Inšpiratívne citáty, ktoré menia život
Ahojte, zaujíma ma, či máte v živote nejaký citat/výrok/vetu ktorá vám pomohla v hocijakých časoch (ľahkých, ťažkých, štátnych) alebo s ktorou sa stotožňuje. Alebo sa vám len tak páči. Alebo ste si ju prečítali a povedali, presne som potrebovala pocut.
Viac stastia je v davani ako v prijimanii.
Nikdy nie je tak zle aby horsie byt nemohlo
Co sa pokazit moze, to sa urcite pokazi. Pokazi sa aj to co sa pokazit nemoze
a hlavne 1. zakon matky Murphyovej. Dnes medicina pokrocila tak daleko, ze zen s tazkym zapylom pluc sa v pohode dokaze postarat o muza so soplikom.
Len dve veci na svete su rozdelene spravodlivo. Peniaze a rozum. Este sa nikto nestazoval, ze ma vela penazi a este sa nikto nestazoval, ze ma malo rozumu.
Pomôž si sám, aj Boh Ti pomôže.♥️
Kto chce, hľadá spôsoby, kto nie, hľadá dôvody.
Mne asi najviac utkvelo v hlave: “na čo myslíš, to sa ti splní” Naozaj to tak funguje v mojom živote, lebo keď niečo veľmi chcem, začnem podnikať k tomu kroky a ono sa to splní 🙂
Je úžasné, ako niekto môže zlomiť tvoje srdce a ty ho môžeš stále milovať každým jedným kúskom.
@hipuska nič nemožno do konca premyslieť, ale všetko možno do konca vydrzat
@denkabemommy ano, jednoducha racionalna suvislost. Som rad ze to tak podavas.
Mnoho ludi podlieha tym ezoterickym bludom, ze treba si nieco hrozne zelat, a ze to potom hadam nejake kozmicke energie vybavia za nich 🙂
Zaujimavy citat, skusim volny preklad z anglictiny: nikdy sa nedozvies aky si silny, az kym byt silny je jedina moznost co ti zostane
Ján Hus… Hovor pravdu…
a oddá sa žiť pre všetko čo život dáva
pre lásku, umenie....
hoc život znamená neraz bolesť a oči zarosené...
Na konci bude vsetko dobre. Ked to nie je dobre, este nie je koniec
@hipuska
-vsetko ma svoj cas, dovtedy bud trpezlivy a vdacny
-si dost, si dost statocna, si dostatocna
-jedneho dna sa ti vsetka laska, ktoru si dal vrati. A ostane
-vzdy budes v niekoho pribehu ten zly, nehladiac na to aky dobry clovek si
-pamataj, aj zle dni su sucastou dobrehp zivota
-buf na seba hrda! Nikto okrem teba nevie kolko sily,odvahy a slz ta stalo ta stalo byt tym, cim si dnes
-za kazdou silnpu zenou je pribeh, ktory jej nedal na vyber
-dufam, ze sa zotavis z ran, za ktore sa ti nikdy nikto neospravedlnil
-niekedy od ineho ocakavas vela pretoze by si tak vela urobil ty pre neho
-ked si ta niekto nevazi, nebude si ta vazit ani ked sa budes snazit urobit este viac
Moje NIE pre druhych, je ANO pre mna.
Mám, vlastne ich je viac...aj zajtra je deň... nemám, nepotrebujem...a môj naj - dobre si rozmyslite o čo žiadate, lebo vaše želania môžu byť splnené.
@romino ja som človek, ktorý potrebuje ku všetkému racionálne vysvetlenie, žiadne ezo vesmírne blbosti, nemám ani racio k náboženstvu, respektíve mám ale už sú v dnešnej dobe na to psychológovia, takže v žiadne neverim 🙂
@denkabemommy “na čo myslíš, to sa ti splní” - Inými slovami, to, čo si vieš v mysli predstaviť, to dokážeš aj uskutočniť. Na začiatku je myšlienka, potom silná viera, že to dokážeš a nakoniec vynaložená energia, snaha pri zrealizovaní. Preto sa odporúča pozitívne myslenie a viera. 🙂 Stane sa, ako si uveril. 😉
@loliki ano, ved o tom hovorime. Ak je tam ta myslienka, viera ze nieco dokazes,...potom je aj vacsia motivacia, napr. castejsie si clovek sadne k uceniu cudzieho jazyka, posle dalsie CV, ktore by uz inak neposielal, ..na dakom pohovore sa aj potom sebavedomejsie chova, aj vie viac preukazat ...atd. atd. ...priklad retazca suvislosti, kde na zaciatku bolo chcenie, nejaky konkretnejsi uskutocnitelnejsi plan. Tym padom aj ovela ovela viac konkretnej energie a prace vynalozenej na dosiahnutie toho ciela.
Ziadne ezoteriky.
@loliki veď som napísala presne to isté🤷🏼♀️
@denkabemommy Netvrdím, že nie. 🙂
@romino Bavíme sa o inšpiratívnych myšlienkach. Neviem, prečo spomínaš ezoteriku. K zmene v živote stačí správna myšlienka. 🙂
Šťastie je ako prefíkaný motyl. Na niekoho si sadne hned, iny musi o to.usilovat tvrdou prácou

... mám... kým nejde o život,ide o 💩