icon

Jak snadno rozpoznat "koníkovského maniaka" na ulici?

irriss
15. júl 2013

Pri prochazkach krajinou CZ nebo SK -pripadne i u more na dovolene by bylo pekne rozpoznat "Konikovskeho maniaka" podle nejake drobnosti....
CHYBI MI VAS poznat "na prvni pohled"!!

Bylo by mozne nejake reseni??
... @admin nejaky privesek, spendlik se symbolem MK 😉 ?

Strana
z2
simca06022011
15. júl 2013

Nálepka na auto? 🙂 Niečo na kočík? 🙂

katren
15. júl 2013

@irriss ja si to kvoli tebe aj na celo nalepim 😉 😀 😀

irriss
autor
15. júl 2013

@katren
Ja si prijdu diky svym detem v metru doslova jak maniak....moje deti mne uz odhani od vsech kocarku,..uz se nesmim ptat..stydi se za maminku ☹ , jsem jak detektiv Colombo...
😅

sissy27
15. júl 2013

@irriss no ja veru niektoré by som opoznať radšej nechcela 😀 😀 😀
ale až sa raz vydám na cestu do IT, tak ťa budem informovať a keby sa dalo, tak piknik na pláži aj s dievčatami by som si cenila 😉

irriss
autor
15. júl 2013

@sissy27
na nasi plazi by se Ti to nelibilo..kdyz projizdi okolo nas auto s CZ nebo SK znackou..jedne kvuli poznani prirody nebo se projit po mistech, kde se vdavaji a zeni VIP 😉

p.s. Tebe urcite poznam na prvni pohled.., Princezno Sissy 😉

irriss
autor
15. júl 2013

@admin @martinjasen

Ahoj Martine...zkuste neco vymyslet 😉 🙂 , nebylo by spatne vytvorit timto zpusobem z prodeje "drobnosti" se symbolem MK napr. FOND pro maminky v nouzi (priklad)

hradnapani
15. júl 2013

@irriss ale inak logo s hupacim konikom je celkom zakerne (hmmm, co tym chcel vlastne autor povedat? 😕 - ale niekedy aj vystizne 😉 ... lebo mat iq hupacieho konika a mat to este aj priznane, tak neviem neviem 😀

sissy27
15. júl 2013

@irriss nejde ani tak o tú pláž, ale o spoločnosť 😉 môžeme sedieť aj na zemi pod stromom, ja sa prispôsobím 😉

irriss
autor
15. júl 2013

@hradnapani 😀 😀 😀 😀 😀 😀 presne vyliceni situace... 😵
Hrada pani se nezapre 😀 😀 .."sikovne a inteligentne zakerna na kadem miste" 😀 😀

strihalka
15. júl 2013

@irriss tento napad tu uz bol...uz aj amdini propagovali, ze spendlik s morym slonem....nikdo se toho neujal....
@martinjasen ci se mi to jen zdalo? 🙂

irriss
autor
15. júl 2013

@sissy27
Ver tomu, ze jsem "pod stromem" velmi plachy clovek, stydlivy a nemluvny... 😎..ale verim, ze (my dve)se jednou urcite setkame..

irriss
autor
15. júl 2013

@strihalka
Vim, ze se o tom obcas nekdo zmini, ale nepostrehla jsem zadnou vetsi propagacni snahu to dotahnout do konce...

Myslim si, ze neni treba stovky palcu, aby se neco "nabidlo a zapatentovalo"..staci mala snaha s velkym a dobrym umyslem pro dobrou vec a rozjede se "to" samo..
ale cekat, aby souhlasili vsichni a najednou jako pri domovni schuzi je uuuplne zbytecne...

@martinjsen Hlasim se o prvnich 10 spendliku se symbolem MK ale ne s chobotem..to radeji ocas... 😉

strihalka
15. júl 2013

@irriss no tusim to propagovali primo admini, ne nejaka maminka...

irriss
autor
15. júl 2013

@strihalka
chapu..ale nejde o to, jestli se to UZ propagovalo ..uz jsem to i ja pred lety pri mem prichodu sem "konikovsky nakopla"..ale dulezite je to, ze NIC neni..a nemalo lidi si preje, aby BYLO 😉

strihalka
15. júl 2013

@irriss tak pokud vis ze mas takovou podporu, a tolko liku na tuto vec taks mele do toh, zaloz si spendlikaren, udelaj z fimo hmoty modre slony a sup s tim na bazar😀

ikke
15. júl 2013

cervena snurka s priveskom modreho hupacieho kona
dobre s nami, zle od nas... 😀

irriss
autor
15. júl 2013

@strihalka
sakra..porad si nerozumime..co s tim ma co spolecneho POCET LIKU a SLONI??

p.s. ☹

martinjasen
15. júl 2013

@irriss
@strihalka Myslim, ze uz su v tlaci nalepky s logom modreho konika.

