icon

Je Brigitte Macron muž?

23. sep 2025

Aký nato máte názor? Podľa konspiratorov je Brigite vlastne jej bratom Jeanom Michaelom ,ktorý nebol uz dlho nikým videný, takmer od detstva . Kde ale teda je orava Brigite?

nafka0483
23. sep 2025
@anonym_b6cb17

@nafka0483 to ich splodil ešte ako muž pred operáciou.

@anonym_b6cb17 A matka sa vyparila?? Deti porodila v manzelstve, cize jej byvaly muz si vzal muza? Splodil deti s nejakou zenou, ta sa po porode vyparila a on nasledne absolvoval zmenu pohlavia?

anonym_b6cb17
23. sep 2025
@kiwi3

@adreena jej brat sa tak volá, ale AI ti určite vyrobí aj lepšie, keď sa posnazis

@kiwi3 a kde je jej brat? Zmizol z planéty, nejestvuje. Nie sú o ňom záznamy. Ona je Jean Michel. Ona aj spomínala v nejakom rozhovore, že študovala na tej a tej univerzite v tom a tom roku, a keď sa pozreli do záznamov, tak v absolventoch školy je Jean Michel a nie Brigitte...ale to by si si musela vypočuť tu investigativu a novinárov, tých dôkazov je milión.

nafka0483
23. sep 2025
@adreena

@adreena Surodenci sa zvyknu podobat

kiwi3
23. sep 2025
@anonym_b6cb17

@kiwi3 a kde je jej brat? Zmizol z planéty, nejestvuje. Nie sú o ňom záznamy. Ona je Jean Michel. Ona aj spomínala v nejakom rozhovore, že študovala na tej a tej univerzite v tom a tom roku, a keď sa pozreli do záznamov, tak v absolventoch školy je Jean Michel a nie Brigitte...ale to by si si musela vypočuť tu investigativu a novinárov, tých dôkazov je milión.

@anonym_b6cb17 a potom ju ten bobor balil do alobalu. Či čo to bolo za zviera. Takých dokumentov ti natocim xy, keď budem chcieť pospinit niekoho meno. Nevidím dôvod, prečo by jej brat mal verejne vystupovať.

anonym_b6cb17
23. sep 2025
@kiwi3

@anonym_b6cb17 a potom ju ten bobor balil do alobalu. Či čo to bolo za zviera. Takých dokumentov ti natocim xy, keď budem chcieť pospinit niekoho meno. Nevidím dôvod, prečo by jej brat mal verejne vystupovať.

@kiwi3 Lenže nieže verejne nevystupuje. Vôbec nie je, nikde nežije, nie sú fotky, nemá nikde pobyt, nikde sa jeho meno už neuvádza, nikto ho nepozná, proste nejestvuje tá osoba. Ja ťa presviedčať nejdem, mne je jedno, čo si myslíš.

anonym_b6cb17
23. sep 2025
@kiwi3

@kiwi3 a prepáč, ale taký "dokument" ty nenatocis. Tomu sa celé roky venovali novinári, niektorí kariéru obetovali, ako Xavier Poussard. Keby si si raz vypočula Candace Owens, minimálne by si jej dala benefit of the doubt. To nie je len o tom, že podobá sa na brata z fotky. Tam je dôkazov xyz....

nafka0483
23. sep 2025
@anonym_b6cb17

@kiwi3 a prepáč, ale taký "dokument" ty nenatocis. Tomu sa celé roky venovali novinári, niektorí kariéru obetovali, ako Xavier Poussard. Keby si si raz vypočula Candace Owens, minimálne by si jej dala benefit of the doubt. To nie je len o tom, že podobá sa na brata z fotky. Tam je dôkazov xyz....

@anonym_b6cb17 A co teda tie jej deti? Kde je ich matka? Jej byvaly manzel sa teda ozenil s chlapom? Ci ako to bolo?

kiwi3
23. sep 2025
@anonym_b6cb17

@anonym_b6cb17 sory, ale je to proste nejaký tendencny dokument, ktorého zmyslom je šokovať a vyvolať skandal, ktovie, aká le pennova to ešte platila. Nenaskakuj na všetko, čo vidis. Aj na plochu zem veríš?

anonym_24462b
23. sep 2025

Veď má dve dcéry😅

anonym_c80191
23. sep 2025
@anonym_b6cb17

@kiwi3 Lenže nieže verejne nevystupuje. Vôbec nie je, nikde nežije, nie sú fotky, nemá nikde pobyt, nikde sa jeho meno už neuvádza, nikto ho nepozná, proste nejestvuje tá osoba. Ja ťa presviedčať nejdem, mne je jedno, čo si myslíš.

