icon

Idylka na prenájom

narsila
2. nov 2021

ahojte, manželovi by som chcela dať pod stromček nejaký pekný oddychový pobyt na Slovensku 👨‍👩‍👦 a chýba mi okrem platených google recenzií aj nejaká ozajstná 🙂
Manželove zadanie Ježiškovi: niekde kde vyjdem z chaty, posadím malého do saní a pôjdeme na prechádzku ❤
Ježiškova (moja 🤫🤭) predstava:
- gýčovo zasnežená januárová/februárová idylka 👨‍👩‍👦☃️
- chatka, zrub, domček.. niečo hlavne ČISTÉ 🙏, pekné, pokojne aj luxusnejšie, žiadna vybývaná a len pekne nafotená starina
- romanticky praskajúci klišé krb je podmienkou 🔥 a napríklad aj maličký privátny wellness nás tiež nenahnevá, nie je ale nutný
- v rozumnej blízkosti akékoľvek zaujímavé vyžitie, v ešte rozumnejšej DOBRÁ (#nielenhaluškamiJeČlovekŽivý #aletakhlavneŽeNemusímVariťJa)reštika 🥂
- pôjdeme sami, maximálne s dvomi až štyrmi priateľmi, takže netreba žiadnu haciendu

Dievky odporúčite niečo podľa mojich skromných predstáv? Budem vďačná 😘

bluemoon24
2. nov 2021
narsila
autor
2. nov 2021

@bluemoon24 noo to vyzerá zaujímavo 🤩

danieli
2. nov 2021

Chata Bachledka, co kamenom dohodis k hotelu Strachan, kde je hlavne restika a welness, k lanovke dojdes s lyzami na pleci z chaty, rano ta “budi” ratrak, hore chodnik korunami stromov, garancia snehu v nadmorskej vyske 1000 m

narsila
autor
2. nov 2021

@danieli vidíš tam sme boli 😅 ale ďakujem 😊

danieli
2. nov 2021

@narsila 😂odpadnem🙈

monkasponka
2. nov 2021

@narsila http://www.chalupkovo.sk/ubytovanie/ osobne som sa len prešla tym rezortom.. ale počula som chvaly, prostredie krasne a niektore chatky maju sukromny welnes... raz sa tam chystam .

narsila
autor
2. nov 2021

@monkasponka akože už začínam byť asi trápna ale aj tam 🙊😅 ale už snáď nikde inde fakt prisahám 😅
ale pekná náhodička, svedčí to o tom, že ste ma dokonale pochopili dievčatá ❤😁

monkasponka
2. nov 2021

@narsila faakt? Do kelu 😀 este ma napadol Rezort Sojka...ale tak to prostredie nie je take wwwau.. len autom do okolia

https://www.sojka.eu/sk

narsila
autor
2. nov 2021

@monkasponka tak tam nie 🙏😅 pozriem 😁