icon

Idete zajtra na koncert Rammstein?

13. jún 2023
Strana
z2
ropucha6
13. jún 2023

Mame listky, ale nejdeme. Snad inokedy to vyjde.

x_mery_x
13. jún 2023

Ak by som mala moznost urcite by som.isla. 🙂

diewcatqoo
13. jún 2023

Chystam sa na nich uz niekolko rokov, rovnako ako aj na Iron Maiden, ale vzdy mi do toho nieco pride, kvoli comu nakoniec nemozem. Ale dufam, ze raz to uz konecne vyjde... min. na Iron Maiden by som teda chcela ist, kym to Bruceovi spieva. Aby som nedopadla ako pri Ozzym, ze teda koncertovat uz, bohuzial, nemoze.

mikadooo
13. jún 2023

Nie

hankab
13. jún 2023

Nie, ale byvame pri TN, pracujem tam a uz tyzden sa tu nic ine neriesi, len ako skolabuje doprava 🤣

hopsadobrandejsa
13. jún 2023

Ano idem......a urcite to bude legendary 😀😎

Uvidime ako to bude s parkovanim. Dufam, ze sa v pohode dostanem aj na koncert.

Btw, ak je tu niekto z TN tak budem vdacny za nejake tipy ohladom parkovania v okoli zeleznicnej / autobusovej stanice. Parking pri letisku bude podla mna masaker.

Thx 🙂

akiana
13. jún 2023

Ak by niekoho zaujimalo, preco zeny hlasia sexualne preciny neskoro alebo vobec, tak presne pre toto. Prinajlepsom ich nikto neberie vazne, prinajhorsom (a najcastejsie) na nich ludia utocia a neveria im. Ja si ani neviem predstavit, ake to musi byt napriklad pre tu babu, co skoncila nadrogovana a dobita. Naberie odvahu prehovorit proti supercelebritnej kapele, a dopadne to takto, ludia sa vytesuju na ich koncerty. Ine si povedia, ze si radsej usetria dalsiu traumu a su ticho.

xsandrax
13. jún 2023

Hneď by som išla keby som mohla 🙂

nikasmile
13. jún 2023

Ideme.

viera27
13. jún 2023

Nastastie som uz na nich bola dva krat,tak Trencinu som odolala. Bude to ale urcite pecka

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
vamajka
13. jún 2023

@hopsadobrandejsa nedaleko zeleznicnej stanice je MAX, alebo nechaj pri Tescu/Laugariciu/ a odtial taxikom

111marika
14. jún 2023

@hankab áno, a v škole riaditeľské voľno + krúžok poobedný zrušený 🙈😅

guliver19
14. jún 2023

Ja nechapem ako dokaze pocuvat niekto tych dezolatov. Absurdne

hankab
14. jún 2023

@111marika dokonca maju niektore firmy v TN ho/volno alebo zrusili poobedne zmeny 😀

modrykolibrik
14. jún 2023

@hopsadobrandejsa este mozes parkovat pri krytej plavarni alebo na ostrove

hopsadobrandejsa
14. jún 2023

@vamajka super....Dakujem!!! 🙂

orta
14. jún 2023

bratranec so zenou idu, uz dlho planuju. Akoze co som citala, tak to bude masaker v TN dnes, ale s tym sa dalo ratat. To proste je akcia na ktoru myslim, ze sa chysta mnozstvo ludi a z celeho Slovenska.

111marika
14. jún 2023

@hankab fíha, keď aj s náhradou mzdy ako dobre. No som zvedavá co to bude...

ropucha6
14. jún 2023

@viera27 kde si bola? Tym, ze kvoli dietatu to dnes logisticky nedame, by som chcela ist neskor mozno o 3,5 rokov, ale teda nie na Slovensku, tento bordel s organizaciou si chcem odpustit. Nebola si v Nemecku alebo v AT?

eliska13
14. jún 2023

Kamarátka tam už je.Chceli prespať, ale dobraci pytaju 500 eur za noc typická Slovac na všetkom zaryzovat.

viera27
14. jún 2023

@ropucha6 Praha a Monza (Milano). Monza zle,tam uz by som nesla,ale v Prahe to mali zvladnute bez problemov. Boli sme rovno pod podiom a aj tak sme sa po koncerte dostali von rychlo. Lebo toto je najhorsie,ze skonci koncert a potom cela ta masa sa tlaci von,vsetka doprava skolabovana tiez,kedze to vsetci naraz idu.

nikasmile
14. jún 2023

@ropucha6 no my sme tu od 13 a nemali sme problém nikde, všetko zorganizované, všade dostatok brán, ľudí, stánkov, toaliet. Ľudia milí, tolerantní žiadne pučenky.

111marika
14. jún 2023

@nikasmile dajte potom recenziu akí boli 😉
Zatiaľ sú ešte v hotely, mojej mame museli hovoriť kto to je, nejak ich nepozná ale tomu sa ani moc nečudujem 😃 že sú všetci veľmi milí

suge
14. jún 2023

Nie. Dnes poobede som zmizla z Trenčína a vrátim sa tam až zajtra večer.😄

ropucha6
14. jún 2023

@nikasmile sak toto, ze od 13tej 🙂) to som si nemohla dovolit odist na koncert z Ba na koncert, co zacina o 21 a dojdem domov o 4tej rano

ropucha6
14. jún 2023

@nikasmile ale inak si uzite, zazitok to bude urcite

nikasmile
15. jún 2023

@ropucha6 aj sme došli o 4🙈 ale bolo neuveriteľne.

luxus10
15. jún 2023

@akiana truby, naco sa nechaju pozyvat na party potom, a potom sa cuduju...alebo si vezmu pitie od cudzieho, no....

luxus10
15. jún 2023

@eliska13 500 e za noc, no pekne...

Strana
z2