icon

Je Brigitte Macron muž?

23. sep 2025

Aký nato máte názor? Podľa konspiratorov je Brigite vlastne jej bratom Jeanom Michaelom ,ktorý nebol uz dlho nikým videný, takmer od detstva . Kde ale teda je orava Brigite?

Strana
z6
biba_18
23. sep 2025

omg

gribka1
23. sep 2025

Aj keby, čo koho do toho. Tvoj život v poriadku?

leona45
23. sep 2025

@anonym_autor ano

autor
23. sep 2025
@gribka1

Aj keby, čo koho do toho. Tvoj život v poriadku?

@gribka1
@gribka1 chod diskutovať do témy o menopauze a netroluj mi tu.

klarissa25
23. sep 2025

Ja som toto zahliadla minule ze sa riesi, akoze som ostala prekvapena… ako to ovplyvni teba, tvoj zivot, ci je zena alebo muz?

anonym_353a30
23. sep 2025

@anonym_autor dotýka sa ťa to nejak? Ja by sa radšej zaoberala s vlastnou rodinou

diewcatqoo
23. sep 2025

Ano. A aj vo vnutri placatej zeme je tajna miestnost, kde sa schadzaju najmocnejsi sveta spolu s reptilianmi a maju tam tajne ritualy a orgie, prjcom piju aj krv z malych deti.
Sdyelajte kim to nesmasu!

gribka1
23. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1
@gribka1 chod diskutovať do témy o menopauze a netroluj mi tu.

@anonym_autor 😂 to bola odpoveď? Ináč všetko v poriadku?

anonym_4a6008
23. sep 2025

@anonym_autor to nie sú konšpirácie, ale pravda.

autor
23. sep 2025
@anonym_4a6008

@anonym_autor to nie sú konšpirácie, ale pravda.

@anonym_4a6008 máš o tom viac informácií?

billy_jean
23. sep 2025
@diewcatqoo

Ano. A aj vo vnutri placatej zeme je tajna miestnost, kde sa schadzaju najmocnejsi sveta spolu s reptilianmi a maju tam tajne ritualy a orgie, prjcom piju aj krv z malych deti.
Sdyelajte kim to nesmasu!

@diewcatqoo mne slobodomurári položili doma iliminátovú podlahu. ☺️🤣

anonym_4a6008
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_4a6008 máš o tom viac informácií?

@anonym_autor pozri si Candace Owens - naživo, má o tom videá nazvané Becoming Brigitte.

muzula
23. sep 2025

jj, znama konspiratorka...

anonym_d2718e
Autor odpoveď zmazal
anonym_f214eb
23. sep 2025

tiež som si všimla že sa to rieši, ale za mňa je Brigitte žena. nikdy som nemala pocit žeby to bol muž.

diewcatqoo
23. sep 2025
@billy_jean

@diewcatqoo mne slobodomurári položili doma iliminátovú podlahu. ☺️🤣

@billy_jean a spravili ti pod tu iluminatovu podlahu aj atomovy kryt? Nam hej, ale kolegyna si davala tiez a jej nie, tak teraz sa dovolava az v lozach, ze kde nastala chyba.

anonym_7e8e82
23. sep 2025

Ja som myslela že je jašter 😄😄😄

pe_mi
23. sep 2025

pôsobí podobne ako lady gaga na mňa. Tiež mi prejde po rozume, že boli muži. Ale ako neriešim,aj keby
Niektoré ženy, prirodzene narodené do ženského tela pôsobia, vyzeraju tiež ako chlapi
Len ma to zamrzí za nich, isto sa s poznámkami pasujú celý život

anonym_5d2e19
23. sep 2025

A potom sú ľudia ktorí akosi absolútne nevedia o koho ide 😁

kiwi3
23. sep 2025

tak ich vztah je pomerne zvlastny, ich vec, ale ze je to chlap - sory, autor, ale tomu moze verit len uplny blb.

anonym_4a6008
23. sep 2025

@anonym_autor pozri si toto video dokonca
https://www.youtube.com/shorts/jO3bUd2Q5PY

oliolijanka
23. sep 2025
@klarissa25

Ja som toto zahliadla minule ze sa riesi, akoze som ostala prekvapena… ako to ovplyvni teba, tvoj zivot, ci je zena alebo muz?

@klarissa25 Nezalezi na tom, ci je to muz, zena alebo lietadlo. Zalezi na tom, ci klamu, cize, ci su vydieratelni.

Cisty hoax, ale len pre pochopenie... mozno zbrojarske podniky tlacia niekoho do toho, aby za draho zbrojil a hnal europu do vojny, inak prezradia rodinne tajomstvo.

Mne konkretne na tom nezalezi, ci prezident zije od detstva s o 30 rokov starsou zenou, ktorej brat sa strani spolocnosti, alebo s o 40 rokov starsim muzom, ktory sa prezlieka za zenu a ktoreho mala sestra sa niekam podela.

Ak budem trebars iba riaditelkou zakladnej skoly, ale som muz, tak najprv pride ku mne zopar rodicov a ti ma budu vydierat. Samozrejme ich deti prejdu s cistymi jednickami. O nic nejde. Ale potom pride rodic a povie, ze neprezradi, ze som muz, ale aj ze som dala prejst ziakom, ktori na to nemali a preto mu musim dat 100 tisic z rozpoctu skoly.
Dam mu.
Potom za mnou pride dalsi clovek a povie mi, ze musim kandidovat na starostku a potom mu musim dat z rozpoctu mesta, inak prezradi, ze som muz, ze som dala prejst hlupym detom a ze som spreneverila peniaze skoly.
A raz sa stanem prezidentkou a na internete sa ludia budu natahovat, ci na tom zalezi alebo nezalezi, ci som muz.
No nezalezi a predsa zalezi.

enmery
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_d2718e
Autor odpoveď zmazal
kiki68
23. sep 2025

Neni muz, aj keby, moze to byt kazdemu jedno

anonym_d2718e
Autor odpoveď zmazal
mirokub
Odpoveď bola odstránená
viestta
23. sep 2025
@anonym_d2718e
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d2718e a ten nas laskavy, usmievavy a starostlivy pan co teraz obyva Grassalkovicov palac prezradil svoju identitu?

anonym_d2718e
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6