icon

Janúrčatá 2007. Pridajte sa

vavka33
25. apr 2008

Otvaram novu temu na ziadost adminky Zuz 11 😀
Sup sem vsetci a vsetky 😉

basado
20. jan 2009

Andrea.m dakujeme.v sobotu mame oslavu, lebo v piatok ma sebastian narodky 😵 zajtra idem robit tortu. tento mesiac mam toho akosi vela. už som robila krsnatku babikovu tortu 😉
petusko. vela sili, magnezium je velmi dobre, ja som ho tak isto brala, aj mi pomohol 😉 drž sa 😉

petusko
20. jan 2009

basado ďakujem a drobcovi všetko naj 😵

maryn, aj ty sa drž, už to máme za "pár" 😅 ja mám inak tiež predpoklad na marcovčiatko, aj včera dr. vravel, že už som 30tt 😕 tak ktovie... 😅

andrea.m
20. jan 2009

tak aj k narodkám mu blahoželám

basado
20. jan 2009

dakujeme 😵 😵 😵

radoslava
20. jan 2009

caute babulky
Petuško zlatičko vydrž moje, tie hlavy študovane snad niečo vedia ked ti kazali ležat 😀
A tešim sa že uz trvdnutie ustupuje a Petik urcite niečo tuši a ozaj hladka a bozkava ti bruško alebo si mysli ze len vela papkas a tak si pribrala 😀 😀 😀

lenadka
21. jan 2009

cafte, radka co nemozes spat? 😕 😅

andrea.m
21. jan 2009

tak vidíš leni. ostali sme tu len mi vde. 😀

basado
21. jan 2009

čaute. ta na nas sa lepí choroba. maly začína pokašliavat. dufam že z toho nič nebude ☹

radoslava
21. jan 2009

Cafte ale to ma konečne pustil manzel k PC az takto v noci. 😀 😀 😀

radoslava
21. jan 2009

U nas prši ako z krhle hrozne počasie radsej keby bolo po kolena snehu.
Keby ma tak počula Paska 😀 😀

paska
21. jan 2009

radka 😀
akurat dneska som hovorila že jaka parada ked vidim zelenu travu 😀 len nech prší

andrea.m
21. jan 2009

no ja osobne radšej dva metre snehu ako takú čľapanicu 😠 brrrr neznášam to

radoslava
21. jan 2009

Paska 😀 😀 😀
Len ja pridem o križe. Lebo ked prši tak tu moju 13 kilovu žabu nosim na rukach lebo dazdnik ma dolamany a novy dostane v piatok a pršiplast na zimnu bundu nenavlečem. A kočik 😀 😀 😀

andrea.m
21. jan 2009

radka ja ked prší snažím sa sedieť doma. ináč by som dopadla presne jak ty.

paska
21. jan 2009

ja si deti narvem do auta a je to vybavene 😀 nech si prší len nech nekydá

tonicka
21. jan 2009

Ahojte kočky. Oslavencom dodatočne všetko najlepsie, vela zdravicka a hraciek, a nech vas trosku posluchaju 😵 😵 😵

andrea.m
22. jan 2009

ránko 🙂

paska
22. jan 2009

aj tebe andy 😉

andrea.m
22. jan 2009

tak ja už po raňajkách a dávam kafe. kto sa pridá.

lenadka
22. jan 2009

ja uz chlipkám a zbastila som aj 2 zákusky-na to ze ja nelubim taketo boli super 😝 😀 🤐

radoslava
22. jan 2009

Dobre ranko pridavam sa tie chlipem kavičku. A večer budem piect 😀

radoslava
22. jan 2009

Leni akurat dnes v telerane inak pozerame kazde rano kusok kym sabinka nezacne pistat ze chce Lalu
a vraj je dnes detoxikačny či aky den no proste voda dzus a nič nejest 😀
A ty takto zakuskujes 😀
Ale ked chutili tak je to v poriadku 😉

lenadka
22. jan 2009

nuz co narobim 😀 mame poslat plan ozdravenia vyzivy obyvatelstva do BA-taku dalsiu papierovu kravinu-neviem ako to my mozeme ovplyvnit ako sa budu ludia stravovat, ked si chce niekto dat klobasu, tak si ju da a v restikach predsa nenariadim-nebudete smazit rezne, ani hranolky, len same salaty a zdravu stravu budete podavat a cestou zavriem vsetky fast foody s langosami a hamburgetmi 😀 😀 😀 😀 akoze fakt uz nadriadeny nevedia co robit ci co 🙄
tym som chela povedat ze ten plan bojkotujem 😀 😀 😀

andrea.m
22. jan 2009

to čo zase porobili s tými pasmi 😠 hrozne to vyzerá

andrea.m
22. jan 2009

no už je to v normále. som tam mala všetko veľkými písmenami.

lenadka
22. jan 2009

caf andy, nejako blbne ten kon v poslednej dobe 😅 😕

andrea.m
22. jan 2009

šak nadrbu tu plno reklám a potom že preťažený server

basado
22. jan 2009

dobry den. tak my už spinkame, teda maly spinka 😀 boli sme chvíločku vonku kym nepršalo, lebo sa mi vidí že zase asi bude 😠 napapali sme sa, verila som čínu. a vy babulky čo ste varili? ja už neviem ani čo by som varila 😅

andrea.m
22. jan 2009

ja som včera stroganov a mali sme aj na dnes. čo budem variť zajtra netuším. celý deň sme boli doma, lebo pršalo. ale filipko nechodi do škôlky tak sa mi aspoň s tami vyhraju, ináč by to bolo o život.

radoslava
22. jan 2009

Ahojte babulky , my sme boli za kamaratkou. A boli sme aj v jednom nakupnom centre a prvy krat som u Sabinky zažila čo je to hadzanie sa o zem. Ale poviem vam to bolo strašne cely obchod na mna pozeral ona jačala a hadzala sa o zem lebo chcela taku tašku. Mimochodom velmi peknu lenze ona chcela dve. Nakoniec sa zlutovali aj predavačky dali jej cukriky odo mna by v tej chvili asi ani nezobrala.
Tašku sme inak kupili a druhu dala jednej tete čo ju chcela pre take dievčatko ako je Sabinka 😀
A ta mila teta ma ukludnila ze take niečo ma tiež doma, myslela tym Sabu 😀 😀 😀