Je balenie zásielok z lekárne diskrétne?
Ahojte. Keď si objednám cez internetový obchod nejaké veci a dám si to prevziať v lekárni bude vidieť čo som si objednala či je to diskrétne zabalené ? Dakujem
@lukbe a ak rezervácia tak to býva ako ?
@lukbe nechápem moc aký je v tom rozdiel
Rezervacia znamena,ze ti to chysta lekaren, objednavka je normalne ako ked z hocijakeho eshopu objednavas,v krabici
Bude to zabalene pravdepodobne. Len Alza ma teraz nejaky novy trend,ze prestal v alza boxe balit tovar aspon do papiera (eco/ recyklovaneho) predtym ako to supnu do zapraseneho boxu
Objednávka je klasicky - v krabici a pricestuje odniekadiaľ. A rezervácia - to dostanú notifikáciu priamo v predajni a lekárnička/ predavačka dá iba danú vec bokom. A keď prídeš, podajú z poličky produkt, taký ako keby si si ho kúpila bez rezervačky. Je to také podobné ako keby si im v predajni povedala "prosím, toto mi odložte, ja sa preto za 15 min vrátim".
Môžete sa jednoducho opýtať v eshope, že či je možnosť diskrétneho obalu.
myslíš dr.Max? Keď si objednáš,tak to je zabalené.Keď to zaplatíš vopred,tak ti to len podajú.
Rezervovať sa dajú len lieky,čo sú na recept,aspoň si myslím,lebo ja som teda na rezerváciu nič iné nebrala....
@ladybarbora Alza ma uplne dostala. Hlavne ze usetria... Objednala som si 4 baliky vložiek a niesla som ich pod pazuchou domov 😄 ale napisali do mailu, ze si mam doniest vlastnu tasku!
@ladybarbora
@basska_b ale ved to je super nie? naco zbytocne vsetko balit do dalsich obalov, sackov, krabic, krabice vyplnit niecim.... ja tuto ich snahu neplytvat obalmi a materialom naopak ocenujem.
Neviem co máš na mysli pod pojmom internetový obchod. Objednávala som z Benu aj Dr.max s prevzatím v lekárni, tovar bol vždy v igelitovej nepriesvitnej taške.

Ak to nie je len rezervacia, ale objednávka, býva to zabalené.