icon

Je Brigitte Macron muž?

23. sep 2025

Aký nato máte názor? Podľa konspiratorov je Brigite vlastne jej bratom Jeanom Michaelom ,ktorý nebol uz dlho nikým videný, takmer od detstva . Kde ale teda je orava Brigite?

martinka13
23. sep 2025

Aj keby, je mi srdečne jedno, čo, kto a s kým doma robí. Pokiaľ to mňa neovplyvňuje, každému ako vyhovuje.

viestta
23. sep 2025
@anonym_d2718e
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d2718e staci, ze to vies ty. My blbe sa rady nechame poucit

anonym_e6c92f
23. sep 2025

@anonym_autor Macronovci sa idú súdiť kvoli tomuto obvineniu.Tak asi keby bola muž,tak by sa nesúdila a nepredkladala doklady o tom,že je žena

ivanakal
23. sep 2025

Podla mna je to proste velmi skareda zena, bodka.

anonym_a8c698
23. sep 2025
@viestta

@anonym_d2718e a ten nas laskavy, usmievavy a starostlivy pan co teraz obyva Grassalkovicov palac prezradil svoju identitu?

@viestta prezradil, že si strašne frustrovaná a v každej téme musíš vytiahnuť politiku a vládu Slovenska. Bez toho akoby si ani nebola a nelízala nonstop zadky progresívcom.

bielasovicka
23. sep 2025
sticker
anonym_d2718e
Autor odpoveď zmazal
anonym_46c652
23. sep 2025
@anonym_d2718e
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d2718e Francúzov poznám a tiež nie sú bohvieaký super. Ale asi to je len otázka vkusu.

anonym_d2718e
Autor odpoveď zmazal
anonym_f2b552
23. sep 2025

@anonym_autor ani on nebude v poriadku🤣

mateson2004
23. sep 2025

Nie, nemyslím si, že je muž

mateson2004
Autor odpoveď zmazal
anonym_b6cb17
23. sep 2025

Áno, je to trans. Ale keď sa s Macronom zoznámili, on mal 14, a Brigitte 40, takže ešte to zaváňa aj pedofilstvom. Je tam toho veľa tých kontroverzií. Všetci sa teraz smejú z toho že chce dať fotografický dôkaz o tom, že je žena. Pritom každý vie, že plastickými operáciami sa dá všeličo prilepiť a odstrániť, a celkovo je dosť trápne, že sa chce fotiť. Pritom by stačilo obyčajný dna test, ktorý je dôstojnejší ako si fotiť intímne partie, ale to odmieta ... Ja som videla celú investigativnu sériu od Candace Owens, a vypočula si rozhovory s tými francúzskymi novinármi, čo boli umlčaní, a som o tom na milión percent presvedčená, že je to chlap.

yosi
23. sep 2025

@anonym_autor: Vieš čo je na konšpiráciach najzábavnejšie? Že miesto jednoduchého vysvetlenia, že sa účesom snaží zakryť vek musíte vymyslieť celú spleť bláznivých faktov aby to nakoniec dávalo aspoň elementárny zmysel.

anonym_a8c698
23. sep 2025
@anonym_b6cb17

Áno, je to trans. Ale keď sa s Macronom zoznámili, on mal 14, a Brigitte 40, takže ešte to zaváňa aj pedofilstvom. Je tam toho veľa tých kontroverzií. Všetci sa teraz smejú z toho že chce dať fotografický dôkaz o tom, že je žena. Pritom každý vie, že plastickými operáciami sa dá všeličo prilepiť a odstrániť, a celkovo je dosť trápne, že sa chce fotiť. Pritom by stačilo obyčajný dna test, ktorý je dôstojnejší ako si fotiť intímne partie, ale to odmieta ... Ja som videla celú investigativnu sériu od Candace Owens, a vypočula si rozhovory s tými francúzskymi novinármi, čo boli umlčaní, a som o tom na milión percent presvedčená, že je to chlap.

