icon

Janúrčatá 2007. Pridajte sa

vavka33
25. apr 2008

Otvaram novu temu na ziadost adminky Zuz 11 😀
Sup sem vsetci a vsetky 😉

andrea.m
17. jan 2009

basado v marci. povedali že je veľmi bystrý

andrea.m
17. jan 2009

no vidím že dnes som tu sama opustená ☹

paska
17. jan 2009

to vieš andy teraz mam na robote ine veci 😀

andrea.m
17. jan 2009

ja mať tvoje starosti a prezidentov plat tal som frajerka 😀

andrea.m
17. jan 2009

tak som napiekla tortuše a teraz čakám kedy deťuše pospia

andrea.m
18. jan 2009

lenadkinej lucke všetko najlepšie k narodeninkám 😀

paska
18. jan 2009

všetko najlepšie malej Tami k narodkám nech poslucha mamču 😉 🙂

paska
18. jan 2009

a všetko najlepšie velkej Lucke k narodkám 🙂 😀

zuzu13
18. jan 2009

ahojte, aj ja sa pripajam ku gratulaciam...vsetko naj...oslavencom 😉

zgurkaa
18. jan 2009

Andy, Tamarke vsetko najlepsie k dvom rockom. 🙂

basado
18. jan 2009

tak isto sa pridavame ku gratulacii. všetko naj..... 😵

zuzu13
18. jan 2009

fiha...6 prispevkov za den...no zacinate byt ako v parlamente 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

radoslava
18. jan 2009

Tami vsetko naj naj najlepsie k narodeninam, vela zdravička a lásky a hlavne vela dobrych kamaratov.
Lucinke tiež slniečku vsetko najlepšie nech sa jej splnia všetky krásne detske sny a hlavne zdravičko želam

paska
18. jan 2009

zuzu 😀

andrea.m
19. jan 2009

ránečko 😉

andrea.m
19. jan 2009

tak Tami dnes vstala hore riťou a už sa aj uložila spať. tipujem že púospí dve hodky maximálne a potom do večera nič 😠 to zase bude deň.

andrea.m
19. jan 2009

to si tu akože budem písať sama alebo čo? 😠 ja mám službu v nedeľu ak ste náhodou zabudli

basado
19. jan 2009

aka bola oslava?
😵

lenadka
19. jan 2009

dakujem baby, pridam aj fotkyyy tej mojej velkej kozy 😀

vsrtko najlepsie Tamarke, nech je mudra po mamine a poslusna po tatikovi 😀 😀 😀 😀

lenadka
19. jan 2009

nedaju sa mi pridavat fotky?????? aj vam? 😕

petusko
19. jan 2009

Ahojte baby 🙂

Kočkám Tamarke a Lucke všetko najlepšie 😵 😵 😵

Ja sa tu len tak sem-tam pomotkám, lebo teraz skoro stále ležím, tvrdne mi pupok 🙄 Ešte aspoň mesiac vraj musím ležať 🙄 No ale aspoň, že nemusím byť v nemocnici, doma je doma.

zuzu13
19. jan 2009

jej, petusko...tak len oddychuj...aj ked sa to pri malom asi neda...davas si magnezium na tvrdnutie???alebo vlasske orechy...len pekne vydrz 😉

andrea.m
19. jan 2009

lenadka že múdra 😀 dakujem za vyznamenanie 😉

peti len pekne ležkaj a oddychuj. držím palce aby všetko dobre dopadlo.

basado dobra bola oslava 😝

lenadka
20. jan 2009

andy nedalo mi prispevok kde som pisala o fotkach v albume-vcera som snorila-super fotky-copiky su na spapanie a ta foto kde spi s prelozenymi nozickami 😀 😀 😀 😀 expertka a ta kopa hraciek-budes musiet nafuknut detsku izbu 😉 😀

lenadka
20. jan 2009

petusko, veru len davaj pozor na to male chlapetko aj ked Petko ti asi dava zabrat co?

andrea.m
20. jan 2009

lenadka detskú budeme nafukovať v lete. teraz máme v najväčšej izbe spálňu kde spíme všetci štyria a v najmenšej detsku lebo tam sa len hraju. v lete to plánujeme prehodiť. my sme s tami pozerali vaše fotky dnes a tamarke sa lucka veľmi páčila. stále na ňu ukazovala "piňena,piňena" akože pricezna 🙂

maryn
20. jan 2009

ahojte januarovky 🙂
vsetkym januarcatkam prajem vsetko najlepsie k 2 rockom, ci uz tym co uspesne oslavovali alebo sa len chystaju, veeeela zdravicky a lasky 😵

petusko drzkaj sa 😉 bude dobre 😵 aj my sme tvrdli ale uz to preslo a tiez v 28, 29 tt

lenadka
20. jan 2009

maryn ahoooj rada ta tu vidim, no co Viky je uz v starych kolajach? 😕

andrea.m
20. jan 2009

sebastiánkovi (basado) všetko najlepšie k dnešným meninkám 🙂

petusko
20. jan 2009

ahojte kočky 🙂
všetkým vďaka za podporu 🙂
ja ležím celý deň do tej tretej, kým Peťko nevstane, dovtedy je s ním manžel, poobede sa trochu rozhýbem, lebo zhnijem načisto😅
Petík je inak teraz veľmi zlatý, cíti, že sa "niečo" deje, ja aj pri ňom ležím v detskej a on sa pekne hrá, takže sa dá.
už pár dní spáva sám vo svojej izbe na veľkej posteli, pomaly ho pripravujeme na príchod bračeka🙂
ale mne je dlhooooooooo 😨 ešte aj posteľ mám podloženú, takže poloha taká, že dovi-dopo 😝 už ma bolí chrbát 😝
beriem magnezium, našťastie zaberá, tvrdnutie ustupuje, no ale keď pán študovaný kázal ležať, tak sa snažím poslúchať 😖
zuzu orechy??? som nepočula, že sú na to dobré, ale skúsim, aj keď potom ma tak bolí jazyk, že ani rozprávať nemôžem 😅 čo teraz ani tak nevadí, keď sa nemám veľmi s kým 😀 nikam nechodím, ešteže vonku je také otras počasie, že ma to veľmi nemusí mrzieť 😅