Informácia o tehotenstve
Ahojte mamičky mám taký problém.Som chalan mám priateľku vlastne ex priateľku ktorá mi oznámila že je tehotna.vsetko bolo o.k až do doby keď som jej neposlal peniaze potom sa začal hádať nadávať atď. . ..😢
Chcel som od nej informácie ohľadne dieťaťa.nic mi nenapísala až pred časom 15.5 mi napísala že je v 13 týždni hovorím o.k a 17.5 poslala foto z ultrazvuku kde je dieťa 11,8 cm veľké čo si o tom myslíte hm . . .ďalšia vec už v 13 týždni tvrdila že vie že čaká iba ona dievčatko.. . . Keď poslala tehotensku knižku datum PM:bol 3.3.2017 čo mi tiež nesedí viete mi niekto niečo poradiť.myslim ze tehotná somnou nie je ale tvrdí že ano
@palo13483 termin poslednej menstruacie je 3/3 to znamena termin porodu 8/12. Podla utz je babatko asi vacsie, tak jej doktor posunul termin porodu na 28/11.
Mas to aj v tehu knizke, ak mas fotku, ako si pisal. Vid moja, ten isty pripad.
Mozno ma inak ovulaciu, otehotnela cyklus predtym a este mala jeden menzes...termin porodu nie je na den presny. A spermie vedia prezit v dobrych podmienkach myslim ze aj 3-4 dni, lahko sa neplodne dni prehupnu do plodnych.
@mischelin89 dal som tu fotku príde mi akoby to UZ bolo prepisovane na 2x nezdá sa ti
@palo13483 na 13 tyzden je to velke dieta.podla mna ta chce len vyuzivat aby si jej platil.ked ti poslala tu fotku tak tam musi na nej aj pisat aky tam je tyzden tehotenstva.ale peniaze by som jej nedavala,hovoris ze nejde ti oto ,ze mas ich dost,ale ide o princip.o chvilu bude vidiet ze sa jej v tom dari tak bude chcet stale nieco viac.az nakoniec zistis ze niesi otcom.a pokial vravi ,ze ta nezapise do rodneho listu tak potom nemas pravo dat na dieta ani cent.az ked budes zapisany az ako otec.je to vsetko vydieranie tak sa nedaj.a ci je tehotna abo ne,fotku z ultrazvuku si moze hned stiahnut tu aj od nejakej maminy je ich tu kopec.
@palo13483 to je to co som pisala vyssie...to pise sestra, skratka podla ultrazvuku (ked je babo vacsie) sa moze urcit iny termin porodu. Ten neskorsi je podla menstruacie.
Prepisovanie cielene by nemalo vyznam. Sestra sa zrejme pomylila, tak si to opravila.
Mimochodom nezverejnuj jej osobne udaje tuna 🙂
@palo13483 musis poziadat admina spravou o vymazanie komentu, inak sa neda.admin je xxxxxnnnnn
Inak je to jej knizka, jej utz, len je babo nejake velke 🙂 knizku vypisuje sestra, tam si zena nezasahuje, tak to uz bude tak, ako to vyzera. Mas tam datumy a meno, to ta nepusti.
@mischelin89 počkaj nechapem teraz trošku no práve že je veľké teraz bude ešte vetsie
@palo13483 nic som tym nechcela povedat, len ze babo je mozno trosku vacsie na ten tyzden tehu, ako je standard. Ale kazde tehotenstvo je individualne.
Ale ocividne neklame.
@mischelin89 no neklame že je tehotná len či zo mnou.neviem ako sa to počíta keď otehotnela 7.3 nemala by byť až 7.7 v 4 mesiaci
@palo13483 admin je ten nick co som poslala vyssie. Tie xka a nka. Napisat mu treba sukromnu spravu ....alebo ho oznacit v komentari cez @
Ja uz odchadzim, tak vela stastia, chlape 🙂
@palo13483 ved to je to co ti povie test otcovstva. Moze to byt tvoje ak ste mali sex v marci. Bodka. Ci je to 100% zistis po urceni otcovstva.
Ani ovulacia nie je u kazdej zeny v rovnakych dnoch, a ako som pisala, spermie dokazu par dni prezit vo vagine.
@palo13483 Pravdepodobne len v zaznamoch gynekológa. Na UZV je to zvacsa pod skratkou CRL (napr. https://t3.aimg.sk/magaziny/z6soEXPgT42nW3KEhyU...).
@katieg85 Da sa pouzit online tehotenska kalkulacka.

@maminuska jasné ale zas prečo každý tvrdí že žena ma po svojich dňoch neplodne dni🙄