icon

Je duša po smrti večná?

1. apr 2024

Co si myslite je duša večná?

Strana
z3
deti95060810
1. apr 2024

áno...

mamamasama
1. apr 2024

Áno

simsalabim
1. apr 2024

Ano

januarova
1. apr 2024

Ano

aurelia2000
1. apr 2024

Nie

sejbipi
1. apr 2024

Áno

akyia
1. apr 2024

Neverím že nejaká “duša” alebo život po smrti existuje

pralinka25
1. apr 2024

ja neviem. som vychovana vo viere ze je vecna. a uprimne ja v to dufam lebo keby to tak nebolo asi mam depku. pretoze ja verim ze tam niekde vsetkych koho som stratila raz stretnem. neviem si predstavit ze by nie. ale niekedy si nie som ista. kazdopadne citala som viac pribehov ktore vecnost potvrdzuju. ale tazko povedat. ja som sa rozhodla verit a dufat ze hej

anketkarka
1. apr 2024

Určite je.

hopsas
1. apr 2024

Áno je..ak by nebola nič by nemalo zmysel

bloger
2. apr 2024

Áno duša je večná.

ktochytavzite
2. apr 2024

To je tazka otazka,uvidisa ked budes mat po tom,dovtedy sa odpoved nedovies.

zuzinapipina
2. apr 2024

Ja mysim ze je ☺️ skus si najst nieco napriklad o 7 rovinach existencie, mozno ti to viac napovie ☺️ako to funguje za hranicami vesmiru ☺️ no ale ako to je naozaj, ziatime az ked zomrieme 😆

isis234
2. apr 2024

Duša nezomiera. Po smrti odíde z tela - schránky von. Duša si pamätá a vie.
Nežijeme iba jeden život. Život po smrti existuje. Prečítaj si knižku Život po živote od Raymond A. Moody, vydavateľstvo Ikar

martinmmartin
2. apr 2024

Kecy ako karma, posmrtny zivot, dusa a podobne boli vymyslene preto aby sa plebs moc nezaoberal svojov momentalnou situaciou ale pod vidinou uzasnej odmeny v dalekej buducnosti drzal hubu a makal na toho kto tento system prekukol. Plebsu ide tak robota lepsie od ruky a este sa tesia.
Nikto nepotrebuje aby sa ten co na neho mukluje nejako extra zamyslal nad otazkami zivota. Strci sa mu jasna odpoved pod nos ako mrkva somarovi a vsetci su spokojny
Funguje to vyborne dodnes

hyta
2. apr 2024

Po tom, čo sa dialo u nás v rodine, už verím, že dačo je i po smrti. Sú veci medzi nebom a zemou.

7miriam77
2. apr 2024

Áno....ale dokázať sa to nedá, je to čisto len o viere, čomu človek verí

7miriam77
2. apr 2024

@hyta aj u nás máme zážitky podobného charakteru 👍

vejapa76
2. apr 2024

@hyta
@7miriam77
Dievčatá, prosím, môžete sa o zážitky podeliť? Veľmi ma všetko okolo "nasprirozdena" zaujima. Ďakujem.

lalilla
2. apr 2024

Aj mna prosim zaujimaju tie zazitky

kachita
2. apr 2024

@aurelia2000 je to uz aj dokazane ze po smrti sa ide dalej

aurelia2000
2. apr 2024
7miriam77
2. apr 2024

@vejapa76 je toho viac ...v deň smrti blízkeho ...ráno sme nasli poprevracane fotky na poličke, následne nam volali z nemocnice, že nad ránom zomrel. Ďalší raz sa nám stalo, že nám v bare praskol konakovy pohár, a normálne crep bol v tvare V ako začiatočné meno toho, kto zomrel. ....je toho viac....niekto by povedal, že náhoda....no ja si tie veci neviem vysvetliť....

matkamirko
2. apr 2024

Áno.

hyta
2. apr 2024

@vejapa76
@lalilla Dievčatá, ja nemám schopnosť vnímať tieto veci, no moja sestra áno a mal ich i nebohý otec. Keď zomrela naša babička, popadali jej obkladačky v kuchyni, čo tam boli 20 rokov, videla tieň, postavu, ako ide cez chodbu a mizne v kúpeľni, tam sa stratila. Nesnívalo sa jej to, mačka ktorú má bola zježená a otáčala hlavu za postavou. Pred časom sa jej zjavil otec, ktorý jej povedal že dáva na ňu pozor, zasa reagovala i mačka. Je toho veľa.

eva8
2. apr 2024

@kachita ako je to dokazane?

diaszoky
2. apr 2024

@martinmmartin a prexi existuju duchovia? Ved to su duse mrtvych

isis234
2. apr 2024

@7miriam77 autor knihy píše o rozhovoroch s ľuďmi, ktorí prežili klinickú smrť

isis234
2. apr 2024

@hyta aj mačka vidí auru človeka i duchov.. Aj ja som videla otca v kupelke. Mačka sa tým smerom otočila, pozrela na mňa, kývla som jej a v duchu... "bol to on, však" a mačka zamrnkala. Prišla ku mne sa pritúliť.
Keď bol otec v nemocnici, spadlo zrkadlo v izbe. Nerozbilo sa. Na druhý deň otec zomrel.

mandzula
2. apr 2024

Nie. Keby bola a predstavim si, kolko sa ich okolo mna motka a nemam sukromie ani na wecku, kleplo by ma.

Strana
z3