icon

IVF ra-KET-áčky. Určite sa to podarí

zulka29
28. jan 2008

Tak ideme sem raketky?
Rok 2008 bude pre nás všetky úspešný 😀 😀 😵 😵

takyna
7. máj 2008

Zuzlík ahojky 🙂

veracruz
7. máj 2008

lauri, mne spravili len jeden odber a potom o tyzden UTZ, kde som plakala, ked som videla vacok 😀
ja sa citim asi takto 😝 , vsetkym Vam prajem tehotenstvo bez nevolnosti 😀

veracruz
7. máj 2008

a aby som nezabudla: T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T 😵 T

lauritka
7. máj 2008

vera ja chcem radsje nevolnosti, aspon viem, ze s anieco deje 😉

veracruz
7. máj 2008

lauri, aj ja som chcela nevolnosti, tak ich mam... ale nabuduce si budem pytat tehotenstvo bez nevolnosti 😀

veracruz
7. máj 2008

alebo si budem pytat tehotenstvo len s rannymi nevolnostami... lebo tieto 24-hodinove su riadny zaberak...

zuzla80
7. máj 2008

Taky ahojky 🙂

Lauritka a nebudú náhodou dvojky 😕 Aj testíky vyšli nádherne, priam ukážkovo, aj zle ti už býva hmmmm.

Katy jasné, že neostaneš netehulka. Všetky do jednej budeme tehu a basta. Vidím, že aj jún bude nabitý tehuliek, tak verím, že tentokrát do toho padneme aj my 😉

Verka aj ja som si uchmatla tehu bacilky 😉

veracruz
7. máj 2008

zuzli, boli aj pre Teba 😵
idem sa naranajkovat, babo si pyta chlebik vo vajicku 😀

lauritka
7. máj 2008

zuzli nemyslim..na dvocjicky by uz boli velmi silne ciarky.. 🙂

zuzla80
7. máj 2008

No Lauri nikdy nevieš 😉

Verka kujeeeem 🙂

lauritka
7. máj 2008

no ved uvidime podla hcg...

lenka20
7. máj 2008

zuzlicek tak to je vazne uz dlho, ale vydrrrrz, bude to stat za to cakanie 😉
katy - zas cakas ovu 😀 😀 ale hadam ta tento mesiac nebude pluha tak natahovat ako minule 😉
lauritka - tie cary su kraaasne 😵 😵 😵 co ty vies, mozno veru dvojecky 😉
ahoj veruska, aj ja som si uchmatla 😉
ozaj - pozdravuje vas jujka 😵 ma sa dobre,stale caka na vysledky a potom bude ketik 😉

ellianka
7. máj 2008

zdravím raketky 😉
ja dnes začínam s utrošom a pravdu povediac...radšej by som si pichala injekcie alebo jedla rybí olej...ale beriem to odvážne, veď čo neurobím pre ten malý zázrak 🙂

savia 😵 želám krásnu perinku pre snehuliačika/kov

lauri 🙂 dnes to bude nádherné HCG 😵 🙂

leni, jeeeeeeeej aká pekná fotečka 🙂 držím všetky palcúre, nech sa malý bobáčik zajtra krásne prebudí 😵

lauritka
7. máj 2008

dakujem , som zvedava 😉

zuzla80
7. máj 2008

Lenik aj mne sa to zdá dllllho, ale vydržíííííím, nič iné mi neostáva 😉
Inak som minule myslela na Jujku, dlho sa neozvala, ale asi nemala nič nové. Lenka tak ju pozdravuj, a nech jej výsledky dopadnú najlepšie ako môžu, aby mohla opäť Ketiť.

Lauritka veď uvidíme, ako slepý povedal 😀

tinucha
7. máj 2008

Ahojte.
Lauri, dnes ti držím palce, ale podľa mňa je to jasné. Viac ti držím palce na piatok, aby hcg krásne rástlo. 😉 🙂

Takja si idem o hodinku po zmrzlinky, už sa na ne teším. Som zvedavá, ako dopadlo rozmrazovanie.

Všetky vás pozdravujem. 🙂

takyna
7. máj 2008

Eli ahojky, utroš zvládneš neboj 😉
Tinuscha, držím ti palce, ideš si po 2?

veracruz
7. máj 2008

jeeej babulky, tak velmi Vam vsetkym prajem, nech ste co najskor tehu 😵

ellianka
7. máj 2008

tinuch 😵 🙂 tfuj tfuj aby všetko dobre dopadlo a malé zmrzlinky sa pekne usalašili a už len v zdraví rástli 😵

ellianka
7. máj 2008

ahoj taky 🙂 jasné, že zvládnem...iné mi nič neostáva 😀

lauritka
7. máj 2008

tinuska drz sa ! 🙂 mas pravdu, piatok bude pre mna rozhodujuci 🤐

zuzla80
7. máj 2008

Tinušik veľmi na teba myslím a držím všetko čo mám 😉 Nech to dnes dopadne najlepšie ako môže 🙂

lenka20
7. máj 2008

elianka utrosko je fujto ale pomoze nam udrzat mimco tam kde treba, takze dobru chut 😉
tinuska - uz dnes 😕 😕 😕 tak thuj thuj thuj nech su krasne rozmrazene a nech sa poriadne zahryznu 😉
takynka si sa pytala - v piatok mam volno, od pondelka budem v praci....
lauritka neries to - si tehulka a je to vybavene, ziadny piatok, uz ta nic nerozhodi, mimco je uz pevne zahryznute 😉 🙂 🙂 🙂

tinucha
7. máj 2008

Ďakujem kočky. 🙂 Taky, zatiaľ neviem koľko ich bude, dozviem sa to až keď tam prídem. Mali sme ich spolu 6, tak som zvedavá.

takyna
7. máj 2008

Tinuška len nech sa riadne zahryzkajú a nepustia, potom nám napíš krátku správičku, budeme na teba myslieť 😵 , Leni aj ja budem zvedavá, tiež 1-deň chcem dv, a potom šup do roboty, dúfam, že sa nič neočakávané nestane 😵

tinucha
7. máj 2008

Ďakujem, napíšem. 🙂

takyna
7. máj 2008

ozaj tinka akú velku si mala sliznicu?

tinucha
7. máj 2008

Taky, ja som bola na kontrolu na 9 DC, to som mala tuším 6mm. Dnes som 17 DC, ale aká je sliznica sa už nedozviem.

takyna
7. máj 2008

tinka díky 🙂

tinucha
7. máj 2008

Neboj Taky, tvoja sliznica určite narastie. 🙂