O spendliku s Modrym slonom nic neviem 🙂

irriss
autor
15. júl 2013

@martinjasen
Ahoj Martinej!!Dekuju za odpoved!!
Nalepky s logem mne tesi, ale nemam ho kam nalepit....auto nemam a kocarek uz take ne..na cele nebo na tasce mi asi drzet nebude ☹ ( mysleno v dobrem!!).. 🙂

Varianta nejake broze by casem pripadala v uvahu?? 😉

ps. Uz jsem se lekla, ze Konik bude mit misto ocasu chobot..to uz by tu bylo sakra HARD 😀

strihalka
15. júl 2013

@irriss nemalo lidi si preje, aby BYLO....vsak toto si napsala ty, ne?
@martinjasen
@irriss tusim ze v minulosti se resilo na kocik alebo nekam na viditelne misto neco kde ukazovat za maminka nastevuje modry konik.....
Ty sama si hore v uvou psala spendlik s logem?a logo je co?modra sliepka?🙂prot jsme rekla ze slon na spendliku.

strihalka
15. júl 2013

@irriss
@martinjasen jeziiiis ted to ctu😀 toi kde se mi tam vzal slon 😀 pardoooooon😀

martinjasen
15. júl 2013

@irriss mozno bude aj oblecenie s logom, alebo motivom Modreho konika. Je to v pripravnej faze.

irriss
autor
15. júl 2013

@strihalka strihalka strihalka..jen kroutim hlavou...nevim, ktera bije, nechapu TE...
o co Ti jde??
ANO..dost lidi si preje rozpoznat "maniaka/uzivatele MK"..POCET NENI dulezity..
Ja nesbiram like, neni to smerodatne pro ziskani a vyreseni danych situaci.....vime vsichni, jakym zpusobem jsou like distribuovany...co je podnetem... 😉 🤐
Rozepisovat se nebudu, je to mimo Tema a nechci si kazit PRAZDNINY 😉

Hledej podstatu veci v dobre veci.....nepremyslej o tom, kdo,kdy a kolik a proc.. 😉
Mej se krasne..

irriss
autor
15. júl 2013
hradnapani
15. júl 2013

@irriss ty stydlivka! 😉 😀 ale rada by som ta pod nejakym tym stromom spoznala 😉
haha, ale inak akoby si o mne pisala... tiez som v zasade plachy tvor 😎 😀

strihalka
15. júl 2013

@irriss uz chapem slova inych mamicek....spon jsem si udelala obrazek...
mas pravdu toto je do temy...

martinjasen
15. júl 2013

@irriss Nie, tato iniciativa sa nepodarila. Niekto vo firme uz vybera oblecenie, este navrhy a bude sa to predavat. Mozno budu aj ine doplnky. Zatial vsak neviem termin, kedy sa to spusti, nie je to v mojej rezii.

irriss
autor
15. júl 2013

@strihalka zbytecne se snazis....myslim, ze ja uz davno vim, co si o mne myslis..nevim, proc se snazis tuto Temu zkreditovat...nemam palce, abych Te presvedcovala...mam SRDCE..ale ten, ko vidi jako smerodnatne palce, srdce nevidi..a srdci nerozumi...
nejdu s davem, ale vetsinou PRO DAV..(pro dobrou vec, ne pro sebe...)

irriss
autor
15. júl 2013

@martinjasen
Martine, jen pro ilustraci... kdyz jsem doma v Italii, urcite bych uvitala nalepku na aute, ktere stoji v nasi blizkosti ,..nechala bych za steracem pozvanku na kafe.. 😉 na pokec..
ale kdyz jsem tu v Praze..mam nutkani se zastavit u kazdeho kocarku a na hristi a poznat nekoho osobne..prijde mi, ze tady v CZ nebo SK je to snadnejsi....ale zaroven VELMI tezke... 😉 proto tu broz.....preci jen auto zastavovat nebudu..ale maminku s necim viditelnym bych poznala hned...
Nejde o to poznat nekoho a "bit se o nej"..ale z virtualniho sveta udelat svet o neco "blizsi"...Vsak se nemusime "hned pomilovatr".. 😀 😉

strihalka
15. júl 2013

@irriss jak muzes vedet?😀 v zivote jsme k tobe nic nepsala...., nemeli sme spolecnou rec.....nevim na co si ted hrajes...jak jsme rekla, je to od temy, tudiz to neminim dal resit a dohadovat se o tom kdo ma a nema srdce...totojsou silne slova

Strana
z2