icon

Je František Kabrhel gay alebo nie?

seron2
17. okt 2025

Je gay alebo nie je? neviem to nikde vycitat

Strana
z2
klara546
18. okt 2025

Asi je BI. Akurat dnes som sa to pýtala muža a povedal ze nie, že prečo mi to napadlo. No ja myslim,ze je. A co sa týka vzhľadu ho chvalite,sa dost čudujem, ale za mňa vyzerá otrasne. Pozerala som bez servítky a pôsobí vtipne aj sympaťák, ale myslela som že má tak okolo 55. Umelý ako Ken, mne sa taký typ nepáči.

nyusika
18. okt 2025
@klara546

Asi je BI. Akurat dnes som sa to pýtala muža a povedal ze nie, že prečo mi to napadlo. No ja myslim,ze je. A co sa týka vzhľadu ho chvalite,sa dost čudujem, ale za mňa vyzerá otrasne. Pozerala som bez servítky a pôsobí vtipne aj sympaťák, ale myslela som že má tak okolo 55. Umelý ako Ken, mne sa taký typ nepáči.

@klara546
Takto - ani mne sa vôbec takéto typy nepáčia.
Len v porovnaní s tým, ako vyzeral pred pár rokmi (mimoriadne zlé úpravy mal, teraz je to výrazne lepšie) vyzerá ooovela lepšie.
A jeho správanie + vyjadrovanie mu pridávajú vody sympatie.

Inak, ja som si myslela, že má cca 60 rokov 🙈

muchotrafka298
18. okt 2025
@klara546

@klara546 ja sa pripajam k tomu, co napisala @nyusika ohladom toho vzhladu. My sme pisali o tom, ze nie ze sa nam paci, ale ze oproti tomu, ako vyzeral pred rokmi a teraz, tak to je 100 a 1. Za mna usiel velmi dlhu skraslovaciu cestu s peknym vysledkom.Lebo teraz vyzera podla mna velmi dobre na chlapa, aj ked je mi jasne, ze ma za sebou desiatky roznych zakrokov.Okrem toho sa sprava kultivovane.

anonym_ce3dc6
19. okt 2025
@nyusika

pozerala som bez servitky a musim uznat, ze sa vyrazne vzhladovo zmenil k lepsiemu. fakt vyzera teraz fajn na svoj vek...dokonca velmi dobre - OK, taky cukrikovsky typ, ale svedci mu to.
a co uplne kladne hodnotim je spravanie, neskutocne prijemny a vtipny tam bol.

@nyusika
Preboha,kto už len môže pozerať "bez servítky"...to je úroveň " farmy" a pod.sra.ky, niečo ako " Horný výplach" .
Potom sa niet čo diviť ako to tu vypadá,keď národ sleduje takéto " umelecké skvosty" s buze.antami v hlavnej úlohe🙈🙈🙈

anonym_795a45
12. nov 2025

Tie co tu pisete ze vyzera neskutocne dobre aj ste ho videli niekedy nazivo? Lebo ja ho teda stretavam dost casto a vyzorovo je otrasny. Krk ma ako stara mazikova a to bolo vidno aj v bez servitke, na instagrame pouziva iba filtre, vyzera ako prepity alkoholik. Niekedy je mily ale raz telofonoval a to bola sama pi.. ku.. kkt.

wilagrande
6. dec 2025
@anonym_795a45

Tie co tu pisete ze vyzera neskutocne dobre aj ste ho videli niekedy nazivo? Lebo ja ho teda stretavam dost casto a vyzorovo je otrasny. Krk ma ako stara mazikova a to bolo vidno aj v bez servitke, na instagrame pouziva iba filtre, vyzera ako prepity alkoholik. Niekedy je mily ale raz telofonoval a to bola sama pi.. ku.. kkt.

@anonym_795a45 presne tak.. raz bol na letisku a jedna slovenka si vypocula rozhovor… ako urazal okoloiducich teda nie urazal ale posmieval sa kto ako vyzera a kto ma co oblecene a smial sa ako imbecil. To co vidite na IG je jeho falos. Je to posmesny intrigan presne ako si napisala sami filter a nie ta zosuverena koža. A uz nic zaujimave nerobi len nataca dookola to iste zo salonu a tie jeho predrazene vyrobky. Kedysi som ho mala rada ale po vypocuti toho ako sa sprava a aky je arogantny k obycajnemu clovekovi tak uz veru stacilo.

malinovka333
6. dec 2025
@wilagrande

@anonym_795a45 presne tak.. raz bol na letisku a jedna slovenka si vypocula rozhovor… ako urazal okoloiducich teda nie urazal ale posmieval sa kto ako vyzera a kto ma co oblecene a smial sa ako imbecil. To co vidite na IG je jeho falos. Je to posmesny intrigan presne ako si napisala sami filter a nie ta zosuverena koža. A uz nic zaujimave nerobi len nataca dookola to iste zo salonu a tie jeho predrazene vyrobky. Kedysi som ho mala rada ale po vypocuti toho ako sa sprava a aky je arogantny k obycajnemu clovekovi tak uz veru stacilo.

@wilagrande on je velky nervak nadava ludom aj okolo seba,hresi ludom.je to vsetko pretvarka.nie je vsetko zlato co sa blysti.

Strana
z2