851 mne zacala v tehotenstve kava smrdiet, az pol roka po porode som začala piť Caro alebo Inku a pritom som aj zostala. Necukrujem, ale kvapku mlieka si neodpustím, aj ked kavu nemam v mojom chudnucom plane zakomponovanu

ifsi
autor
1. jún 2019

@silvia851 pijem 2x denne s lyžičkou cukru a kvapkou mlieka... keď som začala chudnúť som si nedala cukor ale bola hnusná ore mňa a javu mam niečo ako odmenu ori ktirej pití si doprajem 5min. kľudu tajy zvyk... ale som odhodlana sa na ňu vykašľať, 2lyzicky cukru denne pri diéte dobra blbost, je mi to jasné, ale keď isli kila dole som to neriešila...... ale musím čestne priznať, že čo týždeň to som menej "vzorna", "poctivá " pri tej strave 🙄 Tebe sa darí?

silvia851
1. jún 2019

@ifsi ahoj, aha tak asi začnem piť aj ja, ďakujem. Niekedy som už o 14hod KO a káva by mi pomohla. Mne stačí aj jedna na deň ale tiež s mliečkom aj cukrom, bez mi tiež veľmi nechutí... No ja dodržiavam, až teraz na posledné dva dni... To som tiež pojedla všeličo... Tu manžel doniesol kebab, tak nedaj si... Tu kamoška doniesla palacinky malej, tak ma nimi krmila... Ale stále dokola hovorím, že chudnem nech nikto nič nenosí... Dnes zase deň detí a samozrejme čo malá nechce pchá to do mňa... Ešte ideme poobede na deň detí do mesta, tak uvidím čo všetko ešte pojem, ale od nedele zase bude prísne všetko. Nevzdávaj sa! Tiež sa mi stane vidíš sem tam to porušiť, ale idem ďalej.

ifsi
autor
2. jún 2019

@silvia851 mne sa zastavila momentalne vaha, takže hneď vidno tie moje prešľapy.... dnes ešte budem k sebe benevolentnejsia ale od zajtra zasa prisny režim... aj tak mi je lepšie keď všetko dodržiavam, taka spokojnosť

silvia851
10. jún 2019

@ifsi ahoj, tak ako Ti to ide? Dnes som sa vážila a mám o 2,4kg menej tak som úplne happy, že aspoň niečo sa pohlo. Dodržiavam ďalej len som začala piť kávu a mám viac energie.

ifsi
autor
10. jún 2019

@silvia851 ahoj dari sa mi neprejedať,nejem pečivo, večer jem minimane..ale stale veľa prehreškov. Od začiatku som schudla takmer 9kg...

lenkajurgova
11. jún 2019

zatial - 12kg od januara. pozadu som oproti povodnemu planu 5kg

silvia851
11. jún 2019

@ifsi no to máš super, tak sa Ti darí aj s prehreškami 👍 ja som neskôr začala, ale tak hádam do augusta dám aspoň tých 9kg ako Ty.