Jasnovidka Izabella Csabaiová
ahojte,ma niekto skusenosti s jasnovidkou Izabellou Csabaiovou ?alebo aspon kontakt ?
Všetko ostatné o pani Izabelle Csabaiovaj najdete na www.facebook.sk, keď zadáte meno Izabella Csabaiová (Izabella sa píše s dvomi l , i slovensky i maďarsky
Prosím o kontakt na dobrú a overenú vešticu z okolia Martina . Je to dosť súrne.
Ďakujem.
@sisi1988710 Môžem poprosiť aj ja kontakt na Izabelu?Dakujem pekne🙂
ahojte, máte ten kontakt?
pani, alebo slečna diana898, oznámim pani Isabellke, že tu na verejnom fóre píšete jej t.č. iste sa vám poďakuje. Ja som sa jej pýtala či ho sem smiem dať, ona odmietla. Pýtali ste sa jej či s tým súhlasí?
Nič v zlom, ale ak by chcela oznámiť svoj mobil sem, tak ho sem dá. Prečo teda nedáte sem svoj mobil a nedohodnete stretnutie na čísle k Isabelle?
pralinka, soulka ked si pozriete príspevky dozadu, je tam uvedený kontakt
@ducharina Dakujem velmi pekne.Ja som si cislo uz zistila od kamosky,co zije v NZ,avsak bola som upozornena,ze je jedno,ci niekto cislo ma alebo nema,jednoducho sa clovek nedovola.Viackrat to uz skusat nejdem,pretoze bud ponukam nejaku sluzbu alebo ju neponukam a ak ponukam nech su jasne informacie,v akom case je vhodne ju volat,pripadne odpisat,ze ma vela klientov,...skratka aspon nejako komunikovat,inak sa mi takyto pristup zda byt,slusne povedane,nepochopitelny🙂
Ahoj soulka, prepáč nechcem sa nejako dohadovať, ale mala som dojem, že ty hľadáš kontakt na ňu, preto som ti písala, že sa dá nájsť v skorších príspevkoch. Ale nedá mi aby som ti nenapísala, že ja neviem o tom, že by ona nejakú službu ponúkala. Viem, že má starých klientov, a rozširovať to nedokáže, lebo sa to nedá, to by nemohla ani spať.Ona je veľmi slušný a skromný človek, mám ju veľmi rada. Určite by sa ti ozvala, keby stíhala. Nemá nikoho, kto by jej reguloval čas a písal objednávky. Veľa šťastia.
@ducharina Dakujem za odpoved,ale vidim,ze sme sa neporozumeli.Kontakt som zhanala asi tusim pred mesiacom a medzicasom som ho uz zohnala. Samozrejme,dakujem pekne za odpoved a informaciu,ze je mozne najst si jej cislo v chronologii starsich sprav.Nepisala som nic negativne na osobu p. Izabely,nakolko ju nepoznam,takze pokojne môze byt mila,slusna a skromna..Môj nazor sa tyka jej nejasneho postoja voci tomu,ci poskytuje vestenie alebo nie.Kedze mate prehlad v starsich spravach,tak ste si iste precitali skusenosti zakazniciek,ktore odporucali stat pred vchodom p.Izabely a cakat,ci ju vystihnu a poprosit ju,ci ich zoberie.Toto nie je profesionalny pristup a bud poskytujem vestenie alebo nie a potom nenecham ludi cakat vedla cinziaka.Pisem len,ze by jej postoj mal byt jasnejsi a vyhranenejsi. Su aj ini vestci,o ktorych sa jasne vie,ci vestia,ak ano,da sa k nim objednat alebo zodvihnu telefon a slusne sa ospravedlnia,ze to nie je mozne.Aj p.Izabelka by to mohla ponat profesionalne a povedat aspon NIE,dakujem. nie je predsa mozne,aby niekto cestoval stovky km,cakal vedla jej vchodu v neistote,ci ho zoberie,ci nie...To je vsetko,myslim,ze kazdy môze mat nato svoj vlastny nazor🙂Pekny vecer.)
@andulkaada posledna adresa bola gabora beethlena 28 NZ len neviem či tam ešte byva
@scrolanka V prvom rade sa skús vžiť do jej situácie. Nemať súkromie celý život? To je to čo je neúnosné. Ale keď môže, tak pomôže. A presne, komu je súdené sa k nej dostať, ten sa tam aj dostane. Ale to celý život je o tom. A ja by som aj 500km cestovala za ňou a nie každý deň, ale našla by som si ubytovanie lacné do 10eur a skúsila ďalší deň znova, ale ako hovorím radšej cez víkend. Je to otázka priorít. Ak ti to zmení život, urob pre to všetko. Aj nemožné. Ja ešte neviem, či mala pravdu, keď mi predpovedala, ale vždy verím a už sa blíži to obdobie, dúfam, že sa jej slová naplnia.
@soulka Toto nie je platená služba. Vykonáva to bezplatne a vo svojom voľnom čase. Pomáha ľuďom a takisto keby ste vy dali euro bezdomovcovi tak ho nedáte aj dvadsiatim ďalším čo stretnete v ten deň, lebo to jednoducho finančne nebudete zvládať. Môžeme byť radi, že aspoň toľko času zo svojho života nám venuje. Nikoho čas si nemôžete vynucovať. Nemôžete ju porovnávať so pseudoveštcami, ktorí pýtajú za to peniaze. Ľudia majú veľmi málo pochopenia pre druhých a to je veľká chyba.
