Je František Kabrhel gay alebo nie?
Je gay alebo nie je? neviem to nikde vycitat
Asi je BI. Akurat dnes som sa to pýtala muža a povedal ze nie, že prečo mi to napadlo. No ja myslim,ze je. A co sa týka vzhľadu ho chvalite,sa dost čudujem, ale za mňa vyzerá otrasne. Pozerala som bez servítky a pôsobí vtipne aj sympaťák, ale myslela som že má tak okolo 55. Umelý ako Ken, mne sa taký typ nepáči.
@klara546
Takto - ani mne sa vôbec takéto typy nepáčia.
Len v porovnaní s tým, ako vyzeral pred pár rokmi (mimoriadne zlé úpravy mal, teraz je to výrazne lepšie) vyzerá ooovela lepšie.
A jeho správanie + vyjadrovanie mu pridávajú vody sympatie.
Inak, ja som si myslela, že má cca 60 rokov 🙈
Asi je BI. Akurat dnes som sa to pýtala muža a povedal ze nie, že prečo mi to napadlo. No ja myslim,ze je. A co sa týka vzhľadu ho chvalite,sa dost čudujem, ale za mňa vyzerá otrasne. Pozerala som bez servítky a pôsobí vtipne aj sympaťák, ale myslela som že má tak okolo 55. Umelý ako Ken, mne sa taký typ nepáči.
@klara546 ja sa pripajam k tomu, co napisala @nyusika ohladom toho vzhladu. My sme pisali o tom, ze nie ze sa nam paci, ale ze oproti tomu, ako vyzeral pred rokmi a teraz, tak to je 100 a 1. Za mna usiel velmi dlhu skraslovaciu cestu s peknym vysledkom.Lebo teraz vyzera podla mna velmi dobre na chlapa, aj ked je mi jasne, ze ma za sebou desiatky roznych zakrokov.Okrem toho sa sprava kultivovane.
pozerala som bez servitky a musim uznat, ze sa vyrazne vzhladovo zmenil k lepsiemu. fakt vyzera teraz fajn na svoj vek...dokonca velmi dobre - OK, taky cukrikovsky typ, ale svedci mu to.
a co uplne kladne hodnotim je spravanie, neskutocne prijemny a vtipny tam bol.
@nyusika
Preboha,kto už len môže pozerať "bez servítky"...to je úroveň " farmy" a pod.sra.ky, niečo ako " Horný výplach" .
Potom sa niet čo diviť ako to tu vypadá,keď národ sleduje takéto " umelecké skvosty" s buze.antami v hlavnej úlohe🙈🙈🙈
Tie co tu pisete ze vyzera neskutocne dobre aj ste ho videli niekedy nazivo? Lebo ja ho teda stretavam dost casto a vyzorovo je otrasny. Krk ma ako stara mazikova a to bolo vidno aj v bez servitke, na instagrame pouziva iba filtre, vyzera ako prepity alkoholik. Niekedy je mily ale raz telofonoval a to bola sama pi.. ku.. kkt.
Tie co tu pisete ze vyzera neskutocne dobre aj ste ho videli niekedy nazivo? Lebo ja ho teda stretavam dost casto a vyzorovo je otrasny. Krk ma ako stara mazikova a to bolo vidno aj v bez servitke, na instagrame pouziva iba filtre, vyzera ako prepity alkoholik. Niekedy je mily ale raz telofonoval a to bola sama pi.. ku.. kkt.
@anonym_795a45 presne tak.. raz bol na letisku a jedna slovenka si vypocula rozhovor… ako urazal okoloiducich teda nie urazal ale posmieval sa kto ako vyzera a kto ma co oblecene a smial sa ako imbecil. To co vidite na IG je jeho falos. Je to posmesny intrigan presne ako si napisala sami filter a nie ta zosuverena koža. A uz nic zaujimave nerobi len nataca dookola to iste zo salonu a tie jeho predrazene vyrobky. Kedysi som ho mala rada ale po vypocuti toho ako sa sprava a aky je arogantny k obycajnemu clovekovi tak uz veru stacilo.
@anonym_795a45 presne tak.. raz bol na letisku a jedna slovenka si vypocula rozhovor… ako urazal okoloiducich teda nie urazal ale posmieval sa kto ako vyzera a kto ma co oblecene a smial sa ako imbecil. To co vidite na IG je jeho falos. Je to posmesny intrigan presne ako si napisala sami filter a nie ta zosuverena koža. A uz nic zaujimave nerobi len nataca dookola to iste zo salonu a tie jeho predrazene vyrobky. Kedysi som ho mala rada ale po vypocuti toho ako sa sprava a aky je arogantny k obycajnemu clovekovi tak uz veru stacilo.
@wilagrande on je velky nervak nadava ludom aj okolo seba,hresi ludom.je to vsetko pretvarka.nie je vsetko zlato co sa blysti.