icon

Idem chudnúť....nájdem parťáčku?

ifsi
29. apr 2019

Ahojte,už dlho som sa na toto pripravovala a prišla jar, pre mna pizitivnejšie podmienky tak idem na vec... konečne, budem štihlejšia a šťastnejšia 😁... mamina 3 detí.
Pomohlo by mi keby niekto bol na tom podobne ako ja a keby som mala s kym vymeniť skúsenosť, porovnať výsledky, priznať si zlyhania atď.

Strana
z8
lubik87
29. apr 2019

@ifsi ja sa pridávam :D

lovasovaandrea61
29. apr 2019

Ahoj ja by som do toho aj sla len teraz kojim a nechvem prist o mlieko nebolo by to teraz vhodne..ale rozhodnuta som ist do toho od septembra najskor detoxom🙂

reni666
29. apr 2019

@lovasovaandrea61 ahoj, aj pri kojeni môžeš cvičiť a nejesť sladké, mastné a blbosti 🙂 aj ja kojím a v januári som rodila pred pôrodom som mala 52kg pred pôrodom až 72 :/ z pôrodnice som prišla 69 a teraz mám 62 a jem normálne, mlieka mám tiež dosť a cvičím minimálne, možno raz za týždeň polhodinu lebo nemám veľmi kedy nemá mi kto dať pozor na malú. Takže sa sa chudnúť aj pri kojeni 🙂

reni666
29. apr 2019

@ifsi pridávam sa chcem schudnúť z 62 na 55 pred pôrodom som mala 52 ale budem šťastná aj s 55 :D inak mám len 160cm tak nebudem kostnatá

lovasovaandrea61
29. apr 2019

@reni666 ja po prvom porode cvicila som flowin a mlieka sa mi tvorilo menej..teraz druhy porod pred nim som mala 50 kg pribrala som na 62 kg vsetko som dala dole ako som zacala kojit tak zase hore na 57kg som sla a teraz ked pijem cajik od forever a geliky pijem dala som cosi dole na 53,3kg teraz mi to caj strazi tuto vahu..ja ani blbosti ako sladke nejem fakt v malom mnozstve mastne nejedavam raz za mesiac asi tak lebo mi to nechuti odkedy mam aloe stravujem sa zdravom len ja som este dost zavodnena tak sa odvodnujem..cvicit chcem aerial hop uz mam doma kruh uz ho len zavesit.pocas tehu som chodievala cvicit aerial hop len sa toho bojim tak zacnem od maja ked budem prikrmovat uz

vendigo
29. apr 2019

A ak mozes prezradit z kolkych kil zacinas ? A kolko by si chcela schudnut ? @ifsi

reni666
29. apr 2019

@lovasovaandrea61 takže teraz máš 53 a ešte chces chudnúť ?? :O koľko chces mať kg?

lovasovaandrea61
29. apr 2019

@reni666 ano teraz mam 53,3kg vysku mam asi 158 cm no chcela by som na 50kg az 47 kg ..aspon brucho spevnot lebo sa hybe ako huspenina 😃a sestra sa mi smiala pocas tehu a po porode ze prst na rukach mam ako drevorubac a na nohach tiez..nuz ked som zavodnena

lubik87
29. apr 2019

@lovasovaandrea61 ale ty nepotrebuješ chudnúť ale tvarovať a to môžeš aj teraz a nič ti neuškodí ani mlieko sa ti nestratí

reni666
29. apr 2019

@lovasovaandrea61 no tak to nie je veľa to do leta dáš 🙂

lovasovaandrea61
29. apr 2019

@lubik87 no uz len zacat neake tie cviky

lovasovaandrea61
29. apr 2019

@reni666 no mne chyba malo hlavne spevnit vsak kym bude leto mam tam neake mesiace

ifsi
autor
29. apr 2019

ja som na tom horsie,mam 99kg,hrozim sa trojcif. čísla....to som mala počas tehotenstva. Meriam 178 cm a pred prvym tehu som mala 70kg....o tom ani nesnivam, ale 20 kg dole je teraz môj dlhodobý cieľ

lubik87
29. apr 2019

@lovasovaandrea61 nájdeš veľa na nete aj pre kojace matky prípadne až by sa ti dalo tak pár.krst zbehnúť do fitka za trénerom ukáže ti ako správne cvičiť 🙂

emma_932
29. apr 2019

Mozem sa pridat aj ja? 😊 8 kg by som potrebovala schudnut, len nejako chyba motivacia 😕

nikusiak9
29. apr 2019

@ifsi akym sposobom sa chystas chudnut?

mimcak
29. apr 2019

Tu na MK je skupinka cesta k mojej premene ak máš chuť pridaj sa.

ifsi
autor
29. apr 2019

@nikusiak9 nežrať na čo mi príde chuť, ale planovať si jedalniček.... a jesť každe 3hod.....bojim sa len ze nebudem mat trpezluvist na deti 😒

radacak
29. apr 2019

@ifsi pridavam sa ja, mam 68 a chcem ist aspon na 60

ifsi
autor
29. apr 2019

@lubik87 zajtra sa začína nová etapa?

ifsi
autor
29. apr 2019

@lovasovaandrea61 ja som sa tiež bála cvičenia kym som kojila a ako som prestala kojit som pribrala a to sa mi stalo pi každom dietati, pidla mna hormony sa so mnou zahrali

emma_932
29. apr 2019

Mozem sa pridat aj ja? 😊 8 kg by som potrebovala schudnut, len nejako chyba motivacia 😕

ifsi
autor
29. apr 2019

@radacak máš už aj nejaký plán ako to dosiahnuť?

ifsi
autor
29. apr 2019

@emma_932 jasneee ale neviem ako by som ti poradila s motivaciou... ja len zo skusenosti si myslim že to bude čoraz horšie... lepšie je teraz 8ako niekedy 10 ci viac

ifsi
autor
29. apr 2019

@vendigo aj ty potrebuješ chudnúť?

emma_932
29. apr 2019

@ifsi fu, no ja som uz skoro 30 schudla 😀 a este 8 treba. ale to pocitam aj porod, mladsi syn ma 2 roky. ked som cakala starsieho syna, pribrala som do 30 kg a tie boli po porode do polroka prec. druhykrat som pribrala vyse 30 a ide to teda velmi pomaly. tak budem to tu sledovat, ako sa vam dari, hlavne "ako na to" 😉

vendigo
29. apr 2019

@ifsi no ja som uz po porode aj pochudla. Ale dala som si pauzu teraz a oddnes zas zacinam planovat a rozmyslat co a kedy zjem. Nie nejake hladivky a tryznenie ale prosto este dost vela potrebujem nakolko som sla z fakt velkej vahy. A este stale mam velmi vela 🙂

aleshka_supermama
29. apr 2019

@ifsi ja už chudnem od februára nejem sladké a pečivo.snazim sa chodiť do fitka minimálne 3x do týždňa chodím večer inokedy sa mi nedá schudla som 15kg môj cieľ je ešte 20kg

lubik87
29. apr 2019

@ifsi ja som začala už cez víkend zatiaľ len bez pečiva a cukru ( sladké vody ) chcem začať cvičiť večer keď detská zaspia a chcem dať dole 30kil aspoň 😬ostalo z pôrodu plus.sa.este nalepilo.pri dojčení ..iné kočky chudli ja som naberala ..😂poďme na to 😊

andrejka159
29. apr 2019

@ifsi pridám sa 🙂 potrebujem dať dole 20 kg ... čiže môžeme sa podporovať

Strana
z8