icon

Je balenie zásielok z lekárne diskrétne?

4. apr 2025

Ahojte. Keď si objednám cez internetový obchod nejaké veci a dám si to prevziať v lekárni bude vidieť čo som si objednala či je to diskrétne zabalené ? Dakujem

lukbe
4. apr 2025

Ak to nie je len rezervacia, ale objednávka, býva to zabalené.

autor
4. apr 2025

@lukbe a ak rezervácia tak to býva ako ?

autor
4. apr 2025

@lukbe nechápem moc aký je v tom rozdiel

aaadkaaa
4. apr 2025

Rezervacia znamena,ze ti to chysta lekaren, objednavka je normalne ako ked z hocijakeho eshopu objednavas,v krabici

ladybarbora
4. apr 2025

Bude to zabalene pravdepodobne. Len Alza ma teraz nejaky novy trend,ze prestal v alza boxe balit tovar aspon do papiera (eco/ recyklovaneho) predtym ako to supnu do zapraseneho boxu

lukbe
4. apr 2025

@autorka, už to tam máš vysvetlené, áno, ak je rezervácia cez eshop v lekarni, tak donesú svoj tovar, pri objednávke to posielajú, tak to logicky musia zabaliť.

refly
4. apr 2025

Objednávka je klasicky - v krabici a pricestuje odniekadiaľ. A rezervácia - to dostanú notifikáciu priamo v predajni a lekárnička/ predavačka dá iba danú vec bokom. A keď prídeš, podajú z poličky produkt, taký ako keby si si ho kúpila bez rezervačky. Je to také podobné ako keby si im v predajni povedala "prosím, toto mi odložte, ja sa preto za 15 min vrátim".
Môžete sa jednoducho opýtať v eshope, že či je možnosť diskrétneho obalu.

rozculena
4. apr 2025

myslíš dr.Max? Keď si objednáš,tak to je zabalené.Keď to zaplatíš vopred,tak ti to len podajú.
Rezervovať sa dajú len lieky,čo sú na recept,aspoň si myslím,lebo ja som teda na rezerváciu nič iné nebrala....

kristiii
5. apr 2025

@rozculena rezervovať si môžeš čokoľvek, čo majú aktuálne na predajni. Využívam bežne kalciovy sirup alebo hocijakú blbosť, lebo je to o dosť lacnejšie než bez rezervácie.

rozculena
5. apr 2025

@kristiii je to lacnejšie,lebo je to cez eshop,nie preto,že si to rezervuješ.

kristiii
6. apr 2025

@rozculena nepochopila som o čo ti šlo tvojou odpoveďou, ja som ťa len opravila, že rezervovať si môžeš hocičo, nie len to, čo je na recept 😉

basska_b
6. apr 2025

@ladybarbora Alza ma uplne dostala. Hlavne ze usetria... Objednala som si 4 baliky vložiek a niesla som ich pod pazuchou domov 😄 ale napisali do mailu, ze si mam doniest vlastnu tasku!

heln
6. apr 2025

@ladybarbora
@basska_b ale ved to je super nie? naco zbytocne vsetko balit do dalsich obalov, sackov, krabic, krabice vyplnit niecim.... ja tuto ich snahu neplytvat obalmi a materialom naopak ocenujem.

aandrea9
6. apr 2025

Neviem co máš na mysli pod pojmom internetový obchod. Objednávala som z Benu aj Dr.max s prevzatím v lekárni, tovar bol vždy v igelitovej nepriesvitnej taške.