icon

Je Diddyho večierky zapojený do škandálu s Bieberom?

28. sep 2024

Ahojte, to co sa tu deje? Vazne je pravda, ze diddy organizoval vecierky, kde znasilnovali zeny, DETI (vratane j. biebera)? V jednom interview bieber hovoril, ze na jednom z party u diddy nechal cast zo seba... A plakal....
A ze beyonce a jej manzel o tom vedia?
To co je toto?????

dominikamacakova
2. okt 2024

Odporúčam pozrieť tento účet na Instagrame, chlap sa tomu venuje dlho, ešte keď žiadna kauza nebola. Napríklad tento reel je úplne desivý a krásne ukazuje čo sa deje v "zákulisí". Rieši aj Epsteina Nickelodeon a podobne. https://www.instagram.com/reel/DAbF6qUvZc3/?igs...

svetliii
2. okt 2024

@timilv áno vraj aj ten biggy ten rapper ci ako sa vola, aj Michael Jackson ale všetko sú len dohady
..škoda ze nevieme presne kde je pravda

svetliii
2. okt 2024

@dominikamacakova škoda ze nerozumiem ani slovo,:(

timilv
2. okt 2024

Ale akože za mňa je najväčší šok z týchto všetkých ľudí okolo neho Aston Kutcher. Už som videla nejaké videá kde sa rozoberá, že či v tom nešiel aj on, prípadne že to určite musel minimálne vedieť. Nieže by som bola nejaký jeho veľký fanúšik, ale vždy mi aj s jeho ženou prišli normálni, žijúci nohami na zemi

dominikamacakova
2. okt 2024

@svetliii nemusíš rozumieť, stačí pozerať... Napríklad aj toto je úplný hnus https://www.instagram.com/reel/C_8HDeyyc1u/?igs...

svetliii
2. okt 2024

@dominikamacakova ďakujem za tip

lienka.7
2. okt 2024

@svetliii všetci títo "umelci" sú len babkami v rukách iných... vsak aj taka Lady Gaga co stvara/stvarala... si pamätám, ako boli rozoberane jej klipy, ako sú tam premyslene podsuvane "veci". Vysvetlovane symboly...A " jej monstrancata" ako ich nazvala boli vo vytržení 🤦‍♀️ čím viac šokovať. Vsak nikto pricetny sa takto nemoze dogabat dobrovolne.

nttnnt
2. okt 2024

@svetliii toto som pozerala

oblecenie99
2. okt 2024

@lienka.7 V súvislosti s touto kauzou sa údajne skloňuje aj jej meno.. A tá Beyonce mi nikdy nešla do hlavy, v čom je ona taká dobrá a výnimočná, obyčajná tuctová speváčka s obyčajnými pesničkami, a uctievaná ako bohyňa

lienka.7
2. okt 2024

@oblecenie99 nestala sa taka "vplyvna" až keď sa pricucla k Jayzimu náhodou? A tak vieš, zaradila sa... peniaze sú silným motivatorom... a tie ich rebríčky najvplyvnejších osobnosti... najbohatších osobnosti... kto by to nechcel? A oni potom si myslia, ze maju právo dá hrať "na bohov"
No na grc.
Inak teraz v tejto spojitosti napr.napada film 8mm, s Cageom. Tiez hnus ale možno aj realita.
Inak zaujímalo by ma, kto je za Taylor Swift

liz_lemon
2. okt 2024

@dominikamacakova ale toto je zname uz dlho, ja som sa k tomu dostala pred cca 15 rokmi

@lienka.7 Beyonce bola hviezda davno pre JayZ, este ked bola v Destinys Child, osobne mam pocit, ze uz vobec nie je vidno, aspon ja ju absolutne neregistrujem, volakedy (cca okolo roku 2008) nonstop bola vsade

veraaq
2. okt 2024

Pesnička she knows je zakázaná myslím že v amwrike niesom sk istá normálne ju vymazali z YT a tak isto aj jej kópie..noo ale čo sa deje v Hollywoode celkom verím je dosť dôkazov o tom som zvedavá ako sa ro vyvynie,a je aj video ako napadol pri výťahu svoju bývalú priateľku takže...ale aj tak sk myslím že je tam ešte toho viac o čom nevieme

dominikamacakova
2. okt 2024

@liz_lemon veď tieto kauzy trvajú už minimálne 30 rokov a teraz možno prvý krát nezametú pod koberec

lienka.7
2. okt 2024

@liz_lemon nechcem sa hádať s tebou, ale nemyslím si to... ano, populárna bola, ale ta "prava" sláva, peniaze a moc prišli až s nim.
Tuším sa mi marí, ze mali aj nejaké problémy, keď mali tu dceru, hrozil aj rozvod? A zrazu nič. Bolo to dávno, nepamätám si to už. Ale ako som napisala, peniaze blahobyt a najma moc, sú príliš silným lákadlom. A ľudia, čo (si myslia) ze maju už všetko, sa menia na doslova zvrátené zvery.