@anonym_b6cb17 presne, aj ja 100% verím tomu, že je to muž Z toho sa už nevykrútia

enmery
23. sep 2025
@anonym_b6cb17

@anonym_b6cb17 Daj dôkazy, že je trans. Už si ich dávno mala zverejniť. Akože jej fanúčik nie som, ale v živote by som si toto nedovolila. Keby SK súdnictvo riešilo špiny ako ty, odrazu by bolo ticho. Ešte raz Ty posratý anonym-kde máš dôkaz, že je trans!

anonym_926aa2
23. sep 2025

dufam, ze ked sa dozvieme pravdu, tak bude lekvar lacnejsi.

anonym_e24431
23. sep 2025
@anonym_926aa2

dufam, ze ked sa dozvieme pravdu, tak bude lekvar lacnejsi.

@anonym_926aa2 A keksy

anonym_a8c698
Odpoveď bola odstránená
anonym_d2718e
Autor odpoveď zmazal
anonym_b6cb17
23. sep 2025
@enmery

@anonym_b6cb17 Daj dôkazy, že je trans. Už si ich dávno mala zverejniť. Akože jej fanúčik nie som, ale v živote by som si toto nedovolila. Keby SK súdnictvo riešilo špiny ako ty, odrazu by bolo ticho. Ešte raz Ty posratý anonym-kde máš dôkaz, že je trans!

@enmery Dôkazy sú zverejnené. Je o tom celá investigatívna séria natočená. Vyhľadaj si Candace Owens a séria Becoming Brigitte. Máš tam xyz faktov a dôkazov. A mimochodom, si nahlásená. Bezdôvodne si ma nazvala "špinou" a "posratým anonymnom". - aby vedeli ostatní, keď tvoj komentár zmažú. Neviem, čím som si to zaslúžila, ale ukázala si svoju úroveň. Alebo skôr pod-úroveň.

anonym_9e126f
23. sep 2025

Jasne ze je to muz, co zije na plochej zemi, ktora sa nesie na chrbte korytnacky. To len vy neviete to, co my lebo verite iba nasim mediam... ked chcete vediet praUdu, treba ist na telegram, tam sa dozviete vsetko. Ty kks, ludom uz ozaj kompletne prepina.

anonym_a8c698
23. sep 2025
@anonym_b6cb17

@enmery Dôkazy sú zverejnené. Je o tom celá investigatívna séria natočená. Vyhľadaj si Candace Owens a séria Becoming Brigitte. Máš tam xyz faktov a dôkazov. A mimochodom, si nahlásená. Bezdôvodne si ma nazvala "špinou" a "posratým anonymnom". - aby vedeli ostatní, keď tvoj komentár zmažú. Neviem, čím som si to zaslúžila, ale ukázala si svoju úroveň. Alebo skôr pod-úroveň.

@anonym_b6cb17 ona je už na MK obohraná, voči každému vulgárna a agresívna, nevie sa chovať, stačí ju nahlasovať, urobila som to tiež

nafka0483
23. sep 2025

Ved ma deti - ako ich asi vynosila ak nebola zena??

anonym_b6cb17
23. sep 2025
@nafka0483

Ved ma deti - ako ich asi vynosila ak nebola zena??

@nafka0483 to ich splodil ešte ako muž pred operáciou.

kiwi3
23. sep 2025

Budem sa opakovať, ale ako nekonečné hlúpy musí byť človek, aby tomu veril? Určite kvôli tomu vymysleli aj historku, že učiteľka si vzala svojho študenta, aby túto "hrôzu" prekryli, že? Niektorí ľudia by mali mať zákaz prístupu k netu, lebo im to viditelne škodí.

anonym_b6cb17
23. sep 2025

Dnes už na prvý pohľad trans ani nespoznáte. Čo taký Bruce Jenner? Predtým atlét, teraz modelka. To Brigitte je ešte dosť očividná.

kiwi3
23. sep 2025
@anonym_b6cb17

Dnes už na prvý pohľad trans ani nespoznáte. Čo taký Bruce Jenner? Predtým atlét, teraz modelka. To Brigitte je ešte dosť očividná.

@anonym_b6cb17 a čo teraz akože? Ty nie si náhodou trans alebo tvoja mamka? Tiež ti neverime

adreena
23. sep 2025
kiwi3
23. sep 2025
@adreena

@adreena jej brat sa tak volá, ale AI ti určite vyrobí aj lepšie, keď sa posnazis