icon

Inšpirácia na vianočnú výzdobu

traktor
11. dec 2011

Vítam Vás tu všetky, ktoré nedočkavo očakavávate Ježiška ,... tu si môžte pridávať foto vašej vianočnej výzdoby..či už aký máte stromček, vyzdobené okná..skrátka všetko vo vašom príbytku..Teším sa na Vaše fotografie 🙂

nata_
13. dec 2011

@babindai ahoj, prosim ta, kde si zohnala tie vintage vianocne gule? tie prutiky su cerveny smrek?...uz na neho polujem asi tyzden,nejak ho tu v ke neviem najst...

lyongirl
13. dec 2011
slniecnica
13. dec 2011

@mimirinko aký papierový stromček myslíš,nemám nič z papiera 😉

babindai
13. dec 2011

@nata Ahoj, ja som ich kúpila u nás v Seredi v záhradkárstve, ale túžim po týchto : 😵 _ http://www.nkuku.com/product/decoration/dew-dro..., ale ešte som ich videla niekde ,len si neviem spomenúť stránku ☹, ak by ma napadlo dám vedieť,tie vetvičky sú smrekovec opadavý, ľudovo- modrín 😉

bartokami
13. dec 2011

tak pridavam stromcek,este budem davat na neho susenu mandarinku...uvidim,dam aj potom foto..ci to uz nebude velmi kricat 🙂

benne
13. dec 2011

Toto na žiadosť mm mám zavesiť von do spoločných priestorov.. lebo on kúpil tie svietiace motýle namodralé 😅 Polystyrenovy veniec obalený a obviazaný, preťatý vločkovou retiazkou a samozrejme, na baterky svietiaca motýlová reťaz. Zavesím von až na Štedrý deň 😉

katuscakzms
13. dec 2011

pridavam sa a prikladam fotecky vyzdoby nasich vianoc....vence a niektore ozdoby moja vyroba ale baby ktore ste tu dali fotky tak teda klobuk dole nadhera........vianocny stromcek na buduce 🙂

bartokami
13. dec 2011

@katuscakzms kraaaasne... 😉

iwulka23
13. dec 2011

Pripájam náš "kračik" ktorý sme si práve ozdobili 🙂)a malinký v kuchyni na mikrovlnke 😀

lenkatomo
13. dec 2011
lenkatomo
13. dec 2011

joj tolka krasa, tak sa tesiiim na Vianoce 🙂

puhinka
13. dec 2011

http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/puhinka/alb...

všetky moje práce aj s postupmi nájdete tu 🙂

lunana
14. dec 2011

Troška vianočnej výzdoby u nás 🙂

luy
15. dec 2011

takže stromček stoji a dalšia výzdoba

lyongirl
15. dec 2011

kúsok z našej výzdoby 🙂
tie 3 farebné stromčeky sú moja práca...

puhinka
15. dec 2011

máme vysvietený dom 😵

luy
16. dec 2011

Menovky na darčeky z nedopálenej sviečky

lisjanka
16. dec 2011

@puhinka krásne obdivujem že máš na to trpezlivosť......možno si aj ja z toho niečo urobím.... 😉

benne
16. dec 2011

perfektná inšpirácia na vianoce, našla som na FB, ideálna pre potechu polovičiek 😅 😀 😀

katusska1
16. dec 2011

Už máme aj darčeky 😀 Ten najväčší, to je náš hlavný 🙂 Včera sme si kúpili telku 😵 A ten Barbus, to je pre dedka, používa to ešte niekto? 😀

mika1979
17. dec 2011

dievcata,vsetky mate krasne ozdobene svoje domovy 🙂 pridam aj ja tych par veci,ktore mame urobene väcsinou vlastnorucne s detmi ,ale zial,nie som taka zrucna a sikovna ako niektore mamicky tu,ktore si same robia rozne veci,musim vas pochvalit 🙂takto mame ozdobene okna nieco robil lukasko sam,väcsinou sme robili spolocne 🙂

mika1979
17. dec 2011

takto mame ozdobene vchodove dvere

mika1979
17. dec 2011

toto mame kupene

mika1979
17. dec 2011

a nakoniec dali sme sa inspirovat aj niektorou mamickou,co tu davala svoje prace a myslim,ze sa celkom vydarilo 🙂

simisi
17. dec 2011
brusinka.pusinka
19. dec 2011

něco od nás Ivko

majenko
19. dec 2011

Dalsie vianocne prispevky