@minie88 Nikto tu nepisal,zeby si chcel narokovat na cas pani Izabelly a este aj bezplatne.Je fajn nereagovat prehnane fanaticky.Priklady o bezdomovcovi alebo vynucovani casu su absolutne scestne,neviem pochopit,ako Vam taketo vagne argumenty napadli,ale Vas nazor respektujem a zelam Vam pekny vecer🙂
ahoj soulka, chodievam sem zriedka, pár krát som reagovala, jedna z mojich reakcií bola smerom k vám( k tebe). Patrím k ľuďom, ktorí majú to šťastie, že pani Isabellku poznajú osobne. Nemám právo opisovať jej život a ani uvádzať veci , ktoré sa týkajú jej súkromia. Viem však jedno, že stáva sa, keď nereaguje ani na ľudí, ktorým dala svoje utajené číslo. Ona však nikdy neponúkala svoje služby jasnovidecké, tak nechápem ako ju niekto môže podľa toho posudzovať, že sa nespráva korektne.Iné by samozrejme bolo, keby ponúkala svoje služby a potom by tých ľudí nevzala , alebo nevysvetlila prečo ich nemôže vziať. Človek ktorý prejde 500 km a potom čaká pred domov skúša šťastie sám od seba. Podľa mňa je to len a len jeho rozhodnutie či to riskne bez predchádzajúcej dohody. Ale v prípade, že ho nevezme, nikto jej to nemôže zazlievať.
Má neskutočné schopnosti, nepochopiteľné veci vidí, vie dopredu. Ale nedokáže sa koncentrovať na jednu otázku, lebo náš život vidí v globále, v kocke.
Kto si prečítal jej knihu, vie, že prišla o svojich najbližších, ktorých milovala manžel, syn...Väčšina ľudí jej nezaplatí nič aj keď ona sa im venuje celé hodiny. Snaží sa pomôcť tým, ktorí to skutočne potrebujú. Viem, že píše ďalšiu knihu, zaplatila za "nejaké prípravy" avšak ten človek medzičasom zomrel. Vie pomôcť , vystríhať pred nebezpečenstvom, nájsť nezvestné osoby, ale nevie pomôcť sebe.
Pretože nesie svoju karmu, tak, ako každý jeden z nás.
@ducharina Dakujem Vam velmi pekne za Vasu odpoved,aj ze ste to mne a aj inym,co ju zhanaju/zhanali takto slusne a distingvovane vysvetlili.Ano,o tragickych skutocnostiach z jej zivota viem,aj ked som jej knihu necitala.Videla som s nou video,ktore je pristupne na internete,je to zaiste vynimocna bytost.Este raz dakujem za Vasu reakciu a odpoved.
ja mam tiez skusenost s pani izabelou.Velmi prijemna pani. Ale bohuzial u mna jej nic nevyslo.
@cocogogo takze jej jasnovidecke schopnosti asi nestoja zavela, ci? Alebo urcite dni ma "vypadok"?
@worker_falcon Neviem netrufnem si povedat. Mne nepomohla ale ani neuskodila. Velmi dobre sa s nou ale rozpravalo. Vlastne aj moja sestra bola so mnou u nej a ani jej nic nevyslo. Ale ma u mna akysi respekt ze si netrufnem povedat nic zle na nu.
V com by som jej dala velke minus je ze ma poslala na romanom kumanom ze spolu spolupracuju a ten cigan je cisty sarlatan.
ahojte,potrebovala by som aj ja pomoc od pani Izabeli.Rada by som sa k nej objednala,budte taký dobrý ak niekto viete číslo alebo kontakt ako sa s nou skontaktovať prosím pošlite mi na mail katka.krajcova@azet.sk moc krát Vám ďakujem
@zemepan ahoj prosim ta mas cislo na pani Izebelu jasnovitku mam strasne problemi a potrebujem sa snou s pojit prosim pomozes mi
Prosim vas poslite mi cislo na pani izabelu na moj imejl meliskaLM230@azet.sk
Dobry den. Tiez by som poprosila kontakt na oani Izabelu 🙂 dakujem krasne
Ja som bola 2x, bohužiaľ mi nič nevyšlo... veštila mi typu: kedy budem mať titul? Keď pôjdete na vysokú školu. Som z toho nešťastná, lebo nikoho neviem nájsť kto by mi povedal niečo uspokojivé v tomto období. Mala som jednu numerologičku, tá mi dala detailný výklad, ale všetko, každé slovo mi vyšlo a to som ani len netušila v tom čase, že sa to raz môže stať. Ibaže už nerobí výklady, nevenuje sa tomu. Ak by niekto mal niečo overené, dajte tip. Ja mám toho pochodeného viac, preto už len naozaj k najlepšiemu chcem ísť.
@hanama1 jedna vestkyna v Leviciach co som u nej bola, bohuzial si uz nepamatam meno u nej sa mi vsetko splnilo.Aj ked ked mi vestila som si myslela ze dalsia len
co tapa. Platila som u nej vela 50 euro, ale keby ju najdem tak k nej by som este isla. Len naozaj skoda ze si nepamatam jej meno. Viem len ze byvala v bytovke niekde v oblasti pri tescu.

diana898 , vám by sa páčilo, keby niekto vycapil verejne vašu adresu s t.č. na internet? spýtali ste sa jej či s tým súhlasí pani Isabellka? Myslíte že ona tie otázky nevidí? opakujem, kto sa k nej má dostať, dostane sa , nejaká " náhoda" to iste zariadi