@anonym_b6cb17 no ale v Tvojom prípade nejestvuje sestra, kde je, kam sa vyparila pravá Brigitte?

lenkasarka
23. sep 2025
@nafka0483

@anonym_b6cb17 A co teda tie jej deti? Kde je ich matka? Jej byvaly manzel sa teda ozenil s chlapom? Ci ako to bolo?

@nafka0483 doniesol ich bocian

kiwi3
23. sep 2025
@anonym_c80191

@anonym_b6cb17 no ale v Tvojom prípade nejestvuje sestra, kde je, kam sa vyparila pravá Brigitte?

@nafka0483 ten bývalý manžel bol určite zase transmuz, aby to fungovalo... Vieš.
@anonym_c80191 good point

anonym_9e126f
23. sep 2025
@anonym_b6cb17

@anonym_b6cb17 je to mozne, vacsinou ked clovek zomrie, zmizne z planety...som hodila do googlu a normalne som nasla, ze zomrel v roku 2018 a je tam milion jeho fotiek. Ale urcite to nebol on a vsetko je podvod, ze?

enmery
23. sep 2025
@anonym_d2718e
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d2718e Pod svojím niekomu to nevieš?😁

anonym_a3b560
24. sep 2025

Jasne ze je muz a Elvis si este stale dava niekde do nosa 😃
Pane boze udri 🙏

domak2
24. sep 2025

Hm, ja som ešte zachytila ze mala prsty v tej otváracej ceremónii na olympiáde. 😅
Ja som dosť naklonená tej konšpiracii, ale počkám si. No a preco je to dôležité je spomínané tiez, lebo nejde len o muž, žena, ale o linky s rotchildovcami, ako a preco sa vlastne macron dostal k moci a tak.

autor
24. sep 2025
@anonym_b6cb17

Áno, je to trans. Ale keď sa s Macronom zoznámili, on mal 14, a Brigitte 40, takže ešte to zaváňa aj pedofilstvom. Je tam toho veľa tých kontroverzií. Všetci sa teraz smejú z toho že chce dať fotografický dôkaz o tom, že je žena. Pritom každý vie, že plastickými operáciami sa dá všeličo prilepiť a odstrániť, a celkovo je dosť trápne, že sa chce fotiť. Pritom by stačilo obyčajný dna test, ktorý je dôstojnejší ako si fotiť intímne partie, ale to odmieta ... Ja som videla celú investigativnu sériu od Candace Owens, a vypočula si rozhovory s tými francúzskymi novinármi, čo boli umlčaní, a som o tom na milión percent presvedčená, že je to chlap.

@anonym_b6cb17 a kde je potom Brigite? Ono nemoze byť ťažké vypátrať jej brata, ak existuje. Prečo to nikto nespravil?

autor
24. sep 2025
@anonym_b6cb17

@anonym_b6cb17 tiež si myslím, ze keby bol, iste by ho novinári našli

autor
24. sep 2025
@anonym_9e126f

@anonym_b6cb17 je to mozne, vacsinou ked clovek zomrie, zmizne z planety...som hodila do googlu a normalne som nasla, ze zomrel v roku 2018 a je tam milion jeho fotiek. Ale urcite to nebol on a vsetko je podvod, ze?

@anonym_9e126f ja som našla iba 1 jeho fotku,kde si ich ty našla viac a zomrel jej bývalý manžel,nie brat

moonlight1210
25. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b6cb17 a kde je potom Brigite? Ono nemoze byť ťažké vypátrať jej brata, ak existuje. Prečo to nikto nespravil?

@anonym_autor Myslim, ze by bolo fajn, keby tebe tiez nicila zivot a povest daka fama. Ako rychlo by si vytriezvela z tychto sprostosti.

domak2
25. sep 2025
@moonlight1210

@anonym_autor Myslim, ze by bolo fajn, keby tebe tiez nicila zivot a povest daka fama. Ako rychlo by si vytriezvela z tychto sprostosti.

@moonlight1210 podla mna je skôr zázrak, že jej povesť neznicilo ze si ako 40 ročná začala so 14- 15 ročným. 🤷‍♀️

dankakuc
25. sep 2025

inak Francúzi vraj ich vekový rozdiel absolútne neriešia, len zvyšok sveta má s tým problém. čo sa týka tejto druhej záležitosti, tak ma až zaráža ako rýchlo ľudia uveria nejakej babenke na nete, ktorá chce nahnať sledovateľov

domak2
25. sep 2025
@dankakuc

inak Francúzi vraj ich vekový rozdiel absolútne neriešia, len zvyšok sveta má s tým problém. čo sa týka tejto druhej záležitosti, tak ma až zaráža ako rýchlo ľudia uveria nejakej babenke na nete, ktorá chce nahnať sledovateľov

