icon

Inšpirácia na vianočnú výzdobu

traktor
11. dec 2011

Vítam Vás tu všetky, ktoré nedočkavo očakavávate Ježiška ,... tu si môžte pridávať foto vašej vianočnej výzdoby..či už aký máte stromček, vyzdobené okná..skrátka všetko vo vašom príbytku..Teším sa na Vaše fotografie 🙂

vierika112
19. dec 2011

caute baby, akurat som dokoncila stromcek, tak zajtra pridam fotecky 🙂 krasny vecer prajem 🙂

janulabj
20. dec 2011

aj ja pridavam to malo čo zatial mame 🙂

janulabj
21. dec 2011

dorobila som aj stromček, len blba foto mobilom 🙂

janulabj
21. dec 2011
daska0501
21. dec 2011

nas tochtorocny stromcek 🙂

gledis
21. dec 2011

naša výzdoba

merikac
21. dec 2011

@janulabj uzasny stromcek,,,,,,prosim ta ako drzi po kope? 😕 ozaj krasny a napadity

janulabj
21. dec 2011

@merikac dakujem, už som ich navyrabala až až.., ten je najvačší, asi meter má,....je to len stočeny tvrdy hnedy papier a na tom polky škrupiniek s pištolou nalepené....jednoduché 🙂

merikac
21. dec 2011

@janulabj dakujem za inspiraciu

mika1979
22. dec 2011

dalsie nase ozdobky a aj stromcek konecne 😀 😀

weiya
22. dec 2011

tak aj nam uz stromcek stoji 🙂

janulabj
23. dec 2011

aj naš 🙂

daska0501
23. dec 2011
annika11
23. dec 2011

dokladám ešte naše finálne fotky 🙂

tosomja
23. dec 2011

my máme takýto 🙂 a malá dekorácia k tomu 🙂
Prajeme šťastné a veselé 🙂

benne
23. dec 2011

Náš, klasický mix.. teším sa ráno, na súťaž. kto prvý zhodí stromček 😅

tosomja
23. dec 2011

@benne Ja len čo som postavila, Vikinka potiahla za žiarovky a šúúúp, skoro ju privalil 🙂 stihla "odskočiť" 😀
Teraz robí len "guli-guli" pri spodných guliach 🙂

benne
23. dec 2011

@tosomja ja napíšem ráno.. ja hlavne budem striehnuť na káble a predlžovačku, Miško, ako syn elektrikára, sa určite nezaprie a pôjde po prúde... 😅 😅 😀 😀 😀

tosomja
23. dec 2011

@benne aj my máme v rodine elektrikára (manžel) a dcérka, kde sa dá, skúša niečo vopchať, najnovšie si nabíja svoj hračkársky mobil 🙂 máme "zaslepené" zástrčky, ale aj tak sa toho tiež obávam.

zuzulienka17
23. dec 2011

pridávam niečo zo svojej tvorby... prvykrát manžel ozdobil stromček s dcérkou plyšákmi, lebo keď sme ho dali do obývačky, tak sa stromčeka bála 🙂

traktor
autor
24. dec 2011
nikusrk
24. dec 2011

u nas tento rok vyhrala fialova 🙂

babindai
27. dec 2011
titkovamiriam
30. dec 2011

Nieco z mojich foteciek:
po rokoch sme mali obrovsku borovicu u našich dole ,ja som mala hore klasika malý umelý stromček!foto doplním...
Inak sme mali romanticky stedry den -o 19 nam vypli v obci elektriku,po dvoch hodinach nabehla jedna faza a normalne sme isli az o 11-tej na druhy den 😉

vierika112
3. jan 2012
titkovamiriam
17. feb 2012

a zimne foto z dnesneho dna kedy konecne mame sneh aj my 🙂 teda sme mali asi 3h.Foto este vianocbeho stromceka dnu a živeho vonku a zimne pohlady z okna 🙂

nadezdah
9. júl 2012

Jéj, ani som netušila, že aj takáto diskusia môže byť. Narazila som na ňu náhodou. A keďže sa na vianoce teším celý rok a najviac v roku si užívam adventný čas a všetko čo sa týka upratovania a zdobenia, dúfam, že aj na tohtoročné vianoce bude nejaká téma. Ak nie, určite budem hladať inšpirácia aspoň tu.

nadezdah
30. okt 2012

Moja prvá tohtoročná ozdôbka. Chystám sa všetko zdobiť tento rok slamienkami, perníkami, orechami, jablčkami....Pomaličky sa to blíži a ja sa neviem dočkať, kedy začnem všetko čančať.. 🙂

nadezdah
11. dec 2012

Pridávam ďalšie inšpirácie.

marcela91
23. nov 2013

na inšpiráciu.... svetlená ozdoba, možete nadekorovať do čoho len chcete... /aj takéto parady u mna v shope 🙂 /