Je Brigitte Macron muž?
Aký nato máte názor? Podľa konspiratorov je Brigite vlastne jej bratom Jeanom Michaelom ,ktorý nebol uz dlho nikým videný, takmer od detstva . Kde ale teda je orava Brigite?
Aj keby, čo koho do toho. Tvoj život v poriadku?
@anonym_autor ano
Ja som toto zahliadla minule ze sa riesi, akoze som ostala prekvapena… ako to ovplyvni teba, tvoj zivot, ci je zena alebo muz?
@anonym_autor dotýka sa ťa to nejak? Ja by sa radšej zaoberala s vlastnou rodinou
Ano. A aj vo vnutri placatej zeme je tajna miestnost, kde sa schadzaju najmocnejsi sveta spolu s reptilianmi a maju tam tajne ritualy a orgie, prjcom piju aj krv z malych deti.
Sdyelajte kim to nesmasu!
@anonym_autor to nie sú konšpirácie, ale pravda.
@anonym_autor to nie sú konšpirácie, ale pravda.
@anonym_4a6008 máš o tom viac informácií?
Ano. A aj vo vnutri placatej zeme je tajna miestnost, kde sa schadzaju najmocnejsi sveta spolu s reptilianmi a maju tam tajne ritualy a orgie, prjcom piju aj krv z malych deti.
Sdyelajte kim to nesmasu!
@diewcatqoo mne slobodomurári položili doma iliminátovú podlahu. ☺️🤣
@anonym_4a6008 máš o tom viac informácií?
@anonym_autor pozri si Candace Owens - naživo, má o tom videá nazvané Becoming Brigitte.
jj, znama konspiratorka...
tiež som si všimla že sa to rieši, ale za mňa je Brigitte žena. nikdy som nemala pocit žeby to bol muž.
@diewcatqoo mne slobodomurári položili doma iliminátovú podlahu. ☺️🤣
@billy_jean a spravili ti pod tu iluminatovu podlahu aj atomovy kryt? Nam hej, ale kolegyna si davala tiez a jej nie, tak teraz sa dovolava az v lozach, ze kde nastala chyba.
Ja som myslela že je jašter 😄😄😄
pôsobí podobne ako lady gaga na mňa. Tiež mi prejde po rozume, že boli muži. Ale ako neriešim,aj keby
Niektoré ženy, prirodzene narodené do ženského tela pôsobia, vyzeraju tiež ako chlapi
Len ma to zamrzí za nich, isto sa s poznámkami pasujú celý život
A potom sú ľudia ktorí akosi absolútne nevedia o koho ide 😁
tak ich vztah je pomerne zvlastny, ich vec, ale ze je to chlap - sory, autor, ale tomu moze verit len uplny blb.
@anonym_autor pozri si toto video dokonca
https://www.youtube.com/shorts/jO3bUd2Q5PY
Ja som toto zahliadla minule ze sa riesi, akoze som ostala prekvapena… ako to ovplyvni teba, tvoj zivot, ci je zena alebo muz?
@klarissa25 Nezalezi na tom, ci je to muz, zena alebo lietadlo. Zalezi na tom, ci klamu, cize, ci su vydieratelni.
Cisty hoax, ale len pre pochopenie... mozno zbrojarske podniky tlacia niekoho do toho, aby za draho zbrojil a hnal europu do vojny, inak prezradia rodinne tajomstvo.
Mne konkretne na tom nezalezi, ci prezident zije od detstva s o 30 rokov starsou zenou, ktorej brat sa strani spolocnosti, alebo s o 40 rokov starsim muzom, ktory sa prezlieka za zenu a ktoreho mala sestra sa niekam podela.
Ak budem trebars iba riaditelkou zakladnej skoly, ale som muz, tak najprv pride ku mne zopar rodicov a ti ma budu vydierat. Samozrejme ich deti prejdu s cistymi jednickami. O nic nejde. Ale potom pride rodic a povie, ze neprezradi, ze som muz, ale aj ze som dala prejst ziakom, ktori na to nemali a preto mu musim dat 100 tisic z rozpoctu skoly.
Dam mu.
Potom za mnou pride dalsi clovek a povie mi, ze musim kandidovat na starostku a potom mu musim dat z rozpoctu mesta, inak prezradi, ze som muz, ze som dala prejst hlupym detom a ze som spreneverila peniaze skoly.
A raz sa stanem prezidentkou a na internete sa ludia budu natahovat, ci na tom zalezi alebo nezalezi, ci som muz.
No nezalezi a predsa zalezi.
Neni muz, aj keby, moze to byt kazdemu jedno
@anonym_d2718e a ten nas laskavy, usmievavy a starostlivy pan co teraz obyva Grassalkovicov palac prezradil svoju identitu?

omg