@dankakuc vekovy rozdiel je úplne v poriadku medzi dvomi dospelými. Nie medzi učiteľkou a žiakom, ine za to sedia v base. Ja som veru zvedavá ako to cele dopadne.

simca06022011
25. sep 2025

ako ked som tuto blbost citala, a est eze idu na sud a idu dokazovat... tak som si spomenula ako makronovi strelila v lietadle facku.. :D tiez mi prislo divne aky maju vztah, jej vek, on ako prezident atd.. nie preto, z eby mi to vadilo, ale vzdy mi tak prebleslo hlavou, ze preco? (a ano napadne ma to aj ina, aj ked nejaky dedko ide s mladou partnerkou = neda mi to a napadne ma to... )
ale podla mna je toto totalne neucitve, drze vobec riesit, v tomto podla mna candance riadne prehnala veci a dufam ze jej to zrataju. Podla fotiek z mladosti atd, nie je o com.. nevidim dovod preco by nemala byt zena... a inak, co nas do toho?

anonym_4a6008
25. sep 2025

@dankakuc samozrejme, že to Francúzke médiá riešili, ale majú zakázané o tom písať. Dokonca bol kvôli tomu prenasledovaný investigatívny novinár Xavier Poussard a musel opustiť Francúzko pre bezpečnosť svojej rodiny. Preto sa toho chytila Candace.
Brigitte je verejná osoba a je úplne normálne, že press a voliči chceli o nej viac informácií, aby sa mohli rozhodnúť či ich budú voliť, ale záhadne sa nikam nedopátrali, všade narážali len na klamstvá.
Macronovci sú len ďalší nasadení pajáci úchylnej Rothschildskej.. mafie a olympiáda vo FR bol totálny výsmech svetu, je neuveriteľné čo si tieto skorumpované kreatúry dovoľujú. Tu je vidieť kto riadi progresívcov a plní ich vrecká.

moonlight1210
25. sep 2025
@anonym_4a6008

@dankakuc samozrejme, že to Francúzke médiá riešili, ale majú zakázané o tom písať. Dokonca bol kvôli tomu prenasledovaný investigatívny novinár Xavier Poussard a musel opustiť Francúzko pre bezpečnosť svojej rodiny. Preto sa toho chytila Candace.
Brigitte je verejná osoba a je úplne normálne, že press a voliči chceli o nej viac informácií, aby sa mohli rozhodnúť či ich budú voliť, ale záhadne sa nikam nedopátrali, všade narážali len na klamstvá.
Macronovci sú len ďalší nasadení pajáci úchylnej Rothschildskej.. mafie a olympiáda vo FR bol totálny výsmech svetu, je neuveriteľné čo si tieto skorumpované kreatúry dovoľujú. Tu je vidieť kto riadi progresívcov a plní ich vrecká.

@anonym_4a6008 kokso, tolko na tom makaju, generacie ilumantov v utajeni, stedro plateni nastrceni politici.

A ty to len tak vykvavas na modrom koniku?
Nemas boha pri sebe?
Co budu teraz robit?
To aby zacali zas odznova.

anonym_4a6008
25. sep 2025
@moonlight1210

@anonym_4a6008 kokso, tolko na tom makaju, generacie ilumantov v utajeni, stedro plateni nastrceni politici.

A ty to len tak vykvavas na modrom koniku?
Nemas boha pri sebe?
Co budu teraz robit?
To aby zacali zas odznova.

@moonlight1210 nie, nemusia začínať odznova. Darí sa im veľmi dobre oblbovať veľké stádo slepých oviec čo im to stále žerú, je to vidieť aj tu v diskusii, obhája si to konšpiráciami a ide sa ďalej.

anonym_a3b560
26. sep 2025
@anonym_4a6008

@moonlight1210 nie, nemusia začínať odznova. Darí sa im veľmi dobre oblbovať veľké stádo slepých oviec čo im to stále žerú, je to vidieť aj tu v diskusii, obhája si to konšpiráciami a ide sa ďalej.

@anonym_4a6008 dobre a keby aj bola muz, tak ako co? Co je vas do toho? Nerozumiem

moonlight1210
26. sep 2025
@anonym_4a6008

@anonym_4a6008 toto ma zacina bavit. Ty uz mas konspiraciu aj na konspiraciu.

anonym_4a6008
26. sep 2025
@moonlight1210

@anonym_4a6008 toto ma zacina bavit. Ty uz mas konspiraciu aj na konspiraciu.

@moonlight1210 hovorí sa, že trafená hus zagágala, ale v tomto prípade tu béka ovečka, pekný deň prajem.