Idem chudnúť....nájdem parťáčku?
Ahojte,už dlho som sa na toto pripravovala a prišla jar, pre mna pizitivnejšie podmienky tak idem na vec... konečne, budem štihlejšia a šťastnejšia 😁... mamina 3 detí.
Pomohlo by mi keby niekto bol na tom podobne ako ja a keby som mala s kym vymeniť skúsenosť, porovnať výsledky, priznať si zlyhania atď.
@kaja153 Ja som tiež niekedy spávala po 4 hodiny a bolo to OK, trávila som v práci 10-12hodín, stíhala som ráno behávať, poobede cvičiť, bola som však mladšia, ale teraz keby som nespala aspoň 6 hodín, tak o šiestej večer som už KO. Len 2 mesiace sa k malej v noci nebudím doteraz som ešte pravidelne aj v noci vstávala k malej...Chodím spať okolo pol dvanastej, kým všetko spravím čo treba...
@mata1826 ahoj tak to sme na tom velmi podobne, aj moj 10mes. je taky. A manžel chodi domov iba jesť a spávať. Keď mam minutku volna viem si ju aj priemnejšie predstavit ako sa trápiť pri cvičeni, no nie 😁... ja dufam že keď začnú chodiť bude o niečo lepšie, ale zatiaľ skušam aspon menej jest, začala som iba pred tyzdnom a už sa citim lahšia 😏
@katy31 jasné pod do toho, so štítnou zlazou nemám skusenosti, ale asi sama vieš kolko a coho zješ, ci si pribrala z jedla alebo z operacie. Ja napr viem že som jedla velke porcie aj vela sladkeho, slaneho, pečivo moje oblubene... a preto takto vyzerám. Ja som "oslavovala" jedlom ked som uspala deti na obed aj večer 😏
Prosím Vás a vie niekto poradiť sýtu večeru? Ja mám problém od večere vydržať do rána. Čo jedávate na večeru? pri chudnutí samozrejme.🙂 Ďakujem.
@silvia851 ja si davam salat zmiesany s tuniakom vovlastnej stave,zmiesam s bylinkami a pokvapkam olivovym olejom a nepocitujem hlad. Ono je to aj o.zvyku, mozno naprvy krat budes hladna ale ked si telo zvykne, bude to ok ☺
https://katarina27.jeunesseglobal.com/sk-SK/zen...
Skuste si pozriet tento program ak sa vam fakt nedari alebo ak chcete mat do leta super postavu
@helena2248 tuniaka si dávam aj ja so zeleninou aj ja raz do týždňa, ale niekedy som aj po tomto hladná... Asi je to tým, že som dlhšiu dobu stále niečo jedla aj neskôr a teraz pociťujem stále hlad...
Chudnutie pokračuje, ale keďže som dnes dostala výbornú čokoládku, tak som neodolala, aspoň kúsok si dať ( foto v blogu)... Ale týždeň bez cukru sa podaril. Tak idem na ďalší.
@ifsi ja som sa dala na túto ťažkú cestu už v polke marca 🙂 zatiaľ som schudla 5,6 kg, dala som si vypracovať jedálniček, Cvičím 2-3 x do týždňa alebo ani raz keď nie je čas. Chcela by som schudnúť ešte aspoň 10 kg. Mám 1,5 ročnú dcéru a stále kojím, takže žiadne zázračné tabletky ani koktejly nejem
@enya00 Ďakujem pekne za typ, tuniakovu nátierku jedávam väčšinou na raňajky práve dnes som mala, ja papám iba rastlinné maslo tak dávam trošku a dávam 1 vajíčko uvarené na tvrdo to ma viac zasýti 🙂 takže to poznám, ale vyskúšam s tvarohom takú som ešte nejedla. A z čoho si robila placku? To je z vajíčok? Ja jedávam 4krát na deň. Raňajky, desiata, obed a večera.

Ahoj dievčatá tak by som sa tiež pridala ak môžem moja váha 85 🤦😢 ešte nikdy som nemala toľko tiež tri deti manžel pracuje v zahraničí takže na všetko sama. Najmenší má 10 mesiacov a je hrozne náročné bábätko. Preto potrebujem niekoho kto by ma trošku potiahol. Snáď sa nám podarí do leta aspoň trochu z tých mojich 30 nadbytočných.