90909
2. okt 2024

@jana_eyre_2 inak mňa pri tomto zas napadlo, ze som vzdy mala veľmi rada Aaliyah aj Cassie, a ani som nevedela prečo, lebo RnB sa mi nikdy zvlášť nepáčilo. Za to odjakživa, keď som počula I believe I can fly a Ill be missing you, tak ma az dvihalo zo stolicky. Ja som tie pesničky tak moc nenávidela, hoci to boli aké hity svojho času. Ale vzdy mi z nich stáli chlpy dupkom, že brr vypnite to.

b_a_m_b_i
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
2. okt 2024

@90909 presne také isté pocity som vždy mala...a teraz keď to počujem v radiu normálne ma rozčuľuje že to ešte hraju, keď vedia že človek čo to nahral je odsúdený..

svetliii
2. okt 2024

@veraaq o com je ten song prosím?

veraaq
2. okt 2024

@svetliii to presne neviem,ale na tiktoku sa mi objavovali často videá s týmto singlom, a odkedy sa to prevalilo že je v tom zapletená Beyoncé tak akože “she knows” že o tom vedela čo sa deje s nič nespravila,dokonca som čítala že kvôli Beyoncé zabili nejaké hviezdy sby ona bola tá slavnejsia,ale to nieje potvrdené tak je to len konšpirácia,daj si na tik tok she knows Beyoncé a nájde ti tam vela videí

veraaq
2. okt 2024

@svetliii vlastne v tej pesničke sa spieva rest in peace Aaliyah(ex j-zyho),rest in peace to left eye michael jackson i will see ya..a o nich sa Zrovná rozpráva že na pokyn Beyoncé ich zabili 🤷🏻‍♀️ale tak sú to len teórie všetko a som zvedavá jak to vyšetria

svetliii
2. okt 2024

@veraaq fu až mam zimomriavky, ja to ešte len začínam.sledovat lebo mala som obdobie kedy som úplne prestala sledovať ako taký soubiznis ale toto je moc už.... A vraj aj 2paca a biggyho ze záhadné umreli a dali to na gang ze ich zabil ale ktovie vraj práve 2pac išiel niečo rozprávať a zrazu bum....no sama som zvedavá sú to podľa mňa sluzobnici satana

macatt
2. okt 2024

Aj jeho priateľka s ktorou má 3 deti nejak záhadne zomrela na chrípku..
Zrejme tiež vedela viac ako bolo pre neho bezpečné..

svetliii
2. okt 2024

@veraaq všetko.su to iluminati ved aj jay z je dlho už za iluminat...aj na ich doláre americkom je znak iluminatov prečo.asi lebo celá Amerika je zvratena

svetliii
2. okt 2024

@macatt ktorá? Koho priateľka?

veraaq
2. okt 2024

@svetliii hej ja si myslím že tam je toho ešte oveľa oveľa viac o čom nevieme,tak isto aj kanye ako sa zmenil za posledné eoky a povedal že keď sa odmlčí a vráti sa že to nebude on a došiel po dlhej odmlke a veru kanye už nevyzerá ako kanye🤷🏻‍♀️ktohovie čo sa tam deje ale je to zaujímavé

macatt
2. okt 2024

@svetliii no Kimberly Porte, verím, že to tiež nebude celkom OK

macatt
2. okt 2024

@svetliii myslím, že ju rovnako odpratal, keď začal vláčiť syna na tie seansy a jej sa to zrejme nepáčilo a musela aj ona o tom vedieť, ako aj všetci..

aandrea9
2. okt 2024

Žiadny cirkus. Realita.

katka700
2. okt 2024

Staré kauzy desiatky rokov zametane pod koberec ako konšpiracia bakanych praviciarov čo úbohým černoškom nedopraju právo na sebavyjadrenie.
Celý mediálny ošiaľ vysumi do stratena, obete dostanú nejaké odškodné a pedofilna satanisticka smotánka bude ďalej zneužívať deti.
Zaujímalo by ma prečo sa to vo veľkom rieši práve teraz. Či to má súvislosť s voľbami a od čoho chcú odpútať pozornosť.