icon

Išli by ste na koncert medzi sviatkami?

25. nov 2022

Môj obľúbený spevák bude mať koncert medzi sviatkami, rozmýšľam či ísť alebo nie.Rada by som,len koncert je v Poprade a ja som z Nitry.Na aute cesta by trvala 4 a pol hodiny,cez diaľnicu 3 hodín.Bude to večer,teda vlakom nemôžem ísť,nemala by som hneď spoj domov.Rozmyslam že išla by som so staršou dcérou,synček by ostal doma s manželom.Alebo druhá možnosť nechali by sme deti u svokrovcov a išli by sme s manželom spolu.Neviem.Manzel hovorí že aby som kašľala na to a čakala do budúcna kedy bude mať bližšie koncert.Aj to je možnosť,len tak som sa tešila keď som sa dozvedela že bude mať ten koncert a môžem ho vidieť naživo,len tá diaľka.Vela dám aj na benzín plus lístky.No uz roky som nikde nebola zabaviť sa, všetko sa točí len okolo detí.

Strana
z2
larazivago
25. nov 2022

Ja by som sla. A teda aj sa chystám budúci rok na Imagine dragons do BA. Dnes som kúpila lístky, a ak nebude úbytkom, mne sa to oplatí precestovať 🙂

larazivago
25. nov 2022

@larazivago ubytko

andrea78
25. nov 2022

Preco je take tajne, o koho koncert ide? Ved listky nevykupime😁 Keby si napisala meno, mozno by Ti dokonca niekto vedel dat tip, kedy a kde bude blizsie k NR. Nerozumiem, preco robis okolo toho tajnosti.
A nie, nesla by som takym sposobom ako zvazujes. Zabezpecila by som ubytovanie v Poprade, kupila dva listky, zabezpecila varovanie k detom a isla by som s muzom. Oznamila by som mu to ako pripravenu vec, ak by hundral, tak by som povedala, ze chcem ist a chcem ist s nim, urobime si vikend ako v case bezdetnosti, ze aj to manzelstvo obcas potrebuje. No a tym je vybaveny aj moj darcek na Vianoce , nemusi si s nim robit starosti. 😁

trgypadl
25. nov 2022

@buxy 😊👍

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
blondiee83
25. nov 2022

@buxy takze uplne iny zaner 😀 😀
nevadi, hlavne, ze sme si to uzili

lulu5
25. nov 2022

Išla by som, objednala hotel...ja som išla na Bon Jovi-ho do Viedne (som z východu) a to som bola asi v 21. tt.

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
autor
25. nov 2022

Nerobím tajnosti,len čo sa páči mne nemusí sa páčiť vám,preto nechcem písať meno

marca12
25. nov 2022

Ja som za oblubenou kapelou cestovala do ineho statu,ked ich milujes,treba ist. Zijeme len raz. Nikdy som nechodila na koncerty,vzdy som si hovorila,ze peniaze viem lepsie vyuzit,vzdy bolo treba do domu vrazat peniaze. Povedala som si,ze je nacase zacat si uzivat zivot. Urcite chod. Deti postrazia svokrovci. Poprad je blizko. Najdes lacne ubytko a mozte prespat do dalsieho dna. Pripadne,ak na to mate,vezmite toho,kto bude strazit deti so sebou do Popradu.

dilino
25. nov 2022

Nie nešla. Ked je to slovenský spevák tak určite bude koncertovať skôr či neskôr vo vašom meste.

marca12
25. nov 2022

@larazivago aj jaaaa 🤣 neskutocne sa tesim. Tento rok sme na nich boli a bolo to asi najlepsie rozhodnutie,ake som kedy spravila. Aj keby som peso mala ist do ba,stoji mi to za ten zazitok.

trgypadl
25. nov 2022

Kandracovci?

anjelicek26
25. nov 2022

Kludne chod, len s tym prespanim sa proste musis dohodnut volakde aj keby nejaka ubytovna ci lacny hotel v danom meste... date si tam ranajky, pokukate mesto a potom domov... ja casto jazdim 900km trasy za noc sama, ale musim povedat, ze ten den potom som dost odpalena a urcite by som nebola schopna ist hned nazad, vzdy si davam aspon 3-4 dni pauzu kym ideme nazad.

autor
25. nov 2022
akbara77
25. nov 2022

Ved sama nevieš, čo chceš....a ako chceš...

diewcatqoo
25. nov 2022

Na slovenskeho spevaka by som nesla. Ak je to slovak, tak urcite bude mat coskoro koncert aj v meste, ktore mam blizsie.
Ak by to bol niekto, kto casto na Sk nechodi, tak by som sla aj 3-4hodky na otocku. Ale s prespanim v danom meste by to bolo urcite jednoduchsie.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
sense
25. nov 2022

Tak ono sa dá nájsť kto ma v Poprade medzi sviatkami koncert. Trvalo mi to ani nie minútu stačilo hodiť do googla. Meno mi nič nehovori
Ale ak by som chcela ísť na koncert tak by som si zohnala ubytko a prespala.
Ale ak by mal 100e výlet na búrať môj rozpočet tak by som po čakala kým nebudú blizsie

veselo_neveselo
25. nov 2022

Sla by som, ostante spat po koncerte tam, skocte si na veceru prestym, na pivko potom, oddychnete si, nacerpate energiu. Ale jedine, ak by aj manzel bol za, lebo ked bude frflat pokazi ti zabavu.

Alebo inak, deti nechaj doma s manzelom, a chod vlakom aj sama, prespi tam niekde v hoteli, rano ranajocky v klude a spat zas vlakom cez den.

oli18
25. nov 2022

Marek Gernát, nevidiaci folklorista ? Má koncert v PP 28.12.

larazivago
25. nov 2022

@marca12 aj ja som bola v Prahe, 6.6.

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
ana82
25. nov 2022

@oli18 deň predtým Kali a Peter Pann ...i keď to je bezpredmetné kto tam je
ak chceš ísť choď s mužom, kámoškou...inak to zas teda neni až tak strášne penez a sú vianoce manžel by ti ozaj mohol urobiť radosť a isto s prespaním

doriiis
25. nov 2022

Podľa mňa je to je to Kali aj so Simou

mane01
25. nov 2022

Z Nitry do Popradu za 4,5 hodiny ? 🤨 za 2,5 hodiny ste tam … za 3,5 hodiny chodime do Popradu z Bratislavy.

h2
25. nov 2022

Nechápem, že niekto sa natoľko hanbí za svoj hudobný vkus, že nenapíše meno speváka, ani keď založí diskusiu ako anonym. 🙃

balova10
26. nov 2022

Išla by som aj ty si zaslusiz kusok zábavy a odreagovania sa od stereotypu,a to ze je to medzi sviatkami neries

Strana
z2