Irituje vás toto škaredé počasie?
Aj vás tak irituje toto hnusne zimné počasie? Som v druhom mesiaci a vždy keď je ráno škaredo viem ze to bude hrôza. Celý deň mi je zle a iba ležím. Keď je pekne tak som väčšinu dňa vonku na dvore s deťmi. Och, ako veľmi už chcem aby bolo každý deň aspoň 20°C. Na tej našej Orave je to jedna hrôza.
Ale tak takáto zima neviem ci ste si to všimli aj vy alebo len my sem, že kedysi bol u nás sneh od októbra do marca. Teraz je od januára do apríla... Každé Vianoce je čoraz teplejšie a každé lebo už čoraz zimnejsie. Véd keď už kukám ze sneží hocikedy aj tam kde nikdy nesnezilo tak je to fakt haluz
Ved 15 stupnov je uplne v pohode.ja nemam rada ked je 30 a sucho dlho.tych 15-20stupnov je super.to vobec nie je zima
podla mna je to hlavne o nastaveni hlavy. Lebo teda pocasie bude take alebo onake, tak ci tak, ci ty sa budes na to hnevat alebo z toho tesit.
Neprezivaj to tak. Nechce sa ti vonku, urobte si program doma. My chodíme za každého počasia, aj keď je silno prší, to môj 2r syn kričí a skáče do mláky. Ja nemám rada sneh, to vtedy by som zaliezla a zabarikadovala sa niekde, a len pozerala cez okno na tú nádheru kým sa neroztopí do sucha.
@tosomja tak teda Sneh nieje podľa mňa pekný ani na fotke, hlavne keď ho mam 1,5m po celom dvore a všade 😀
Tak miernejšiu výmenu názorov o vhodnom či nevhodnom počasí opravujem sa 😅.. už nemám moc času, tak kecajte ďalej a mňa si nevšímajte, ja mám dnes dobru náladu 🙂
@h2 vážne sa tento svet mení, vo všetkom a skôr na to horšie ako lepšie 😏 len škoda ze to takto nedokážeme ovplyvnit
No a my pravidelne chodime na pieniny na dovolenku, kvoli muzovej rodine a tam je tiez dost chladno a pohoda.
A to ze slnko nesvieti neznamena ze sa.neda ist von.
Mne to pripomína ten vtip o Tom mužovi, čo sa presťahoval neviem kde za snehom. Prvý deň nadšenie a každým dňom viac a viac nadával. 🤣🤣
Pred nejakým časom tu bola debata, kde žena bola zúfalá, lebo už sú " také horúčavy" 15 stupňov a ona sa ide zblázniť z toho a deti tiež, lebo neznášajú také hrozné teplo...🙈🙈A pýtala sa, čo ma robiť, keď nemôže ísť vonku v takej horúčave. Ze ona miluje zimu...
Nuz takže každý je iný. Ja osobne tiež nemám rada také počasie, že neviem ako sa obliecť, ráno 2 stupne, a na obed už 20.
A tiež nechodím so synom von, keď prší ci fúka, jednoducho preto, že to nemám rada, a nemienim trpieť na daždi a vetre len preto ze "Musí sa ísť stále von". Syn detto, nelákajú ho mláky, ani kaluze, vietor mu vadil, odkedy bol ešte len sediaci v kočíku, jacal, keď ho ofuklo, o daždi ani nevravím, raz nás chytil taky mierny dážď, mrholenie. Doslova chytal záchvaty, lebo bol mokrý (ale on celkovo nerád je špinavý, mokry, stačí keď doma sa obleje trebárs na rukáve a ihneď - mama, fuj) a musím ho prezliecť.
Možno sa to zmení, ale momentálne mláky, a skákanie po daždi u neho nehrozia. Takže nemám dôvod s nim chodiť von v takom počasí.
@misulka22 my aj mínus 20 lenže to bolo vo februari/ marci keď by už malo byť aspoň +10
Ved februar,marec je stale zima proste.ako urcite necakam vo februari 20 stupnov aspon teda nie na slovensku 🤣
@autorka, zareagujem na tu otazku, ktoru si dala @klarissa25. Len tolko, ze... Nikdy si nevzala deti v dazdi von? Gumaky, prsiplast... Skus to. Uvidis, co si asi este nevidela 🙂
A k tvojej povodnej otazke. Nemyslim, ze to je pocasim, skor na mna posobis ako negativnejsia osoba celkovo podla tych slov. Skus sa na svet, a ano, aj na tych tvojich hnusnych 15 stupnov pozerat inak 🤗
Myslim si, ze dobre oblecene dieta sa urcite netrapi nad tym, ci vonku prsi alebo fuka, moj syn dokonca zboznuje dazd, mlaky, vtedy sme vonku dokonca najviac, neviem ho z mlak dostat domov😂
a byvas na Orave, tak predpokladam, ze si uz automaticky nastavena, ze tam nemate 30 stupnov. A ked ti to vadi - prestahuj sa.
Mne horuce pocasie vadi, a to som narodena v juli, neznasam horucavy. Tak 20-23 stupnov a pod mrakom by mohlo byt celorocne pre mna.
A dost dlho neprsalo, takze aj to musi. Aspon u nas na zapade teda. Na kazdom pocasi sa da najst nieco. A napr. ano, ja so synom ideme aj v dazdi, on ma z toho nesmiernu radost a chyta kvapky.
😯 Ty si z krajného severu z Oravy a napíšeš, že vo februári/marci by už malo byť aspoň 10 stupňov? To vo februári nemáme ani tu, na juhu. Ani zďaleka.
@jaskolka to u nas uplne naopak, syn miluje vodu vseobecne, a mlaky to je raj😂 mokry moze byt az za usami, aj v gumakoch natecene a absolutne s tym nema problem😁
Otravuje ma zlé počasie, keď mam nejaké vybavovanie a časté presuny, prípade keď potrebujem prísť do práce reprezentativne vyzerajúca. Kým som s deťmi doma, nevadí mi. Viem si urobiť program vonku v každom počasí, okrem extrémnej víchrice alebo búrky samozrejme. Dážď je ideálny, gumové oblečko a hurá do mlák, netreba vymýšľať nič ďalšie 😀 keď fúka, púšťame pred domom bublifuk a decká majú radi aj kadejaké vrtulky a podobné krútiace záležitosti. A teda neochoreju z počasia, ale z baktérii a vírusov, takže základ je naozaj primerané oblečenie, aby organizmus neminal sily na zahrievanie 😁
No takže po 10 minútovom pobyte vonku sme opäť vnútri, rozpršalo sa a ešte aj ten hnusný vietor k tomu. Akože ja už nechcem byť zlá ale chcem bývať v Dubaji 🤔😆
U nás píše vraj 16° ale pocitova 12
tak sa presťahuj alebo budeš do konca života nadávať? keď môžem niečo zmeniť, tak to zmením a keď to nemôžem alebo nechcem, tak nájdem spôsob ako s tým najlepšie fungovať. Nadávať je najjednoduchšia cesta. Mimochodom, ja som s deťmi aj keď pršalo chodila von. Gumáky, pršiplášť a aspoň hodinu sme boli vonku.

tak bud sa s tým zmierit, alebo sa prestahovať...