Jak snadno rozpoznat "koníkovského maniaka" na ulici?
Ahoj Martine...zkuste neco vymyslet 😉 🙂 , nebylo by spatne vytvorit timto zpusobem z prodeje "drobnosti" se symbolem MK napr. FOND pro maminky v nouzi (priklad)
@irriss ale inak logo s hupacim konikom je celkom zakerne (hmmm, co tym chcel vlastne autor povedat? 😕 - ale niekedy aj vystizne 😉 ... lebo mat iq hupacieho konika a mat to este aj priznane, tak neviem neviem 😀
@hradnapani 😀 😀 😀 😀 😀 😀 presne vyliceni situace... 😵
Hrada pani se nezapre 😀 😀 .."sikovne a inteligentne zakerna na kadem miste" 😀 😀
@irriss tento napad tu uz bol...uz aj amdini propagovali, ze spendlik s morym slonem....nikdo se toho neujal....
@martinjasen ci se mi to jen zdalo? 🙂
@strihalka
Vim, ze se o tom obcas nekdo zmini, ale nepostrehla jsem zadnou vetsi propagacni snahu to dotahnout do konce...
Myslim si, ze neni treba stovky palcu, aby se neco "nabidlo a zapatentovalo"..staci mala snaha s velkym a dobrym umyslem pro dobrou vec a rozjede se "to" samo..
ale cekat, aby souhlasili vsichni a najednou jako pri domovni schuzi je uuuplne zbytecne...
@martinjsen Hlasim se o prvnich 10 spendliku se symbolem MK ale ne s chobotem..to radeji ocas... 😉
@martinjasen
Ahoj Martinej!!Dekuju za odpoved!!
Nalepky s logem mne tesi, ale nemam ho kam nalepit....auto nemam a kocarek uz take ne..na cele nebo na tasce mi asi drzet nebude ☹ ( mysleno v dobrem!!).. 🙂
Varianta nejake broze by casem pripadala v uvahu?? 😉
ps. Uz jsem se lekla, ze Konik bude mit misto ocasu chobot..to uz by tu bylo sakra HARD 😀
@irriss nemalo lidi si preje, aby BYLO....vsak toto si napsala ty, ne?
@martinjasen
@irriss tusim ze v minulosti se resilo na kocik alebo nekam na viditelne misto neco kde ukazovat za maminka nastevuje modry konik.....
Ty sama si hore v uvou psala spendlik s logem?a logo je co?modra sliepka?🙂prot jsme rekla ze slon na spendliku.
@irriss
@martinjasen jeziiiis ted to ctu😀 toi kde se mi tam vzal slon 😀 pardoooooon😀
@irriss mozno bude aj oblecenie s logom, alebo motivom Modreho konika. Je to v pripravnej faze.
@strihalka strihalka strihalka..jen kroutim hlavou...nevim, ktera bije, nechapu TE...
o co Ti jde??
ANO..dost lidi si preje rozpoznat "maniaka/uzivatele MK"..POCET NENI dulezity..
Ja nesbiram like, neni to smerodatne pro ziskani a vyreseni danych situaci.....vime vsichni, jakym zpusobem jsou like distribuovany...co je podnetem... 😉 🤐
Rozepisovat se nebudu, je to mimo Tema a nechci si kazit PRAZDNINY 😉
Hledej podstatu veci v dobre veci.....nepremyslej o tom, kdo,kdy a kolik a proc.. 😉
Mej se krasne..
@martinjasen
Mas na mysli toto??
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
@irriss ty stydlivka! 😉 😀 ale rada by som ta pod nejakym tym stromom spoznala 😉
haha, ale inak akoby si o mne pisala... tiez som v zasade plachy tvor 😎 😀
@irriss Nie, tato iniciativa sa nepodarila. Niekto vo firme uz vybera oblecenie, este navrhy a bude sa to predavat. Mozno budu aj ine doplnky. Zatial vsak neviem termin, kedy sa to spusti, nie je to v mojej rezii.
@strihalka zbytecne se snazis....myslim, ze ja uz davno vim, co si o mne myslis..nevim, proc se snazis tuto Temu zkreditovat...nemam palce, abych Te presvedcovala...mam SRDCE..ale ten, ko vidi jako smerodnatne palce, srdce nevidi..a srdci nerozumi...
nejdu s davem, ale vetsinou PRO DAV..(pro dobrou vec, ne pro sebe...)
@martinjasen
Martine, jen pro ilustraci... kdyz jsem doma v Italii, urcite bych uvitala nalepku na aute, ktere stoji v nasi blizkosti ,..nechala bych za steracem pozvanku na kafe.. 😉 na pokec..
ale kdyz jsem tu v Praze..mam nutkani se zastavit u kazdeho kocarku a na hristi a poznat nekoho osobne..prijde mi, ze tady v CZ nebo SK je to snadnejsi....ale zaroven VELMI tezke... 😉 proto tu broz.....preci jen auto zastavovat nebudu..ale maminku s necim viditelnym bych poznala hned...
Nejde o to poznat nekoho a "bit se o nej"..ale z virtualniho sveta udelat svet o neco "blizsi"...Vsak se nemusime "hned pomilovatr".. 😀 😉

Nálepka na auto? 🙂 Niečo na kočík? 🙂