Ignorujme stupídne témy
Baby,vidíte,ze sa to tu hemží sprostými temami.Poprosím Vás v rámci zachovania image-u a úrovne stránky,ignorujte takéto prispievatelky a ak im/jej/jemu/???chcete nieco napisat,volte radsej IP.Vdaka 😉

•
13. mar 2008neviem , či sa to podarí , vždy sa nájde niekto , kto odpíše :-S
0
etusinka ona, pretože veľa ludí si myslí že to je chlap alebo žena / ja si myslím že ide o puberťáka/ proste písala aj včara pod menom vykalka a administrátorka ju po aj mojom aj iných zrušila aj s jej témami, a to isté urobí aj dnes, a my dievčatá, čo sem nechodíme kvoji takej osobe by sme ju mali do príchodu admin. ignorovať, pretože evidentne sa nudí a chodí sem každý deň a zakladá vulgárne témy, a ked budeme reagovať na ne tak sem bude chodiť stále, preto doporučujem aby sme ju odignorovali kým prídu administrálorky
A vôbec ked si všimnete asi tu admin. niektorý je, lebo je zrušená aj s jej "témami" ale myslím že si nedá pokoj a bud dnes alebo zajtra tu bude pod iným menom preto ju jednoducho treba odignorovať a len upozorniť na nu administrátorov, lebo ked jej udeme písať tak nám akurát z radosťou odpíše a do fóra,aj ja som dostala včera pár jej Ip so špecifickými výrazmi ktoré tu používa ale myslím, že nás všetky človek s takým IQ uraziť nemôže preto na nu vôbec nereagujte
keby sme take temy ignorovali, tak to tych chorych ludi prejde, ze zuzu 😃 😃 😃
presne tak, kto nechce nemusi to ani otvorit...inak ked sme pri tych smutnych temach, tak ja uz ani neotvaram temu "to je sila", lebo zo zaciatku tam bolo veselo, vzdy som sa pobavila, ale zmenilo sa to na kto, kedy, kde a za akych okolnosti zniesol zo sveta alebo zneuzil svoje ci cudzie dieta...a to mi vadi ovela viac ako tyto blbeckovia. O par rokov zmaturuju a dojde im aki boli traapny... =-)
Take temy treba poreportovat a admini ich zmazu hned ako budu moct 😉 Jednoducho niekto provokuje. ..
Začni písať odpoveď...

Odošli