icon

Idete voliť Hnutie Republika?

10. sep 2023

Ak áno tak prečo?
Ja s nimi súhlasím a páči sa mi ich volebný program.

Strana
z4
kat_
10. sep 2023

fasistov? nikdy

amonet
10. sep 2023

nie, nebudem podporovat hnutia smerujuce k fasizmu a ani nikoho pravoplatne odsudeneho za nasilne trestne ciny

naja94
10. sep 2023

Nikdy

jaga18
10. sep 2023

Nesúhlasím s ich programom, nebudem ich voliť.

petamich
10. sep 2023

by som musela mat zatmenie mysle, aby som toto volila 😵‍💫

viestta
10. sep 2023

nevolim ani pohrobkov komunistov ani pohrobkov fasistov

autor
10. sep 2023

Prečo si myslite že sú to fasisti?

kat_
10. sep 2023

a co sa ti paci? odrtrhnutie od EU a nato? ved to je blaznovstvo... ze podporuju fasizmus? ze nepoznaju vlastnu historiu? ved na nich pozries a vidis, tam je v hlavach docista vyzametane...

autor
10. sep 2023

@petamich inak ja si toto hovorím pri PS momentálne, chcem vedieť názor ostatných 😄

fannynka
10. sep 2023

nikdy.......bojim sa vysledkov volieb uz teraz🙏

autor
10. sep 2023

@kat_ nemyslím si, že podporujú fasizmus

amonet
10. sep 2023

lebo su zato aj pravoplatne odsudeni? ty si zacni zistovat co to je zac prepana🤦‍♀️

kat_
10. sep 2023

ale to je jedno, ci si to myslis, to su fakty... ved oni to maju sudne potvrdene

maminkadeticiek
10. sep 2023

Nikdy

autor
10. sep 2023

@amonet viem o LSNS, ale Republike som zatiaľ nič nepočula, necítala

autor
10. sep 2023

@kat_ čo majú súdne potvrdene? Vieš sem dať aj niečo konkrétne?

katkami123
10. sep 2023

Tí ľudia nie sú štátnici, nemajú na to byť ozajstným štátnikom, niečo ako Roosevelt, Merkelová... Tak volia tú ľahšiu a najprimitivnejsiu cestu útočiť na tie základné primitívne pudy u ľudí - strach, nenávisť. A pár jedincov sa chytí. Sú to presne tí, ktorí poklonkovali kedysi Jankovi Slotovi, keď mali ísť “do tankoch” proti Maďarom. Riešenia neponúkajú žiadne, ale hovorí sa o nich, tak ich ľudia zvolia. Takých strán máme viac. Navyše, Mazurek a Uhrík je pre mna morálny odpad. Teraz je zas zaujímavá téma migranti. Inak bolo by dobre si najskôr zistiť kto strany financuje. Kotlebu Rusi, Republiku tiež.

amonet
10. sep 2023

ved oni len zmenili nazov. pozri si clanky o černakovom vojakovi alebo videa v uniformach fasistickej gardy

naja94
10. sep 2023

Veď vzišli z ĽSNS... na 1488,- eurový šek nahovoril Kotlebu Uhrík...

panb
Odpoveď bola odstránená
hladamematku
10. sep 2023
sticker
hladamematku
10. sep 2023
sticker
hladamematku
10. sep 2023
sticker
kat_
10. sep 2023

minimalne Mazurek a Durica maju pravoplatne rozsudky, zvysok ani neviem, popravde oni su posledni, kto ma zaujima... ty ich chces volit, prekvapuje ma, ze take zakladne fakty neovladas

amonet
10. sep 2023

pači sa

amonet
10. sep 2023

kandidatna listina 2.Suja 3. Ďurica co viac chces??
150 mazurek

amonet
10. sep 2023

a co sa ti paci na programe? vystupenie z nato? aby sme na zbrojenie v neutralite dali raz tolko penazi a zaviedli povinnu vojnu lebo odniekial vojakov treba? alebo to ze chce prosit pediatrov nech robia do smrti lebo nema kto?

mikadooo
10. sep 2023

Nie.

domiklik
10. sep 2023

Originálne by mi muselo je**t aby som volila túto neschopná amorálnu žumpu... Uhrika, ktory chce vystúpiť z EU, ale peniaze z europarlamentu sú mu dobre... Grc

mikadooo
10. sep 2023

@domiklik to sa neboj 😄. Teraz vykrikujú, ale keď sa dostanú do parlamentu, ver mi, že žiadne vystupovanie z eu sa konať nebude 😉. Proste hovorí to, čo chce jeho cieľovka počuť, to je asi tak všetko...

Strana
z4